NOMAD BUSINESS ACADEMY 

Bouw je idee uit tot een online bedrijf met klanten en inkomsten. In de Nomad Academy maak je met onze hulp en onze templates je website en je eigen online cursus. Je leert alles over locatie onafhankelijk ondernemen van mensen die het zelf leven.

Dit is voor jou als je op reis wilt en je inkomsten gewoon doorlopen. Of als je liever in een cafeetje of co-working werkt dan op een kantoor. Als je op een dinsdag met je kind naar het strand wilt gewoon omdat de zon schijnt. Als je relatief minder van je tijd wilt besteden aan werk. Dit programma is zowel voor ondernemers die van scratch beginnen en voor ondernemers die al jarenlang fysiek 1-op-1 werken en dit willen aanvullen met een online aanbod en passief inkomen. Kom met ons concreet bouwen aan een ander leven!

Voel je dat je vastzit in de sleur van het leven? Haal je er niet het maximale uit? Verlang je naar meer vrijheid, flexibiliteit en tijd?

De afgelopen tien jaar hebben wij, Steven en Diana, de eer gehad met honderden mensen te werken die voelden dat ze vastzaten in een baan.

 

Die niet tot hun recht kwamen, geen voldoening haalden uit het werk.

 

Die zelf niet konden bepalen hoe hun werkdagen eruit zagen.

 

Die niet voor de kids konden zorgen als dat nodig was of als ze er zelf graag wilden zijn.

 

Die een prima salaris verdienden, in een mooi huis woonden, maar toch het idee hadden niet écht te leven.

 

Het leven was een sleur geworden, een automatische piloot, een hamster rad.

 

En terwijl je dit leest en bang bent te verliezen wat je nu hebt als je stopt met die sleur, wat een heel normale angst is, zijn er mensen die de sprong wel durven maken.

 

Zij zetten een locatie onafhankelijk bedrijf op. Zij bedenken een idee dat uit hun eigen rugzak komt en daadwerkelijk een probleem oplost waar iemand voor wil betalen.

 

Zij bieden die angst het hoofd door verschillende doordachte (passieve) inkomstenstromen op te zetten en een groei mindset te ontwikkelen. Zij werken waar en wanneer ze maar willen.

 

Zij doen mee met de Nomad Business Academy

 

Annemarie Janse
Bouwt websites voor zzp’ers

– annemariejanse.nl-

Steven en Diana hebben me met hun lessen ontzettend geholpen om me bewust te worden van wat ik graag wil, waar ik goed in ben en onder welke voorwaarden ik mijn werk wil doen. Dat motiveerde me enorm om mijn leven anders in te richten. Het gaf me het zetje wat ik nodig had om niet alleen gemotiveerd te blijven maar om ook daadwerkelijk mijn leven en werken anders in te richten

 

 

De academy heb ik doorlopen plús een geweldige business bootcamp op Tenerife en heb nu een bedrijf dat goed staat, een website voor mijn bedrijf én daadwerkelijk klanten die betalen voor mijn diensten. Dat concrete resultaat maakte dat ik mijn wensen kon omzetten in actie.

Annemarie bouwt WordPress websites voor zzp’ers

annemariejanse.nl

Wonderlijke Werker | Annemarie

“Kom leren van mensen die al bijna 10 jaar reizen en ondernemen, een maand of 7 per jaar in Midden Amerika zijn, terwijl ze bijna al hun tijd doorbrengen met hun kinderen en hun online bedrijven gewoon doordraaien.”

Diana en Steven 2019 | Wonderlijk Werken

Hoi, wij zijn Steven en Diana en begrijpen dat dit onmogelijk klinkt. Toch zijn wij het bewijs dat het écht kan.

 

Wij geloven dat het leven NU geleefd moet worden, dat je mag proberen het maximale voor jezelf eruit te halen en zo vaak mogelijk te voelen dat je echt LEEFT! En dat geldt ook voor jou!

 

Kippenvel op onze armen, tranen in de ogen, het uitschreeuwen van geluk. Doen we dit echt? Leven we echt zo? Waarom doet niet iedereen dit? Toen wij in 2011 vertrokken op een reis als digital nomad, hadden we nooit durven dromen dat we ons zó ‘alive‘ zouden voelen.

