Online Lifestyle Design Intensive

TERUG NAAR DE TEKENTAFEL

Relevanter dan ooit: een levensontwerp op jouw voorwaarden

Wil je je tijd goed benutten en eens nadenken over de voorwaarden waarop je het beste tot je recht komt als mens? Voel je een behoefte om terug naar de tekentafel te gaan en je leven anders vorm te gaan geven? Op een manier die bij je past, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen en jezelf (en anderen). Volg dan dit 3-maanden lifestyle design programma, want de enige die je leven kan veranderen, ben jijzelf..

looptijd: 3 maanden. nog 2 plekken beschikbaar (van 4)
investering: €707,85 (incl. BTW)

TERUG NAAR DE TEKENTAFEL

Gebruik de tijd om je eigen ‘nieuwe normaal’ te ontwerpen en (meer) te leven en werken op jouw eigen voorwaarden.

Steeds meer mensen melden zich bij ons met: ‘volgens mij moet ik terug naar de tekentafel… Ik kan niet terug naar het ‘normaal’ van voorheen. Sterker nog, ik wíl niet terug.‘ Komt dat even mooi uit?? Dan ben je hier meer dan aan het goede adres! De volheid van je dagen en weken, hebben plaats gemaakt voor de leegte om na te denken over grotere vragen: wat héb ik eigenlijk te geven in het leven? Wat wil ik nog graag geven aan mezelf en anderen? Hoe kom ik het beste tot mijn recht? En waarom organiseer ik mijn leven niet (meer) op die manier? Is er een manier om dichterbij mijn eigen voorwaarden te komen in het leven dat ik nu leef? Is er een manier om tijd te maken voor het cadeau dat ik de wereld te geven heb? Ik wil niet terug naar het ‘normaal‘. Ik wil terug naar de tekentafel en mijn ‘eigen normaal‘ vormgeven. 

 

 

Neem plaats aan de tekentafel van je eigen leven, schets je eigen normaal. 

 

De komende 6 maanden neem je, samen met ons, plaats aan je eigen tekentafel. Je gaat aan de slag met thema’s als succes, tijd, geld, werk en bezit. Je neemt je tijd om die stip op de horizon te zetten, na te denken over jouw voorwaarden en hoe je voor jezelf de ruimte en de rust, de manier van werken waarin je het beste tot je recht komt, kunt organiseren. Als het voor jouw proces relevant is, helpen we je oriënteren op ondernemerschap. Je leert of ondernemen bij jouw voorwaarden past en in welke vorm je dat zou kunnen gieten.

 

Een stip aan de horizon, op jouw manier werken en leven, je natuurlijke staat van zijn ondersteunen.

 

Dat is waar we je naartoe kunnen begeleiden en het lijkt ons heel gaaf om het team te mogen zijn dat dat mag doen. We delen alle kennis die we de afgelopen jaren ontwikkelden: over keuzes maken, over zorgen voor herstel door rust te pakken, over mentaal sterk(er) worden, over werken en leven in balans en vanuit je eigen sterktes werken. Je ontvangt iedere twee weken een gave email met onze beste content en een specifieke opdracht. Deze opdrachten samen leiden je naar een stip aan de horizon en laten je nadenken en reflecteren op de keuzes die op je pad komen. Iedere maand spreken we elkaar in een online Lifestyle Design Intensive sessie van 45 minuten. Een nieuw ontwerp van je eigen normaal is het resultaat. Een ontwerp op je lijf geschreven, waar je keuzes op kunt baseren en een nieuwe richting mee in kunt slaan. 

‘Als je op zoek bent naar de persoon die je leven kan veranderen

kijk dan eens in de spiegel. Want hoe zou JIJ het liefst willen leven??’

METHODIEK

Hoe pakken we het aan?

Terwijl je terug naar die tekentafel gaat, leer anders kijken naar je leven en de keuze die je daarin maakte. We hanteren drie thema’s die daar cruciaal bij zijn: weerbaar worden, waardevol bijdragen en wendbaar zijn.

Weerbaar(der) worden

Gebukt gaan onder langdurige (en soms zelfs chronische) stress, put ons lichaam uit. Dat merk je lange tijd helemaal niet, maar je kunt er rustig van uitgaan dat een leven in onze moderne maatschappij vol zit met stress momenten. En dat is niet zielig, maar we zouden er alleen anders mee moeten omgaan. Er zijn allerlei manieren om het effect dat deze stress op je lijf en geest heeft gehad, op een routinematige manier om te keren. In dit programma leer je onder begeleiding van verschillende experts hoe je dat doet. In het Lifestyle Design Retreat, ga je er in praktische zin mee oefenen en leer je het integreren in je dagelijks leven.

