Online Lifestyle Design Intensive

TERUG NAAR DE TEKENTAFEL

Relevanter dan ooit: een levensontwerp op jouw voorwaarden

Wil je je tijd goed benutten en eens nadenken over de voorwaarden waarop je het beste tot je recht komt als mens? Voel je een behoefte om terug naar de tekentafel te gaan en je leven anders vorm te gaan geven? Op een manier die bij je past, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen (en anderen). Volg dan dit 6-maanden durend lifestyle design programma online en kom meedoen aan de 2-daagse ‘Terug naar de Tekentafel’, want de enige die je leven kan veranderen, ben jijzelf..

looptijd: 6 maanden. nog 2 plekken beschikbaar (van 4)
investering: €2475,- (incl. BTW)

TERUG NAAR DE TEKENTAFEL

Gebruik de tijd om je eigen ‘nieuwe normaal’ te ontwerpen en (meer) te leven en werken op jouw eigen voorwaarden.

Steeds meer mensen melden zich bij ons met: ‘volgens mij moet ik terug naar de tekentafel… Ik kan niet terug naar het ‘normaal’ van voorheen. Sterker nog, ik wíl niet terug.‘ Komt dat even mooi uit?? Dan ben je hier meer dan aan het goede adres! De volheid van je dagen en weken, hebben plaats gemaakt voor de leegte om na te denken over grotere vragen: wat héb ik eigenlijk te geven in het leven? Wat wil ik nog graag geven aan mezelf en anderen? Hoe kom ik het beste tot mijn recht? En waarom organiseer ik mijn leven niet (meer) op die manier? Is er een manier om dichterbij mijn eigen voorwaarden te komen in het leven dat ik nu leef? Is er een manier om tijd te maken voor het cadeau dat ik de wereld te geven heb? Ik wil niet terug naar het ‘normaal‘. Ik wil terug naar de tekentafel en mijn ‘eigen normaal‘ vormgeven. 

 

 

Neem plaats aan de tekentafel van je eigen leven, schets je eigen normaal. 

 

De komende 6 maanden neem je, samen met ons, plaats aan je eigen tekentafel. Je gaat aan de slag met thema’s als succes, tijd, geld, werk en bezit. Je neemt je tijd om die stip op de horizon te zetten, na te denken over jouw voorwaarden en hoe je voor jezelf de ruimte en de rust, de manier van werken waarin je het beste tot je recht komt, kunt organiseren. Als het voor jouw proces relevant is, helpen we je oriënteren op ondernemerschap. Je leert of ondernemen bij jouw voorwaarden past en in welke vorm je dat zou kunnen gieten.

 

Een stip aan de horizon, op jouw manier werken en leven, je natuurlijke staat van zijn ondersteunen.

 

Dat is waar we je naartoe kunnen begeleiden en het lijkt ons heel gaaf om het team te mogen zijn dat dat mag doen. We delen alle kennis die we de afgelopen jaren ontwikkelden: over keuzes maken, over zorgen voor herstel door rust te pakken, over mentaal sterk(er) worden, over werken en leven in balans en vanuit je eigen sterktes werken. Je ontvangt iedere twee weken een gave email met onze beste content en een specifieke opdracht. Deze opdrachten samen leiden je naar een stip aan de horizon en laten je nadenken en reflecteren op de keuzes die op je pad komen. Iedere maand spreken we elkaar in een online Lifestyle Design Intensive sessie van 45 minuten. Een nieuw ontwerp van je eigen normaal is het resultaat. Een ontwerp op je lijf geschreven, waar je keuzes op kunt baseren en een nieuwe richting mee in kunt slaan. 

‘Als je op zoek bent naar de persoon die je leven kan veranderen, kijk dan eens in de spiegel. Want hoe zou JIJ het liefst willen leven??’

METHODIEK

Hoe pakken we het aan?

In de afgelopen tien jaar van coaching en mentoring ontwikkelden we verschillende tools en opdrachten om tot een ander levensontwerp te komen waarin je maximaal tot je recht komt als mens. We hanteren drie thema’s die daar cruciaal bij zijn: weerbaar worden, waardevol bijdragen en wendbaar zijn.