 

Wat begon als experiment in 2012 met het blog Wonderlijk Werken, is uitgegroeid tot meerdere ‘remote‘ bedrijven die ons anno 2021 nog steeds in staat stellen de wereld over te reizen voor een aantal maanden per jaar. De inkomsten lopen gewoon door als we op reis zijn.

 

Ploeng‘ een boeking terwijl we aan het zwemmen zijn met de kinderen. ‘Ping‘ een nieuwe afspraak ingepland door een deelnemer. ‘Ploeng‘ een bijschrijving van de verhuur van ons vakantiehuisje. ‘Ploeng‘ een nieuwe online cursus geboekt voor Stevens bedrijf. Onze kosten zijn relatief laag, waardoor we kunnen werken wanneer we willen. Het hóéft alleen niet.

 

Het hóéft niet… En dat geeft zo’n rust..

 

De afgelopen jaren bouwden we verschillende locatie onafhankelijke bedrijven op. Allebei zijn wij traditionele marketeers van opleiding, en leerden we de kneepjes van het online ondernemen terwijl we reisden.

 

We wisten deze bedrijven de afgelopen jaren op te schalen tot een maandomzet van 10.000 euro. Zonder volle agenda’s en zonder veel volgers op sociale media: daar zijn we in 2018 bewust mee gestopt. Geen geschreeuw en dagelijks zichtbaar zijn, maar waarde leveren en degelijke verkoopprocessen en slimme marketing die het werk doen.

 

Als je eenmaal weet hoe dit moet, zul je dit ook voor jezelf kunnen realiseren. En dat leren we je graag in onze Nomad Business Academy.

working hard

DE ONLINE LEEROMGEVING BESTAAT UIT DE VOLGENDE MODULES 

Succes van jouw Nomad Startup

Je begint aan deze academie bij het begin: wanneer is jouw bedrijf een succes? Wat moet het je opleveren? Je gaat jouw definitie van vrijheid concreet maken. Dé reden om te gaan ondernemen is om meer vrijheid te krijgen, maar wat betekent dat dan precies in jouw bedrijf? Wat moet jouw bedrijf je maandelijks in euro’s opleveren om te kunnen doen wat je graag wilt? Voor de één is dat minder werken, voor de ander volledig op eigen benen staan financieel gezien. Wat moet het je opleveren in de zin van tijd? Hoeveel uren ga je erin steken per week? Hoeveel uren ga je ergens anders aan besteden?

Profiel van je klant

In de tweede module ga je aan de slag met de allerbelangrijkste persoon in je bedrijf: je klant. En daarbij beginnen we bij jou om te kijken welke type klanten bij jou passen. Waar moet iemand aan voldoen om bij jou klant te worden? Vervolgens kijken we naar deze persoon zelf en gaan zoveel mogelijk te weten komen door onderzoek te doen. Wij helpen je bij dit cruciale onderdeel van je onderneming, want als je niet weet wie je klant is, weet je niet hoe je hem of haar moet aanspreken en kun je onmogelijk succesvol zijn als ondernemer.

Aanbod

In deze module zetten we je idee om in een aanbod. Allereerst kijk je welk probleem je precies oplost voor een klant en op welke manier je dit probleem het beste kan helpen oplossen. Dit geeft input voor de vorm van je aanbod. Op basis hiervan bedenk je een hoofdproduct. Met dit product lever je je ultieme eindresultaat aan de klant. Vervolgens bedenk je een instap product: een manier voor klanten om met je oplossing kennis te maken en door te kunnen stromen naar je hoofdproduct. Ook kijken we naar een premium product dat aansluit op je hoofdproduct.

Website

In deze academie krijg je van ons een technisch geheel voorbereide website op ons tijdelijke ontwikkel domein. In deze voorbereide website staan templates voor je klaar die we de afgelopen jaren ontwikkelden en waar we al onze online marketing kennis in stopten. Deze templates ga je (met onze hulp) invullen met de inhoud die je in de vorige module maakte. Er staat een homepage op met een inschrijfmogelijkheid voor je weggever. Daarnaast krijg je een dijk van een verkooppagina voor je hoofdproduct, instapproduct en premium product. Deze zijn door de vele testen die we hebben gedraaid, gegarandeerd effectief om van een bezoeker een kopende bezoeker te maken, een klant dus. Als de site klaar is, zetten we het over naar je eigen domeinnaam en ben je klaar om je eerste marketing campagne voor te gaan bereiden. Dit is wat onze academie absoluut uniek maakt.

