Online Lifestyle Design Intensive

TERUG NAAR DE TEKENTAFEL

Optimaliseer zoveel mogelijk facetten van je leven en creëer vrijheid en meer tijd.

In een programma van 6 maanden doe je iedere twee weken mee aan een gaaf en inspirerend webinar dat gaat over een lifestyle design thema. Er zit telkens een persoonlijke opdracht aan vast waar je persoonlijke feedback van ons op ontvangt. We treffen elkaar éénmaal fysiek tijdens een intensieve 2-daagse training in Haaksbergen waar je overnacht in je eigen bungalow mét spa! Er zijn maximaal 6 deelnemers per startdatum!

looptijd: 9-12 maanden.
investering: €2975,- (exc. BTW) (betalen in 3 delen mogelijk)

TERUG NAAR DE TEKENTAFEL

Gebruik de tijd om je eigen ‘nieuwe normaal’ te ontwerpen, meer (financiële) vrijheid te creëren, beter in je vel te zitten en meer tijd te hebben.

Word weerbaarder en wendbaarder. Ervaar meer (financiële) vrijheid. Ga aan de slag met kleine 1% verbeteringen en vogel uit hoe JIJ het beste tot je recht komt! En leer vervolgens hoe je je leven consistent op die manier organiseert. 

 

Neem plaats aan de tekentafel van je eigen leven.

 

In dit programma optimaliseer je in kleine stapjes zo’n beetje alles wat je maar kunt bedenken in je leven: hoe je ademt, hoe je voor jezelf zorgt, hoe je je routines hanteert, hoe je maximaal presteert, hoe je slaapt, hoe (tijdseffectief) je werkt, hoe je woont. 

 

Optimaliseer wat voor jou belangrijk is en creëer vrijheid.

 

Met dit programma bieden we een online training: gedurende 9 maanden iedere maand een webinar over een gaaf en relevant thema. Aangevuld met een persoonlijke opdracht en 1-op-1 feedback maak je snel voortgang. Eénmaal komen we 2 dagen samen en slaap je in je eigen bungalow mét wellness! Dit maakt het feest compleet! Nieuwsgierig hoe we het aanpakken? Lees verder hieronder!

‘Als je op zoek bent naar de persoon die je leven kan veranderen, kijk dan eens in de spiegel. Want hoe zou JIJ het liefst willen leven??’

METHODIEK

Hoe pakken we het aan?

In de afgelopen tien jaar van coaching en mentoring ontwikkelden we verschillende tools en opdrachten om tot een ander levensontwerp te komen waarin je maximaal tot je recht komt als mens. We hanteren drie thema’s die daar cruciaal bij zijn: weerbaar worden, waardevol bijdragen en wendbaar zijn.

Weerbaar(der) worden

In onze snelle maatschappij gaan we allemaal onder langdurige (en soms zelfs chronische) stress gebukt en dat put ons lichaam uit. Dat merk je lange tijd helemaal niet en is ook niet zielig, maar we zouden er alleen anders mee om moeten en willen gaan. Door te zoeken naar dingen die je kunt optimaliseren (en dat zijn ongelofelijk veel zaken!) in je dagelijks leven word je steeds een beetje weerbaarder: emotioneel stabieler en mentaal sterker.  In dit programma doe je zeker te weten nieuwe kennis op en ontwikkel je op basis van alle opgedane kennis jouw eigen routines die passen bij jouw leven.

Business Bootcamp Nederlan

Waardevol

Hoe kun je waardevol bijdragen? Aan je eigen leven en aan dat van een ander? En waar begin je dan om dat uit te vogelen? Welke keuzes zul je moeten gaan maken om ruimte te maken voor jezelf en hetgeen jij te geven hebt aan de wereld? Een stip op de horizon. We verkennen of ondernemen bij je past (naast je baan in eerste instantie). Hoe kun jij je talenten en kennis goed inzetten? Wat voor werk hoort daarbij? Misschien heb je wel iets in je rugzak dat zich ultiem goed leent om te gaan ondernemen. Je onderzoekt het terwijl je Terug naar de Tekentafel gaat.