Weerbaar(der) worden

Gebukt gaan onder langdurige (en soms zelfs chronische) stress, put ons lichaam uit. Dat merk je lange tijd helemaal niet, maar je kunt er rustig van uitgaan dat een leven in onze moderne maatschappij vol zit met stress momenten. En dat is niet zielig, maar we zouden er alleen anders mee moeten omgaan. Er zijn allerlei manieren om het effect dat deze stress op je lijf en geest heeft gehad, op een routinematige manier om te keren. In dit programma leer je onder begeleiding van verschillende experts hoe je dat doet. In het Lifestyle Design Retreat, ga je er in praktische zin mee oefenen en leer je het integreren in je dagelijks leven.

Inhoud
 • je gaat meten om te zien hoeveel stress je lichaam ervaart
 • je gaat aan de slag met ademhalingstechnieken
 • je leert de kracht van kou kennen als reset van je systeem
 • je legt de basis om dieper te slapen
 • je leert wat ‘echt‘ eten voor je gezondheid doet
 • je ontwikkelt een set aan stress-reducerende gewoonten
Business Bootcamp Nederlan
Inhoud
 • met welke overtuigingen ben je tot hier gekomen?
 • waar kun en moet je afscheid van nemen in je leven?
 • welke keuzes in je levensontwerp geven vrijheid?
 • slimmer werken: onze aanpak
 • je eigen talenten, skills onder de loep
 • je cadeau aan de wereld verkennen

Waardevol

Hoe kun je waardevol bijdragen? Aan je eigen leven en aan dat van een ander? En waar begin je dan om dat uit te vogelen? Welke keuzes zul je moeten gaan maken om ruimte te maken voor jezelf en hetgeen jij te geven hebt aan de wereld? Een stip op de horizon. We verkennen of ondernemen bij je past (naast je baan in eerste instantie). Hoe kun jij je talenten en kennis goed inzetten? Wat voor werk hoort daarbij? Misschien heb je wel iets in je rugzak dat zich ultiem goed leent om te gaan ondernemen. Je onderzoekt het terwijl je Terug naar de Tekentafel gaat.

Wendbaar(der) worden

In dit gedeelte van het programma kijken we naar je wendbaarheid: hoe goed kun jij met hoe je leven nu is georganiseerd inspringen op veranderingen, omgaan met chaos en crisis het hoofd bieden? Wat zou je aan kunnen of willen passen om je wendbaarheid te vergroten? Spullen die ertoe doen, lichter wonen, anders werken. Minder geld nodig hebben doordat je precies dátgeen om je heen verzamelt dat voor jou belangrijk is.

Ondernemer Worden | Werkproces
Inhoud
 • wat moet je anders organiseren om wendbaarder te worden?
 • wendbaarder in je baan of toch ondernemen?
 • pro’s en con’s van ondernemen
 • hoe kun je geld verdienen als ondernemer?
 • basis leggen om te beslissen of je wilt starten

LIFESTYLE DESIGN 2-DAAGSE

Terug naar de tekentafel tijdens een mini-wellness retreat

Als je met ons ‘Terug naar de Tekentafel‘ gaat, neem je deel aan een krachtige lifestyle design mini-retreat van 2 dagen waarin we elkaar fysiek treffen. Even ‘me-time‘, sparren, inspiratie en denkruimte. We reiken je aan wat je nodig hebt om alle oefeningen en inzichten uit het online programma bij elkaar te laten komen. Je maakt kennis met verschillende experts die je helpen de opgedane kennis te integreren in je dagelijks leven.

TERUG NAAR DE TEKENTAFEL IN HAAKSBERGEN

Verschillende data mogelijk in overleg
VOL: 8-9 sept, 15-16 sept, 22-23 sept, 6-7 okt
OPEN: 29-30 sept, 13-14 okt, 27-28 okt, 10-11 nov

Als onderdeel van dit programma neem je deel aan ons Lifestyle Design Mini-Retreat van 2 dagen en 1 nacht. Vaak heb je eventjes een frisse blik nodig op waar je nu staat zodat je een ander startpunt hebt voor je denkproces en keuzes die daaruit naar voren komen. Je maakt kennis met verschillende lifestyle design tools en opdrachten tijdens deze tweedaagse én geniet van een heerlijke plek.