Toegang tot de markt

We gaan kijken hoe je toegang tot de markt kunt krijgen. Soms is dat door je rechtstreeks te richten tot klanten die jou nog niet kennen. Via advertenties en met je content. Soms kun je met een ander bedrijf of persoon samenwerken om contact met potentiële klanten te leggen. Dit is een stap die vaak wordt overgeslagen, maar een belangrijk onderdeel is van je verkoopproces. Ook ga je kijken wat andere concullega’s doen. Niet om hen te kopiëren maar om te leren hoe het er in jouw markt op dit moment aan toe gaat. Dit ga je in kaart brengen voor jouw aanbod in jouw markt en je eigen sausje eroverheen leggen.

Jouw online cursus maken

Net als voor de website, ontvang je van ons een volledig ingerichte online academie, op hetzelfde domein. Alles staat bij elkaar: je website én je online academie op 1 website. Je online cursus is een template dat je zelf (na onze uitleg en instructie) kunt gaan vullen met je lessen. Wij helpen je met het formuleren van leerdoelen en we maken samen een leerreis die jouw cursist aflegt. Op basis hiervan bepalen we hoe vaak er contact tussen jou en de cursist en op welke manier dit gebeurt. Tenslotte kijken we naar de werkvormen: welke vormen van leren passen het beste bij het realiseren van het leerdoel? Soms is dit een video, een explainer, een stuk tekst met foto’s, presentatieslides. Hier maken we een passende mix van voor het leerdoel waar je je cursisten naartoe begeleidt. Je produceer je content zelf en zet het zelf in de template.

Emails

Je richt je email programma in. Dit doen we in Active Campaign of in haar Nederlandstalige variant MailBlue. Je schrijf een aantal mails (met hulp van onze templates) die we automatisch gaan versturen. Mensen die hun email adres hebben achtergelaten op je homepage ontvangen deze emails. Je inspireert je lezers, je helpt ze hun probleem beter te begrijpen en doe je tenslotte je aanbod. Deze emails sluiten aan op het psychologisch proces dat je lezers doorlopen voordat ze een aankoop overwegen. Je laat ze meer kennis maken met jou en laat ze kennismaken met de oplossingen en de kennis of ervaring die je bezit en kunt delen.

Lanceren

In deze module brengen we alles bij elkaar en zet je de puntjes op de i van je online verkoopproces. We gaan een advertentie voorbereiden waarmee je bezoekers naar je website leidt. Dit doen we vanaf Facebook of Instagram. Je website is klaar en je kunt je klant daar ontvangen en er via je verkooppagina een aankoop faciliteren. Met deze eerste lancering gaan we de advertentiekosten terugverdienen door 1 of 2 instapproducten te verkopen. Dit is het doel van de lancering: een advertentie maken die zichzelf terugverdient.

Administratie inrichten

Een belangrijk element van ondernemen is een administratie hebben die je werk uit handen neemt. De meeste ondernemers besteden het liefst niet zoveel tijd aan het bijhouden van uitgaven, facturen maken of aangifte doen. Dit kun je anno 2021 behoorlijk efficiënt inrichten en zodanig dat je dit ook onafhankelijk van locatie kunt doen. Hier helpen we je mee, laten we je software zien en leggen we je uit hoe je dit moet inrichten.

Je mobiele kantoor inrichten

De afgelopen tien jaar hebben wij onze bedrijven volledig op afstand gerund. Dus geen vast kantoor. Om op die manier te werken zul je de juiste software moeten weten te gebruiken. We helpen je je mobiele kantoor goed in te richten en je leert wat een locatie onafhankelijk ondernemer nodig heeft op zijn computer om je klanten op afstand goed te kunnen bedienen, effectief te communiceren als je op afstand zit (en soms in een andere tijdzone), je administratie op afstand te doen, je bankzaken en aangifte op afstand te regelen.

Je eerste reisetappe voorbereiden

Dit is niet op al onze cursisten van toepassing, maar áls je wilt gaan reizen terwijl je je nieuwe bedrijf verder uitbouwt, is deze module op je lijf geschreven. We helpen je na te denken over de belangrijke vragen die horen bij een eerste reisetappe. Van mobiel internet, plekken met een digital nomad visa, je tas inpakken, tickets jagen, verzekeringen, aftrekbare (reis)kosten bij je belastingen en in/of uitschrijven bij de gemeente, tot een poule van klanten om te bedienen tijdens de eerste trip.