Wendbaar(der) worden

In dit gedeelte van het programma kijken we naar je wendbaarheid: hoe goed kun jij met hoe je leven nu is georganiseerd inspringen op veranderingen, omgaan met chaos en crisis het hoofd bieden? Wat zou je aan kunnen of willen passen om je wendbaarheid te vergroten? Spullen die ertoe doen, lichter wonen, anders werken. Minder geld nodig hebben doordat je precies dátgeen om je heen verzamelt dat voor jou belangrijk is.

Ondernemer Worden | Werkproces

LIFESTYLE DESIGN WEBINARS

Tien webinars met gave thema’s én een persoonlijke opdracht vormen de basis van dit programma

Iedere maand een inspirerend webinar van een uur over een lifestyle design thema. Er zijn maximaal 6 deelnemers die tegelijk deelnemen aan ieder webinar. Genoeg tijd voor vragen en interactie!

Anders ademen

Ademwinst | De verborgen kracht van Ademhalen

Beter slapen

Beter slapen |

Kies kou

Kies voor Kou | Wonderlijk Werken

Digitaal fit

Beter slapen, beter presteren

Puur eten

Puur eten | Wonderlijk Werken

Lichter leven

Lichter leven | Wonderlijk Werken

Kerntalent

Kerntalenten | Wonderlijk Werken

Tijd, geld, werk

Waarde ontvangen | Wonderlijk Werken

Succes

Succes en Vervulling | Wonderlijk Werken

Financieel Vrij

Financieel vrij| Wonderlijk Werken

LIFESTYLE DESIGN 2-DAAGSE

Terug naar de tekentafel tijdens een mini-wellness retreat

Onderdeel van dit 6 maanden durende programma is een krachtige lifestyle design mini-retreat van 2 dagen waarin we elkaar fysiek treffen. Even ‘me-time‘, sparren, inspiratie en denkruimte. We reiken je aan wat je nodig hebt om alle oefeningen en inzichten uit het online programma bij elkaar te laten komen. Je maakt kennis met verschillende experts die je helpen oefenen met de opgedane kennis en je laat zien hoe je het geleerde integreert in je dagelijks leven.

TERUG NAAR DE TEKENTAFEL IN HAAKSBERGEN

Verschillende data mogelijk in overleg
VOL: 16-17 nov
OPEN: 1-2 dec (laatste in 2020), 5-6 jan 2021, 9-10 feb 2021 (laatste in NL)

Als onderdeel van dit programma neem je deel aan ons Lifestyle Design Mini-Retreat van 2 dagen en 1 nacht in je eigen wellness bungalow in Haaksbergen. Vaak heb je eventjes een frisse blik nodig op waar je nu staat zodat je een ander startpunt hebt voor je denkproces en keuzes die daaruit naar voren komen. Je maakt kennis met verschillende lifestyle design tools en opdrachten tijdens deze tweedaagse én geniet van een heerlijke plek.

 

Je bent te gast in onze wellness spa bungalow in Haaksbergen waar je een eigen kamer hebt. De bungalow staat midden in het bos en beschikt over een eigen spa met hot tub, koude buitendouche en een Finse- én infrarood sauna. Ook kun je lekker buiten zitten bij het haardvuur en de natuur om je heen in je opnemen. Er zijn maximaal 2 deelnemers aan ieder Lifestyle Design Retreat. Je verzorgt je eigen ontbijt en diner tijdens deze tweedaagse. Wij verzorgen een lunch tussen de sessies door. Het is mogelijk tegen extra betaling een extra nacht bij te boeken. Na het reserveren van deze training kun je ons dat laten weten!

ONS AANBOD

Waar kan ik op rekenen als ik dit traject met jullie doorloop?

Je kunt rekenen op onze aandacht en onze tijd en om die reden zijn er beperkt plekken beschikbaar in dit programma. We starten telkens met maximaal 6 deelnemers per editie. We denken met je mee, geven je feedback op je inzendingen en je spreekt ons regelmatig via Zoom. Wat zit er concreet in dit programma inbegrepen?