 

Je bent te gast in onze wellness spa bungalow in Haaksbergen waar je een eigen kamer hebt. De bungalow staat midden in het bos en beschikt over een eigen spa met hot tub, koude buitendouche en een Finse- én infrarood sauna. Ook kun je lekker buiten zitten bij het haardvuur en de natuur om je heen in je opnemen. Er zijn maximaal 2 deelnemers aan ieder Lifestyle Design Retreat. Je verzorgt je eigen ontbijt en diner tijdens deze tweedaagse. Wij verzorgen een lunch tussen de sessies door. Het is mogelijk tegen extra betaling een extra nacht bij te boeken. Na het reserveren van deze training kun je ons dat laten weten!

Locatie Lifestyle Design Retreat | Wonderlijk Werken | Lounge buiten

ONS AANBOD

Waar kan ik op rekenen als ik dit traject met jullie doorloop?

Je kunt rekenen op onze aandacht en onze tijd en om die reden zijn er beperkt plekken beschikbaar in dit programma. We denken met je mee, geven je feedback op je inzendingen en je spreekt ons regelmatig via Skype. Wat zit er concreet in dit programma inbegrepen?

 • individueel kennismakingsgesprek via Skype
 • 12 trainingsopdrachten via email
 • 6x 45 mins sparren in 1-op-1 online mentor sessie
 • feedback op je inzendingen via email 
 • deelname aan de lifestyle design 2-daagse training
 • direct persoonlijk contact via Whatsapp
 • looptijd van 6 maanden

 

PRIJS:

Betaling in 3 keer: €2475,00 (incl. BTW)

Ja ik doe mee!
Terug naar de Tekentafel | Lifestyle Design

Wil je dit traject volgen vanuit je werkgever als persoonlijke ontwikkelingstraining? Dat is zeker mogelijk. Wij ontvangen dan graag een kostenplaats en een factuuradres. Neem even contact met ons op om dit verder af te stemmen.

 

Korting ontvangen? Als je een uitkering ontvangt of rondom het bestaansminimum leeft, ontvang je bij ons altijd 15% korting op de deelnameprijs. Met de kortingscode WAARDEVOL maak je er op de betalingspagina gebruik van als je besluit te boeken. Wil je samen met je partner deelnemen? Ook dan bieden we je korting. Neem contact met ons op.

WAT ERVAREN ANDEREN?

Steeds meer mensen gaan bij ons terug naar hun eigen tekentafel met als doel richting bepalen en beweging creëeren.

Lees hieronder wij deelnemers ervaren tijdens het traject ‘Terug naar de Tekentafel’

‘Toen we van de camping afreden, kwamen Jan en ik allebei tot de ‘schokkende’ conclusie: we hebben helemaal niets over paarden gezegd! Niet eens aan gedacht zelfs tijdens alle oefeningen. Wachtend bij het stoplicht aan de kruising bij de camping, reden er twee grote paardenvrachtwagens voorbij. Wat een toeval (?)! Conclusie: paarden sluiten we af. Dat voelt nu voor ons allebei goed. Gisteren met de zus van Jan afgesproken dat zij deze week aan de slag gaat om ons paard te verkopen.’

 

‘Gisteren het eerste terrarium gekocht voor Jan. Nog zoiets bizars. Jan was op zoek naar zaden voor die waterplanten. Wat denk je, zit één van de grootste zadenexperts/verkopers in dezelfde straat als waar mijn grootouders wonen. Ze kennen hem ook goed, dus daar maken we binnenkort een afspraak mee’.

 

‘Mijn 5 jarenplan stuur ik wel bij hoor. Waar ik woensdag nog zei: dan doe ik hetzelfde, maar dan internationaal. No way… haha. De wereld ligt aan onze voeten. Zoveel te doen en te zien! Wij vliegen nog wel eens uit, daar ben ik zeker van.’

– Jan en Lennart (september 2020) –

Wat ervaren anderen | Terug naar de Tekentafel | Wonderlijk Werken

LIFESTYLE DESIGN

Maar waarom bij ons?