Inhoud
 • je gaat meten om te zien hoeveel stress je lichaam ervaart
 • je gaat aan de slag met ademhalingstechnieken
 • je leert meditatie momenten toepassen in je dag
 • je leert de kracht van kou kennen als reset van je systeem
 • je legt de basis om dieper te slapen
 • je leert wat ‘echt‘ eten voor je gezondheid doet
 • je ontwikkelt een set aan stress-reducerende gewoonten
Business Bootcamp Nederlan
Inhoud
 • met welke overtuigingen ben je tot hier gekomen?
 • waar kun en moet je afscheid van nemen in je leven?
 • welke keuzes in je levensontwerp geven vrijheid?
 • slimmer werken: onze aanpak
 • je eigen talenten, skills onder de loep
 • je cadeau aan de wereld verkennen

Waardevol

Hoe kun je waardevol bijdragen? Aan je eigen leven en aan dat van een ander? En waar begin je dan om dat uit te vogelen? Wat bij iedereen meespeelt die (veel) stress ervaart in zijn of haar leven, is dat je regelmatig ver bij je natuurlijke staat vandaan bent geweest. Hoe richt je je tijd en energie dus zó in dat het je natuurlijke staat van zijn ondersteunt en faciliteert? Welke keuzes, gewoonten en routines horen daarbij? Welke keuzes zul je moeten gaan maken om ruimte te maken voor jezelf en hetgeen jij te geven hebt aan de wereld? Deze beslissingen stellen je in staat waardevol bij te dragen en een leven op je eigen voorwaarden echt te leven.

Wendbaar(der) worden

In dit gedeelte van het programma kijken we naar je wendbaarheid: hoe goed kun jij met hoe je leven nu is georganiseerd inspringen op veranderingen, omgaan met chaos en crisis het hoofd bieden? Wat zou je aan kunnen of willen passen om je wendbaarheid te vergroten? Anders werken in je baan? Lichter leven? Verkennen of ondernemen bij je past (naast je baan in eerste instantie)?

Ondernemer Worden | Werkproces
Inhoud
 • wat moet je anders organiseren om wendbaarder te worden?
 • wendbaarder in je baan of toch ondernemen?
 • pro’s en con’s van ondernemen
 • hoe kun je geld verdienen als ondernemer?
 • basis leggen om te beslissen of je wilt starten

ONS AANBOD

Waar kan ik op rekenen als ik dit traject met jullie doorloop?

Je kunt rekenen op onze aandacht en onze tijd en om die reden zijn er beperkt plekken beschikbaar in dit programma. We denken met je mee, geven je feedback op je inzendingen en je spreekt ons regelmatig via Skype. Wat zit er concreet in dit programma inbegrepen?

 • individueel kennismakingsgesprek via Skype
 • 12 trainingsopdrachten via email
 • feedback op je inzendingen via email 
 • direct persoonlijk contact via Whatsapp
 • 45 minuten online coaching per maand via Skype

 

PRIJS:

Betaling in 1 keer: €707,85 (incl. BTW)

Ja ik doe mee!
Terug naar de Tekentafel | Lifestyle Design

Wil je dit traject volgen vanuit je werkgever als persoonlijke ontwikkelingstraining? Dat is zeker mogelijk. Wij ontvangen dan graag een kostenplaats en een factuuradres. Neem even contact met ons op om dit verder af te stemmen.

 

Korting ontvangen? Als je een uitkering ontvangt of rondom het bestaansminimum leeft, ontvang je bij ons altijd 15% korting op de deelnameprijs. Met de kortingscode WAARDEVOL maak je er gebruik van als je besluit te boeken.

LIFESTYLE DESIGN RETREAT

Terug naar de tekentafel tijdens een wellness retreat

Als deelnemer aan ons Lifestyle Design programma, kun je (als de maatschappelijke situatie het toelaat) deelnemen aan een krachtige lifestyle design midweek waarin we elkaar fysiek treffen. Een heerlijke mid-week ‘me-time‘, sparren, inspiratie en denkruimte. We reiken je aan wat je nodig hebt om alle oefeningen en inzichten uit het online programma bij elkaar te laten komen. Je maakt kennis met verschillende experts die je helpen de opgedane kennis te integreren in je dagelijks leven.

TERUG NAAR DE TEKENTAFEL IN TWENTE

Verschillende data mogelijk
Nog open: 31 aug t/m 2 september 2020, 14 t/m 16 september 2020
1525,00 EUR incl. BTW

Kom je met je partner meedoen? Dan ontvangt deze 25% korting. Ook als je onder het bestaansminimum leeft (en je hebt minder dan 1000 euro om van te leven), bieden we je graag een korting aan van 25% om toch mee te kunnen doen. 

Wij organiseren een mini-retreat bij ons op de camping in Haaksbergen, dat volledig draait om lifestyle design, wendbaarheid en weerbaarheid. De opdrachten uit het online gedeelte van je training komen hier samen letterlijk op een tekentafel. Je denkt na over wat er van nature bij jou hoort en hoe je deze staat van zijn faciliteert. Vaak heb je eventjes een frisse blik nodig op waar je nu staat zodat je een ander startpunt hebt voor je denkproces en keuzes die daaruit naar voren komen. We laten je zien wat de kracht is van een lifestyle design canvas. Wij gebruiken dit zelf al jaren (en bieden dit aan als methode in onze trainingen) om tot ieder jaar opnieuw tot een ontwerp voor het leven op onze eigen voorwaarden te komen: als individu, als ondernemer, als partners en als gezin. De keuzes die je zou willen maken, worden helder en je begrijpt welke patronen en welk gedrag anders mag om jezelf niet in een overspanning te drukken en het beste tot je recht te komen in je eigen ontwerp.

feel-the-rain-leave

LIFESTYLE DESIGN

Maar waarom bij ons?