 • individueel kennismakingsgesprek via Skype
 • iedere maand een webinar:
  • 1 webinar (1 uur) over ademhaling
  • 1 webinar (1 uur) over slaaproutines
  • 1 webinar (1 uur) over de kracht van kou
  • 1 webinar (1 uur) over digitale fitheid
  • 1 webinar (1 uur) over puur eten en best-practices
  • 1 webinar (1 uur) over kerntalenten en beter tot je recht komen
  • 1 webinar (1 uur) over tijd, geld en werk
  • 1 webinar (1 uur) over succes en vervulling
  • 1 webinar (1 uur) over financiële vrijheid (inkomstenstromen)
 • bij ieder webinar een persoonlijke opdracht
 • individuele feedback op je persoonlijke opdracht via email 
 • deelname aan de lifestyle design 2-daagse training in NL
 • direct persoonlijk contact via Whatsapp
 • looptijd van 9-12 maanden

 

PRIJS:

Betaling in 3 keer: €2975,00 (exc. BTW)

Ja ik doe mee!
Terug naar de Tekentafel | Lifestyle Design

Wil je dit traject volgen vanuit je werkgever als persoonlijke ontwikkelingstraining? Dat is zeker mogelijk. Wij ontvangen dan graag een kostenplaats en een factuuradres. Neem even contact met ons op om dit verder af te stemmen.

 

Korting ontvangen? Als je een uitkering ontvangt of rondom het bestaansminimum leeft, ontvang je bij ons altijd 15% korting op de deelnameprijs. Met de kortingscode WAARDEVOL maak je er op de betalingspagina gebruik van als je besluit te boeken. Wil je samen met je partner deelnemen? Ook dan bieden we je korting. Neem contact met ons op.

WAT ERVAREN ANDEREN?

Steeds meer mensen gaan bij ons terug naar hun eigen tekentafel met als doel richting bepalen en beweging creëeren.

Lees hieronder wij deelnemers ervaren tijdens het traject ‘Terug naar de Tekentafel’

‘Toen we van de camping afreden, kwamen Jan en ik allebei tot de ‘schokkende’ conclusie: we hebben helemaal niets over paarden gezegd! Niet eens aan gedacht zelfs tijdens alle oefeningen. Wachtend bij het stoplicht aan de kruising bij de camping, reden er twee grote paardenvrachtwagens voorbij. Wat een toeval (?)! Conclusie: paarden sluiten we af. Dat voelt nu voor ons allebei goed. Gisteren met de zus van Jan afgesproken dat zij deze week aan de slag gaat om ons paard te verkopen.’

 

‘Mijn 5 jarenplan stuur ik wel bij hoor. Waar ik woensdag nog zei: dan doe ik hetzelfde, maar dan internationaal. No way… haha. De wereld ligt aan onze voeten. Zoveel te doen en te zien! Wij vliegen nog wel eens uit, daar ben ik zeker van.’

– Jan en Lennart (september 2020) –

Wat ervaren anderen | Terug naar de Tekentafel | Wonderlijk Werken
Wat ervaren anderen | Terug naar de Tekentafel | Wonderlijk Werken

“Toen ik jullie ontmoette voelde ik gelijk dat we op één lijn zaten. Qua werken, vrijheid en de functie van ademhaling 😉. Ik ben erg blij met wat we in de 2 weken hebben bereikt met elkaar. Intensief, leerzaam maar vooral ook erg gezellig. Jullie hebben ons erg op ons gemakt gesteld.” – Christiaan

“Ik vond het intensieve en gezellige dagen waar ik veel uit gehaald heb. Stap voor stap komen we zo bij het leven zoals wij dit willen.” – Anja

Christiaan en Anja volgen de Lifestyle Design Intensive als gezin – september 2020

LIFESTYLE DESIGN

Maar waarom bij ons?

De afgelopen tien jaar hebben we ons eigen leven behoorlijk door de mangel gehaald. We stopten met onze corporate carrière, begonnen allebei met ondernemen en vertrokken in 2011 voor onbepaalde tijd op reis. Nog steeds zijn we onderweg, letterlijk nog steeds op reis en figuurlijk ontwerpen we continue onze eigen voorwaarden opnieuw door te ervaren en te experimenteren. Alle lessen en expertise die we opbouwden, goten we in een methode en die delen we heel graag met jou zodat je deze hele reis niet helemaal zelf hoeft uit te vogelen. Hieronder lees je iets meer over het type persoonlijkheid (uit het 16personalities model) dat wij hebben zodat je wat meer leert over ons en kunt kijken of wij bij jou passen. 

