FEEL THE RAIN

een eigen bedrijf(je) beginnen na je burn-out

Wil jij ook een eigen bedrijf starten na je burn-out? Geef jezelf een groot cadeau en kom meedoen aan dit ondernemersprogramma, met liefde ontwikkeld voor iedereen die meer in balans wil komen en op eigen voorwaarden wil leven en werken.

eerstvolgende start: 15 februari
prijs: vanaf €74,50 (excl. BTW) per maand
per maand opzegbaar: jij staat aan het roer!

FEEL THE RAIN

Beginnen met ondernemen na een burn-out:
als het tijd is om te werken op jouw eigen voorwaarden.

Wil je ook beginnen met ondernemen na je burn-out? Een andere weg in slaan dan je tot nu toe hebt gedaan en iets doen waar je voldoening en energie uit haalt? Wij geloven dat het een oplossing biedt voor je probleem: je zit niet goed in je vel. Je bent chronisch vermoeid. Of misschien verveel je je wel zo dat je niet meer weet waar je het zoeken moet. Kortom, je bent uit balans geraakt. Je hebt de afgelopen maanden hard je best gedaan de batterij weer op te laden. Je voelt dat je belastbaarheid weer groter wordt maar moet nog wel oppassen dat je jezelf niet voorbijloopt. Je zoekt naar een manier om weer wat werk op te pakken.

 

Iets doen waar je energie en voldoening van krijgt

 

Het vooruitzicht dat dat bestaat, helpt je zin te houden in de dag die komen gaat. Leren zorgen voor jezelf, die eindeloze vermoeidheid de rug toekeren, is een deel van het antwoord daarop. Je wilt de tijd nemen om een leven als ondernemer te onderzoeken en bedrijfsideëen te verkennen. Je wilt je bedrijf het liefst zonder financiële druk en zonder tijdsdruk opbouwen. Misschien zit je nog thuis op de bank en is het snel te veel. Nog steeds. Dat is helemaal niet erg. Precies op dat punt voegen wij ons digitaal bij je.

 

 

Beter in je vel komen te zitten en starten als ondernemer

 

Dat is waar we je naartoe kunnen begeleiden en het lijkt ons heel gaaf om het team te mogen zijn dat dat mag doen. We delen alle kennis die we de afgelopen jaren ontwikkelden: over keuzes maken, over zorgen voor herstel door rust te pakken, over mentaal sterk(er) worden, over werken en leven in balans en vanuit je eigen sterktes ondernemen. In 8 tot 12 maanden tijd bereiden we je in alle rust voor om als ondernemer op eigen benen te staan en beter in balans te komen.

Met een lach op je gezicht de regen voelen: het klopt weer!

METHODIEK

Hoe pakken we het aan?

Je gaat anders leren kijken naar die regen, naar je leven. We hanteren drie thema’s die daar cruciaal bij zijn: grip op gezondheid, lifestyle design en je eigen bedrijf starten. In het Feel the Rain programma, ligt de nadruk het meest op de thema’s ‘grip op gezondheid‘ en ‘lifestyle design‘ en aan het eind bieden we een introductie op ‘je eigen bedrijf starten‘.

Grip op gezondheid

Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken | Grip op Gezondheid

Ondernemen begint echt maar met één ding en dat is een gezond koppie in een gezond lijf. Onze methodiek helpt je je daar bewust van te zijn en blijven. ‘We need to be reminded more than we need to be instructed‘, is een bekende uitspraak die je regelmatig in onze sessies hoort. Je wordt emotioneel sterker, je ontwikkelt (meer) mentale slagkracht. Je leert zorgen voor jezelf.

Lifestyle design

Lifestyle Design en meer Vrijheid

Wij gebruiken een aantal tools om te komen tot een levensontwerp op jouw voorwaarden. Je leert slim kijken naar de zaken die je vrijheid beperken: hoe kun je dat anders inrichten? Je beslissingen – op gebieden als geld en budget, maar ook wonen en werken, met wie je je omringt en waar je je tijd aan besteedt- stellen je in staat het leven op je eigen voorwaarden echt te leven.