De afgelopen tien jaar hebben we ons eigen leven behoorlijk door de mangel gehaald. We stopten met onze corporate carrière, begonnen allebei met ondernemen en vertrokken in 2011 voor onbepaalde tijd op reis. Nog steeds zijn we onderweg, letterlijk nog steeds op reis en figuurlijk ontwerpen we continue onze eigen voorwaarden opnieuw door te ervaren en te experimenteren. Alle lessen en expertise die we opbouwden, goten we in een methode en die delen we heel graag met jou zodat je deze hele reis niet helemaal zelf hoeft uit te vogelen. Hieronder lees je iets meer over het type persoonlijkheid (uit het 16personalities model) dat wij hebben zodat je wat meer leert over ons en kunt kijken of wij bij jou passen. 

diana-vermeij-zwerink-600x600-wonderlijk-werken

Diana is iemand met het persoonlijkheidstype bemiddelaar (INFP-A, 4% van de bevolking). Een idealist, die als kalm, gereserveerd of zelfs verlegen kan worden gezien maar een sterke innerlijke vlam en passie bezit. Bemiddelaars worden geleid door hun principes. Ze worden geleid door de zuiverheid van hun bedoelingen, niet door beloningen en straffen. Op hun best stellen deze kwaliteiten Bemiddelaars in staat diepgaand met anderen te communiceren, in eenvoudige taal metaforen en parabels te gebruiken, en symbolen te begrijpen en creëren om hun ideeën te delen. De kracht van deze intuïtieve communicatiestijl leent zich goed voor creatieve werken, en het zal niet als een verrassing komen dat veel Bemiddelaars goed zijn in het conceptualiseren van ideeën, goed kunnen schrijven en vaak aanleg hebben voor talen. Aandachtig luisteren, verbanden zien, analystisch sterk en een uitvoerend talent, het daadwerkelijk afmaken, is waarom je Diana aan je zijde wilt hebben in dit proces. Ze weet door het leven en reizen met twee kleine kinderen veel van energiemanagement en balans vinden in je leven. Diana’s valkuil is teveel voor anderen te willen zorgen en zichzelf te vergeten. Als ze deze kuil weet te vermijden, blijft ze in balans en heeft ze enorm veel te geven.

Steven is een campagnevoerder (ENFP-A). De Campagnevoerder is een echte vrije geest. Ze vormen het hart van het feest, maar ze zijn minder geïnteresseerd in de pure opwinding en het plezier van het moment dan in het genieten van de sociale en emotionele banden die ze met anderen aangaan. Charmant, onafhankelijk, energiek en barmhartig maken ze 7% van de bevolking uit. Hun bestaan wordt in de menigte zeker opgemerkt. Ze worden gevormd door hun visionaire karakter, waardoor ze met nieuwsgierigheid en energie tussen de regels door kunnen lezen. Een kei in het bedenken en conceptualiseren van ideeën. Steven heeft echte ‘people skills‘ en kan goed communiceren, daarnaast heeft hij véél energie. Als je het even niet meer trekt, mag je even energie tanken bij pomp Steven ;-). Steven kan een training echt drágen, heeft in één oogopslag gezien hoe iedereen erbij zit en smeedt een groep bij elkaar. Als individu kan hij naast je staan, je vertrouwen geven en dat vertrouwen opbouwen. Een unieke kans om zijn opbouwende, can-do mentaliteit tot je beschikking te hebben. Praktisch gezien bouwt hij in een handomdraai mooie en effectieve websites, en weet hij veel van het opbouwen van de juiste mindset die hoort bij een leven als ondernemer. Steven’s valkuil is door, door, door te willen gaan. Als hij zich hier bewust van blijft en af en toe kijkt of je er nog bent, is het een heerlijke energie om naast je te hebben.

steven-profiel-2019

KORT KENNISMAKEN
VOORDAT JE BOEKT

Denk je dat dit programma bij je past op basis van wat je hebt gelezen maar wil je eerst even kennismaken? Maak dan via de onderstaande kalender een gratis afspraak in onze agenda. We horen je graag!


INSCHRIJVEN

Ieder kwartaal kunnen er maximaal 4 personen met ons ‘Terug naar de Tekentafel’. Momenteel zijn er twee plekken in dit programma vrij.

 

Als je op onderstaande button klikt, kun je je inschrijven en de betaling voor het programma doen. Je ontvangt daarna een link om een online kennismakingsgesprek in te plannen en natuurlijk de eerste email in het online programma. We zouden het ontzettend tof vinden om met je te werken en kijken uit naar je boeking!

Ja ik doe mee!
digital nomad programma

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X