diana-vermeij-zwerink-600x600-wonderlijk-werken

Diana is iemand met het persoonlijkheidstype bemiddelaar (INFP-A, 4% van de bevolking). Een idealist, die als kalm, gereserveerd of zelfs verlegen kan worden gezien maar een sterke innerlijke vlam en passie bezit. Bemiddelaars worden geleid door hun principes. Ze worden geleid door de zuiverheid van hun bedoelingen, niet door beloningen en straffen. Op hun best stellen deze kwaliteiten Bemiddelaars in staat diepgaand met anderen te communiceren, in eenvoudige taal metaforen en parabels te gebruiken, en symbolen te begrijpen en creëren om hun ideeën te delen. De kracht van deze intuïtieve communicatiestijl leent zich goed voor creatieve werken, en het zal niet als een verrassing komen dat veel Bemiddelaars goed zijn in het conceptualiseren van ideeën, goed kunnen schrijven en vaak aanleg hebben voor talen. Aandachtig luisteren, verbanden zien, analystisch sterk en een uitvoerend talent, het daadwerkelijk afmaken, is waarom je Diana aan je zijde wilt hebben in dit proces. Ze weet door het leven en reizen met twee kleine kinderen veel van energiemanagement en balans vinden in je leven. Diana’s valkuil is teveel voor anderen te willen zorgen en zichzelf te vergeten. Als ze deze kuil weet te vermijden, blijft ze in balans en heeft ze enorm veel te geven.

Steven is een campagnevoerder (ENFP-A). De Campagnevoerder is een echte vrije geest. Ze vormen het hart van het feest, maar ze zijn minder geïnteresseerd in de pure opwinding en het plezier van het moment dan in het genieten van de sociale en emotionele banden die ze met anderen aangaan. Charmant, onafhankelijk, energiek en barmhartig maken ze 7% van de bevolking uit. Hun bestaan wordt in de menigte zeker opgemerkt. Ze worden gevormd door hun visionaire karakter, waardoor ze met nieuwsgierigheid en energie tussen de regels door kunnen lezen. Een kei in het bedenken en conceptualiseren van ideeën. Steven heeft echte ‘people skills‘ en kan goed communiceren, daarnaast heeft hij véél energie. Als je het even niet meer trekt, mag je even energie tanken bij pomp Steven ;-). Steven kan een training echt drágen, heeft in één oogopslag gezien hoe iedereen erbij zit en smeedt een groep bij elkaar. Als individu kan hij naast je staan, je vertrouwen geven en dat vertrouwen opbouwen. Een unieke kans om zijn opbouwende, can-do mentaliteit tot je beschikking te hebben. Praktisch gezien bouwt hij in een handomdraai mooie en effectieve websites, en weet hij veel van het opbouwen van de juiste mindset die hoort bij een leven als ondernemer. Steven’s valkuil is door, door, door te willen gaan. Als hij zich hier bewust van blijft en af en toe kijkt of je er nog bent, is het een heerlijke energie om naast je te hebben.

steven-profiel-2019

KORT KENNISMAKEN
VOORDAT JE BOEKT

Denk je dat dit programma bij je past op basis van wat je hebt gelezen maar wil je eerst even kennismaken? Maak dan via de onderstaande kalender een gratis afspraak in onze agenda. We horen je graag!


INSCHRIJVEN

Ieder kwartaal kunnen er maximaal 6 personen met ons ‘Terug naar de Tekentafel’. Iedere maand is er een startdatum:

 1-2 dec 2020, 5-6 jan 2021, 8-9 feb 2021

 

Als je op onderstaande button klikt, schrijf je je in en de betaling voor het programma voldoen. Dit kan in drie delen. Je ontvangt daarna een link om een online kennismakingsgesprek in te plannen en een uitnodiging voor het kick-off webinar. We zouden het ontzettend tof vinden om met je te werken en kijken uit naar je boeking!

Ja ik doe mee!
digital nomad programma
Download de gratis explainer ‘Hoe kom je aan een Nomad bedrijfsidee?‘

Wil je ook de eerste stap zetten op het pad van locatie onafhankelijk werk? In de gratis 'explainer' vind je vijf vragen die helpen om je eigen manier van locatie onafhankelijk werken vorm te geven. Ook lees je verhalen van mensen die bij Wonderlijk Werken een training volgden en via één van de vijf vormen van locatie onafhankelijk werken aan de slag gingen. 

X