Eigen bedrijf starten

Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken | Eigen bedrijf starten

Een door de wol geverfde aanpak om te komen tot een autonoom bedrijfsidee, vanuit je eigen beweegredenen en drijfveren. Stap voor stap maak je er een aanbod van. Je richt je op je ideale klant, die past bij jouw (voor)waarden. Je zet je bedrijf financieel, online maar ook technologisch goed op. Wij blinken uit op dit onderdeel en dat helpt je ook daadwerkelijk iets te gaan DOEN.

ONS AANBOD

Waar kan ik op rekenen als ik dit traject met jullie doorloop?

Via een maandelijks opzegbaar abonnement met een gemiddelde looptijd van 9 tot 12 maanden bepaal je zelf de intensiteit van het (Skype) contact. Je kunt rekenen op onze aandacht en onze tijd. Dat is het allerbelangrijkste wat we je te geven hebben. We denken met je mee, geven je feedback op je inzendingen en je spreekt ons (idealiter) regelmatig via Skype. Wat zit er concreet in dit traject inbegrepen?

BASISABONNEMENT

  • individueel kennismakingsgesprek via Skype
  • 3 modules met telkens 8 trainingsopdrachten
  • feedback op je inzendingen via email
  • 30 minuten coaching per maand via Skype
  • inhoudelijk webinar in iedere module
  • deelname aan onze jaarlijkse Wonderlijk Werken borrel
  • toegang tot ons besloten ondernemersplatform ‘Samen

 

PRIJS: €74,50 (excl BTW) gedurende 12 maanden (5% korting bij betaling in een keer, maandelijks opzegbaar).

 

Dit abonnement kun je in het aanmeldformulier verder samenstellen naar je behoefte. Het is maandelijks op te zeggen. Het is aan jou, jij staat aan het roer! Het is mogelijk om een half uur extra overleg per maand via Skype bij te boeken of een directe vraagbaak via Telegram/Whatsapp toe te voegen. Gemiddeld doen deelnemers ongeveer acht tot twaalf maanden over deze Feel the Rain training. Ben jij er klaar voor? Kies dan je pakket en reserveer één van die plekken!

Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken

Het bedrag kan, indien gewenst, in delen betaald worden. Als je een uitkering ontvangt of rondom het bestaansminimum leeft, ontvang je bij ons altijd tenminste 10% korting op de deelnameprijs. Maak ons dit gerust duidelijk bij je inschrijving. Wil je werkgever jouw omscholing betalen? Kijk dan eens bij het Firestarter Outplacement programma voor een programma op maat. Ook hier kan je persoonlijke situatie qua belastbaarheid en herstel na burn-out in meegenomen worden.

MODULES

Waar ga je mee aan de slag in de verschillende modules?

In dit programma ligt de focus op de thema’s ‘Grip op gezondheid‘ en ‘Lifestyle Design‘. In drie modules bouw je rustig je belastbaarheid stap voor stap verder op en leg je een belangrijk fundament voor beslissingen in je leven. Ook maak je een beginnetje met ondernemen.

Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken

MODULE 1
GEZOND FUNDAMENT

Volledig online module van 3 maanden

We starten met een gezamenlijke online sessie waarin we je uitleggen hoe alles in zijn werk gaat. Daarna gaan we direct van start! Je begint met een online module van 8 emails waarin je je grip op je gezondheid verbetert. Je maakt deze opdrachten zoveel mogelijk in de buitenlucht in je eigen omgeving. Dat je vanuit een burn-out komt, nemen we hierin mee, want je zult willen kijken naar je draaglast en je draagkracht, je belasting, je energie management, de manier waarop je (werk) relaties aangaat en onderhoudt. In dit deel sta je echt even stil bij hoe je gekomen bent tot waar je nu staat en krijg je van ons een andere kijk mee op dingen.

Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken

MODULE 2
LIFESTYLE DESIGN

Volledig online module van 3 maanden

In deze module maak je kennis met alle elementen die horen bij lifestyle design. Hoe heb jij je leven ingericht en hoe kom je dichterbij het leven uit je ideale dag? Welke keuzes bepalen hoeveel vrijheid je hebt in je leven? En waarom kies je daarvoor? Welke (voor)waarden zijn voor jou belangrijk op dit moment in je leven? Welke zaken belemmeren je juist en is de tijd rijp om afscheid van te nemen? Dan hebben we het over thema’s als geld, maar ook wonen, spullen en bezittingen. In deze module gaan we verder in op mentaal sterker worden, om kunnen gaan met problemen en pijn. Ook leg je de basis voor je persoonlijke werksysteem waar je ideale dag stap voor stap vorm krijgt.