Ontwikkelplan maken

Je rondt de academie af met een onwikkelplan. Je kijkt telkens een kwartaal vooruit. Voor deze drie maanden stel je een doel. Hoeveel hoofdproducten ga je verkopen? Hoeveel instapproducten zijn daarvoor nodig? Hoe vaak moet je een advertentie promo draaien? Hoeveel klanten moet je gaan bedienen dat kwartaal, hoeveel uren ga je werken om te leveren wat je hebt belooft. In deze module leer je ook meer over het concept ‘deep work‘: effectief werken in 2-3 uur per dag. Je gaat ook nadenken over je ideale werkweek en wat je aan jezelf nog wilt ontwikkelen als ondernemer met de uren die zijn vrijgekomen in je week die je niet hoeft te besteden aan werk.

In de Nomad Business Academy krijg je alle tools, kennis en expertise aangereikt om een succesvol locatie onafhankelijk bedrijf op te starten. Dit programma is zowel voor ondernemers die van scratch beginnen en voor ondernemers die al jarenlang fysiek 1-op-1 werken en dit willen aanvullen met een online aanbod en passief inkomen.

Digital Nomad Worden | Wonderlijk Werken

DIT IS HOE DE
NOMAD BUSINESS ACADEMY WERKT 

Online leeromgeving

Digitaal Zakelijk Wegwijs Worden | Wonderlijk Werken | Business Builder

Je krijgt een jaar lang toegang tot onze online Nomad Startup Academy. Dit is een online leeromgeving waar je op je eigen tempo door de lessen en opdrachten heen kunt werken. Je stuurt je gemaakte opdrachten via email naar ons toe en ontvangt feedback.

Support via email

Opruimen moet nog even wachten..

1 uur per dag besteden wij, Steven en Diana, aan het beantwoorden van mailtjes die binnenkomen van onze Academy deelnemers. Je kunt ons altijd je vragen stellen via email. We lezen alles en helpen je graag verder. Tijdsverschil in acht genomen 😉

2 maandelijkse Q&A

Samen aan het werk tot middernacht..

Soms gaat een vraag verder dan je in een mailtje kunt uitleggen. Daarom organiseren we iedere twee maanden een live Q&A. We leggen dan dingen uit en bespreken thema’s waar de wat complexere vragen over gesteld zijn.

qa

IEDERE TWEE MAANDEN
EEN GAVE Q&A

Iedere twee maanden is er een Q&A met Steven en Diana. Dit is een call via ZOOM, we nemen deze voor je op zodat je het later nog een keer terug kunt kijken. Je kunt op voorhand vragen insturen of een document ter review aanbieden. Deze zullen we dan persoonlijk behandelen in de call behandelen.

 

Per call zijn er vier hotseats. Dat werkt zo: als je een thema te bespreken hebt, wordt je uitgenodigd voor de seat en kunt 1-op-1 sparren met Steven en Diana over jouw vraagstuk tijdens de call.

digital nomad

WAT LEVERT DE NOMAD BUSINESS ACADEMY JOU OP?

Je hebt een bedrijf opgebouwd dat een probleem oplost voor mensen die willen betalen voor jouw oplossing. Je hebt een solide inkomstenstroom opgebouwd met een online aanbod waar je op kunt vertrouwen. Die inkomsten lopen door als je straks gaat reizen, of een weekendje erop uit gaat. Of op het strand ligt. Of voor de kinderen wilt zorgen.

 

Let op! In de Nomad Business Academy vul je niet alleen maar werkboeken in met opdrachten die je maakt. Je gaat daadwerkelijk iets doen en je online cursus en website bouwen! Uiteraard met onze begeleiding en expertise. Dat echt doen en uitvoeren is wat ons onderscheidt van andere aanbieders in de markt.