De afgelopen tien jaar hebben we ons eigen leven behoorlijk door de mangel gehaald. We stopten met onze corporate carrière, begonnen allebei met ondernemen en vertrokken in 2011 voor onbepaalde tijd op reis. Nog steeds zijn we onderweg, letterlijk nog steeds op reis en figuurlijk ontwerpen we continue onze eigen voorwaarden opnieuw door te ervaren en te experimenteren. Alle lessen en expertise die we opbouwden, goten we in een methode en die delen we heel graag met jou zodat je deze hele reis niet helemaal zelf hoeft uit te vogelen. Hieronder lees je iets meer over het type persoonlijkheid (uit het 16personalities model) dat wij hebben zodat je wat meer leert over ons en kunt kijken of wij bij jou passen. 

diana-vermeij-zwerink-600x600-wonderlijk-werken

Diana is iemand met het persoonlijkheidstype bemiddelaar (INFP-A, 4% van de bevolking). Een idealist, die als kalm, gereserveerd of zelfs verlegen kan worden gezien maar een sterke innerlijke vlam en passie bezit. Bemiddelaars worden geleid door hun principes. Ze worden geleid door de zuiverheid van hun bedoelingen, niet door beloningen en straffen. Op hun best stellen deze kwaliteiten Bemiddelaars in staat diepgaand met anderen te communiceren, in eenvoudige taal metaforen en parabels te gebruiken, en symbolen te begrijpen en creëren om hun ideeën te delen. De kracht van deze intuïtieve communicatiestijl leent zich goed voor creatieve werken, en het zal niet als een verrassing komen dat veel Bemiddelaars goed zijn in het conceptualiseren van ideeën, goed kunnen schrijven en vaak aanleg hebben voor talen. Aandachtig luisteren, verbanden zien, analystisch sterk en een uitvoerend talent, het daadwerkelijk afmaken, is waarom je Diana aan je zijde wilt hebben in dit proces. Ze weet door het leven en reizen met twee kleine kinderen veel van energiemanagement en balans vinden in je leven. Diana’s valkuil is teveel voor anderen te willen zorgen en zichzelf te vergeten. Als ze deze kuil weet te vermijden, blijft ze in balans en heeft ze enorm veel te geven.

Steven is een campagnevoerder (ENFP-A). De Campagnevoerder is een echte vrije geest. Ze vormen het hart van het feest, maar ze zijn minder geïnteresseerd in de pure opwinding en het plezier van het moment dan in het genieten van de sociale en emotionele banden die ze met anderen aangaan. Charmant, onafhankelijk, energiek en barmhartig maken ze 7% van de bevolking uit. Hun bestaan wordt in de menigte zeker opgemerkt. Ze worden gevormd door hun visionaire karakter, waardoor ze met nieuwsgierigheid en energie tussen de regels door kunnen lezen. Een kei in het bedenken en conceptualiseren van ideeën. Steven heeft echte ‘people skills‘ en kan goed communiceren, daarnaast heeft hij véél energie. Als je het even niet meer trekt, mag je even energie tanken bij pomp Steven ;-). Steven kan een training echt drágen, heeft in één oogopslag gezien hoe iedereen erbij zit en smeedt een groep bij elkaar. Als individu kan hij naast je staan, je vertrouwen geven en dat vertrouwen opbouwen. Een unieke kans om zijn opbouwende, can-do mentaliteit tot je beschikking te hebben. Praktisch gezien bouwt hij in een handomdraai mooie en effectieve websites, en weet hij veel van het opbouwen van de juiste mindset die hoort bij een leven als ondernemer. Steven’s valkuil is door, door, door te willen gaan. Als hij zich hier bewust van blijft en af en toe kijkt of je er nog bent, is het een heerlijke energie om naast je te hebben.

steven-profiel-2019

KORT KENNISMAKEN
VOORDAT JE BOEKT

Denk je dat dit programma bij je past op basis van wat je hebt gelezen maar wil je eerst even kennismaken? Maak dan via de onderstaande kalender een gratis afspraak in onze agenda. We horen je graag!


INSCHRIJVEN

Iedere maand kunnen er maximaal 4 personen starten in elk van onze online business programma’s. Dat doen we bewust zodat we aandacht kunnen besteden aan jou en je reis om ondernemer te worden.

Als je op onderstaande button klikt, kun je je inschrijven en de eerste maandbetaling voor het programma doen. Je ontvangt daarna een link om een online kennismakingsgesprek in te plannen en natuurlijk de eerste email in het online business programma. We zouden het tof vinden om met je te werken!

Ja ik doe mee!
digital nomad programma

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X