IMG_6960

MODULE 3
BEDRIJFSVERKENNING

Volledig online module van 3 maanden

Na het leggen van een stevig fundament kunnen we gaan verkennen en bouwen. We gaan online verder met het gedeelte waarin de business verkenning start. Je kijkt naar je talenten en skills die al in je rugzak zitten, je maakt slimme combinaties tussen bestaande skills en nieuwe skills. Je gaat aan de slag met het cadeau dat in jou zit en dat tijd en ruimte nodig heeft om gegeven te kunnen worden. We eindigen deze online module met een ondernemersboom: een aantal levensvatbare bedrijfsideëen die je verder gaat verkennen. Krijg je er energie van? Wil je aan een van deze ideeën mijn tijd besteden? Door te experimenteren en dingen uit te proberen, ga je voelen of het past.

KOM KENNISMAKEN!

Meerdaagse fysieke bijeenkomsten in Nederland

Dit online programma spreekt je aan, maar er gaat niks boven elkaar fysiek ontmoeten, samen aan tafel zitten, met elkaar praten en samen werken. Daarom organiseren we iedere jaar verschillende fysieke bijeenkomsten in Nederland. Een kennismaking met ons, een relaxte kickstart van een leven op andere voorwaarden voor mensen die een langdurige periode van veel stress en weinig energie achter de rug hebben.

LIFESTYLE DESIGN RETREAT

15 tot 19 juni 2020
875 EUR excl. BTW

In samenwerking met orthomoleculair voedingsspecialist Marloes Mulder (Fuego.nl) en mind(fulness) specialist Sander Nieland (thevolcano.nl)

Een ontzettend gave 4-daagse bijeenkomst gehost in een wellness spa in de Achterhoek. Een retreat dat volledig draait om lifestyle design en grip op gezondheid. We verleggen de focus van buiten naar binnen. Daarmee bedoelen we dat je vanuit je hoofd – want daar zijn we erg goed in, alles beredeneren – meer naar het voelen toegaat. In de drukte van alledag neem je tijdens deze 3 daagse tijd om naar jezelf te luisteren. Het eten en drinken wordt verzorgd door voedingsspecialist Marloes. Hier pik je gegarandeerd een aantal goede gewoonten op, want haar eten is op een gezonde manier verslavend! Daarnaast ga je aan de slag met ademhalingstechnieken en ontspanningstechnieken die als gewoonte in je dag terecht komen. Ook ga je aan de slag met lifestyle design vragen als: wat betekent het VOOR JOU om anders te gaan leven? Welke keuzes wil je maken? Is ondernemen een pad dat bij jou past? En zo ja, hoe dan?

Business Bootcamp Meditatie Mentale kracht Wonderlijk Werken

JAARLIJKSE ONDERNEMERSBORREL

Als deelnemer aan het Feel the Rain programma ben je van harte welkom in ons jaarlijkse warme bad van mede-ondernemers.

Ieder jaar, meestal in het late voorjaar en de late zomer, organiseren we een gave borrel waar mensen bij elkaar komen die bij Wonderlijk Werken een training hebben gevolgd. Een soort warm bad zou je kunnen zeggen want iedereen die hier komt heeft stappen gezet op een nieuw pad. Sommigen zijn uit de WW gekomen en voor zichzelf begonnen, anderen zijn hersteld van een burn-out en op weg naar een mooi klanten portfolio en weer een derde staat aan de vooravond van vertrek op (weer) een etappe als digitale nomade.

 

Wat te verwachten?

Wij verzorgen de locatie en soms nodigen we een aantal sprekers uit die hun lessen of hun reis met je komen delen. De plaatsen zijn beperkt tot maximaal 40 personen, dus zodra de inschrijving opent, wees er snel bij. Als je in de training zit of deze hebt afgerond, ontvang je van ons automatisch een uitnodiging en is deelname, plus een paar drankjes voor onze rekening.

ONDERNEMEN KUN JE LEREN

Maar waarom bij ons?