 

Je denkt (om) als een ondernemer, je weet op welke voorwaarden jij als ondernemer wilt werken en het beste werk aflevert. Daarop heb je je locatie onafhankelijke werkproces gebaseerd. Je weet aan welke knoppen je moet draaien om consistent aanmeldingen te krijgen voor je aanbod. En tenslotte heb je je eerste digital nomad reis of uitstapje voorbereid en ben je klaar om een mooie plek in de wereld op te zoeken (en je werk mee te nemen)!

happy

DE NOMAD BUSINESS ACADEMY IS GESCHIKT VOOR JOU ALS:

Je weet wat je expertise is (je hebt een bedrijfsidee)

Je daadkrachtig bent en zelf aan het roer wilt staan van je eigen leven

Waarde hecht aan echt contact en goede relaties en houdt van prettig samenwerken

Je met jouw bedrijfsidee de wereld een stukje mooier wilt maken en je een grote drive hebt deze missie te volbrengen

angry

DE NOMAD BUSINESS ACADEMY IS NIET GESCHIKT VOOR JOU ALS:

Je nog niet weet wat jouw bedrijfsidee is

Je een webwinkel wilt opzetten en runnen

Graag wilt dat wij het werk doen om jouw bedrijf vorm te geven

Niet bereid bent te groeien als mens en je persoonlijk te ontwikkelen

Je op dit moment (nog) onder behandeling bent van een psycholoog (zonder verder oordeel)

gift

UITEINDELIJK IS DIT WAT JE KRIJGT

 

– individueel online kennismakingsgesprek (30 min) (t.w.v €45,-)

– 2x een Q&A van een uur via ons online klaslokaal in groepsverband (t.w.v €265,-)

– 3x 1-op-1 coaching en voortgang bespreken (60 min) (t.w.v €530,-)

– 12 modules met meer dan 40 online lessen en opdrachten (t.w.v €3495,-)

Een eigen online cursus (jouw hoofdproduct) (t.w.v. 1950,-)

– Een leerpad en geschikte werkvormen voor jouw online cursus (t.w.v €895,-)

– Een eigen website met verkooppagina voor je instap – en hoofdproduct dat daadwerkelijk verkoopt (t.w.v. €1695,-)

– Het eerste jaar hosting van je website en benodigde technische plugins (t.w.v. €350,-)

– feedback op je voortgang via email (onbetaalbaar)

– Online verder-groeien strategie gesprek (30 minuten) (t.w.v. 195,-)

Totale waarde €9420,- 

nu beschikbaar voor €695,- per maand
(zes maandelijkse termijnen)

Poeh dat is wel een hoop geld hoor‘.

 

Dit zeggen bijna alle mensen met wie we de afgelopen tien jaar een locatie onafhankelijk bedrijf hebben opgezet.

 

Maar stel jezelf eens de volgende vragen:

 

Als je in deze academy je eigen online cursus ontwikkelt en technisch bouwt (dit doen wij) en dus met iets concreets in handen staat? – Is dat 695,- per maand waard?

 

Als je in deze academy leert denken als ondernemer, je verhaal goed kan vertellen en daarmee precies de juiste mensen kunt aantrekken en dus niet meer hoeft te sleuren en te leuren om aan klanten te komen? – Is dat 695,- per maand waard?

 

Als je met een goed online verkoopproces dat past bij jouw bedrijf en jou als mens, eindelijk die geweldige reizen als locatie onafhankelijk ondernemer kunt maken terwijl jouw inkomsten gewoon doorlopen? – Is dat 695,- per maand waard? 

Business Bootcamp Costa Rica

Termijnbetaling - 6 termijnen

€595
  • 1-op-1 kick off gesprek via Zoom (30 min)
  • 6 live Q&A’s met Diana en Steven (max 6 andere deelnemers)
  • Toegang tot de leeromgeving met 12 modules en meer dan 40 lessen
  • Je eigen online cursus concreet gebouwd en opgeleverd
  • Je eigen verkooppagina’s geschreven en gebouwd
  • Feedback via email
  • Aan het einde een online verder groeien strategie gesprek via Zoom (30 min)
digital nomad programma
Download de gratis explainer ‘Hoe kom je aan een Nomad bedrijfsidee?‘

Wil je ook de eerste stap zetten op het pad van locatie onafhankelijk werk? In de gratis 'explainer' vind je vijf vragen die helpen om je eigen manier van locatie onafhankelijk werken vorm te geven. Ook lees je verhalen van mensen die bij Wonderlijk Werken een training volgden en via één van de vijf vormen van locatie onafhankelijk werken aan de slag gingen. 

X