Wij geloven dat er een klik moet zijn tussen jou en ons om met onze hulp een je eigen bedrijf te beginnen en een ander leven te gaan opbouwen. Wij zijn twee nogal uiteenlopende persoonlijkheden, Diana meer introvert, Steven meer extravert. De kenmerken die wij bezitten  maakt ons (denken wij) bijzonder geschikt om het werk te doen dat we doen.

diana-vermeij-zwerink-600x600-wonderlijk-werken

Diana is iemand met het persoonlijkheidstype bemiddelaar (INFP-A, 4% van de bevolking). Een idealist, die als kalm, gereserveerd of zelfs verlegen kan worden gezien maar een sterke innerlijke vlam en passie bezit. Bemiddelaars worden geleid door hun principes. Ze worden geleid door de zuiverheid van hun bedoelingen, niet door beloningen en straffen. Op hun best stellen deze kwaliteiten Bemiddelaars in staat diepgaand met anderen te communiceren, in eenvoudige taal metaforen en parabels te gebruiken, en symbolen te begrijpen en creëren om hun ideeën te delen. De kracht van deze intuïtieve communicatiestijl leent zich goed voor creatieve werken, en het zal niet als een verrassing komen dat veel Bemiddelaars goed zijn in het conceptualiseren van ideeën, goed kunnen schrijven en vaak aanleg hebben voor talen. Aandachtig luisteren, verbanden zien, analystisch sterk en een uitvoerend talent, het daadwerkelijk afmaken, is waarom je Diana aan je zijde wilt hebben in dit proces. Ze weet door het leven en reizen met twee kleine kinderen veel van energiemanagement en balans vinden in je leven. Diana’s valkuil is teveel voor anderen te willen zorgen en zichzelf te vergeten. Als ze deze kuil weet te vermijden, blijft ze in balans en heeft ze enorm veel te geven.

Steven is een campagnevoerder (ENFP-A). De Campagnevoerder is een echte vrije geest. Ze vormen het hart van het feest, maar ze zijn minder geïnteresseerd in de pure opwinding en het plezier van het moment dan in het genieten van de sociale en emotionele banden die ze met anderen aangaan. Charmant, onafhankelijk, energiek en barmhartig maken ze 7% van de bevolking uit. Hun bestaan wordt in de menigte zeker opgemerkt. Ze worden gevormd door hun visionaire karakter, waardoor ze met nieuwsgierigheid en energie tussen de regels door kunnen lezen. Een kei in het bedenken en conceptualiseren van ideeën. Steven heeft echte ‘people skills‘ en kan goed communiceren, daarnaast heeft hij véél energie. Als je het even niet meer trekt, mag je even energie tanken bij pomp Steven ;-). Steven kan een training echt drágen, heeft in één oogopslag gezien hoe iedereen erbij zit en smeedt een groep bij elkaar. Als individu kan hij naast je staan, je vertrouwen geven en dat vertrouwen opbouwen. Een unieke kans om zijn opbouwende, can-do mentaliteit tot je beschikking te hebben. Praktisch gezien bouwt hij in een handomdraai mooie en effectieve websites, en weet hij veel van het opbouwen van de juiste mindset die hoort bij een leven als ondernemer. Steven’s valkuil is door, door, door te willen gaan. Als hij zich hier bewust van blijft en af en toe kijkt of je er nog bent, is het een heerlijke energie om naast je te hebben.

steven-profiel-2019

KORT KENNISMAKEN
VOORDAT JE BOEKT

Het is hartstikke logisch dat je eerst eens even wilt weten wie wij zijn. Maak dan via de onderstaande kalender een gratis kennismakingsafspraak in onze agenda.


INSCHRIJVEN

Met dit formulier kun je je inschrijven en reserveer je één van die zes plekken in 2020. Daarmee doe je jezelf wel een héél groot cadeau!

Feel The Rain (update 21 oktober 2019)
prijs per maand (inc btw) en tevens per maand opzegbaar
Zou je mee willen doen aan een Feel The Rain driedaagse?
Dit is ter indicatie voor ons
Zou je mee willen doen aan een Business Bootcamp?
Dit is ter indicatie voor ons
digital nomad programma
Wil je onze avonturen blijven volgen?Laat dan even je email achter (we gebruiken geen facebook of instagram)

Goede content, met tijd een aandacht geschreven. Verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Het is ons belangrijkste kanaal om met je te communiceren want je kunt ons niet meer vinden op FB of Insta. Daar zijn we mee gestopt. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X