Ondernemer-Worden---Icon-header-white

Online Business Programma

ONDERNEMER WORDEN

De baas op je eigen schip, op je eigen voorwaarden leven en het maximale uit jezelf halen

looptijd: 6 maanden.

prijs: €1726,- (inc. BTW)

 

PLEK VOOR NOG 1 AANSTORMEND ONDERNEMER OM DIT KWARTAAL TE STARTEN

ONDERNEMER WORDEN

Een eigen bedrijf starten en
op je eigen voorwaarden leven.

Ondernemer worden | Wonderlijk Werken

 Je wilt doen wat je zelf gaaf vindt. Vrij zijn. Een eigen bedrijf starten en dat volledig op je eigen voorwaarden runnen. Een beetje anders dan anders dan dan weer wel.  In plaats van goudstukken roven wil je iets waardevols met je tijd doen. Voor jezelf en voor anderen. Je gaat het maximale uit je leven halen, bent bereid zelf aan het roer van je schip te gaan staan en je koers te bepalen. Dat vinden wij supervet en zijn graag onderdeel van je reis als aankomend ondernemer. We stellen je scherpe vragen en dagen je uit het maximale eruit te halen.

 

Dus haal een keer diep adem en pak het roer!

WAT HEEFT EEN ONDERNEMER VOOR ELKAAR?

Welke doelen helpen we je bereiken?

Ondernemer Worden | Doelen stellen | Wonderlijk Werken

Het doel van dit programma is om een eigen bedrijf te starten en een ondernemer te worden: mentaal weerbaar zijn en zakelijk wendbaar worden. Dát ga je leren en toepassen door het volgen van deze online training.

Waardevol bijdragen

Mini Bootcamp | Wonderlijk Werken

Met je bedrijf (en je tijd) wil je het liefst een waardevolle bijdrage leveren. Het moet iets opbrengen in je eigen leven en bijdragen aan dat van een ander. Daar starten we de zoektocht naar een goed bedrijfsidee dat bij jou past. Je zet een stip op de horizon en kijkt naar de talenten en skills die je in je rugzak hebt zitten. Je maakt je kernwaarden inzichtelijk. Uit deze reflectie komen verschillende zakelijke ideeën voort. Je denkt na over wie je ideale klant is en hoe je toekomstige aanbod het probleem van je klant oplost. Je denkt tenslotte na wat voor jou succesvol zijn betekent: wanneer is je toekomstige bedrijf een succes? Het resultaat is dat je een concreet aanbod hebt, weet op wie je dat moet gaan richten en wat voor doel(en) je nastreeft met je bedrijf.

Wendbaar zijn

Ondernemer Worden | Eigen bedrijf, eigen voorwaarden

Een wendbare ondernemer is iemand die kan inspringen op plotse veranderingen. Die in chaos kansen ziet en pakt terwijl hij of zij de beren op de weg ook heus wel ziet zitten. Niet bevriezen bij problemen maar in oplossingen leren denken. Geld durven vragen voor wat je waard bent. We helpen je zakelijk wendbaar te worden door je aanbod in verschillende vormen te gieten en een flexibele bedrijfsstructuur op te zetten. Je leert het krachtige zinnetje ‘Moet. Ik. Dit. Nu. Doen‘ toepassen om wendbaar te zijn in hoe je werkt. Aan de hand van de methode GRIP leer je naar de doelen in je eerste jaar toewerken op een wendbare manier, dat wil zeggen er zit flexibiliteit, variatie en balans in hoe je werkt en wat je dagelijks doet.

Weerbaar zijn

Ondernemer Worden | Eigen bedrijf starten | Wonderlijk Werken

Een weerbare ondernemer is emotioneel relatief stabiel: niet veel dingen kunnen je van je stuk brengen. Dit is iets wat je kunt ontwikkelen want het wordt bepaald door hoe je omgaat met angst, ergernis, schaamte, impulsiviteit en kwetsbaarheid. Wij zetten verschillende ademhalingstechnieken in om je te helpen weerbaarder te worden op deze terreinen. We reiken je een systeem van routines aan om goed voor jezelf te zorgen: door bewuster te eten, te slapen, te ontspannen en bewegen, maar ook door voor jezelf te kiezen. Een weerbare ondernemer zit goed in zijn vel en kan daardoor zijn energie(balans) beter bewaken. Dat zorgt ervoor dat je jezelf, je omgeving en je klanten het beste van jezelf kunt geven.

AANPAK EN WERKPROCES

Waar kan ik op rekenen als ik dit programma doorloop?

Ondernemer Worden | Werkproces | Wonderlijk Werken

Het is vooral leuk: we horen regelmatig hoe aankomend ondernemers bij Wonderlijk Werken uitkijken naar de volgende trainingsmail. Je leert belangrijke ondernemerslessen van Diana en Steven die zelf inmiddels 10 jaar (reizend) ondernemen. Reken op een online training met veel persoonlijk contact: via email en via Skype. Hieronder leggen we uit wat je binnen deze kaders van ons mag verwachten.

  • online kennismakingsgesprek (30 min)
  • 6 x sessie online 1-op-1 coaching (45 min)
  • online opdrachten die je via email ontvangt
  • op je eigen tempo de opdrachten doorlopen
  • je opdrachten insturen via email
  • feedback op je voortgang via email
  • Eerste versie van je website online
  • je coaching afspraken flexibel online inplannen
  • stel ons je vragen via ons zakelijke Whatsapp account
  • je ontmoet je ondernemersbuddy, een andere Wonderlijke Werker

 

PRIJS: €1726,00 (incl. BTW)
LOOPTIJD: 9 maanden

Ondernemer Worden | Werkproces

REVIEWS

Wat zeggen andere ondernemers die je zijn voorgegaan bij Wonderlijk Werken?

Ondernemer Worden | Wat zeggen andere piraten | Wonderlijk Werken

Lieve Steven en Diana,

Even een kaartje om jullie te bedanken voor alle tips & tricks om ons bedrijf tot een succes te maken. Wij zijn ontzettend dankbaar dat we jullie hebben leren kennen. Jullie hebben de basis gelegd voor ons mooie bedrijf. We wensen jullie een hele fijne zomer toe!

Lieve groet,
Rianne en Marlies

www.kennisconnect.nl | Verbindt Zorg
academie.kennisconnect.nl | Online trainingen voor Zorg professionals

Ondernemer Worden via Wonderlijk Werken | Marlies en Rianne van KennisConnect

INTERNATIONAAL BUSINESS BOOTCAMP

12 dagen lang een onvergetelijke en intensieve training voor digitale nomaden en startup piraten.

Eén of twee keer per jaar, mits de grenzen open zijn, organiseren wij een business startup bootcamp op een bijzondere plek in de wereld zoals Mexico, Costa Rica of op Tenerife in Spanje. Komend jaar zal hopelijk de 12e editie van dit geweldige event plaatsvinden!

 

Er doen maximaal 6 andere ondernemers aan deze training mee, waardoor je elkaar echt goed leert kennen en er veel tijd beschikbaar is voor jouw bedrijf. Ook hier staat persoonlijke aandacht voorop. Deelname aan deze internationale bootcamp kost €2950 (incl BTW). Dit is exclusief accommodatie, eten/ drinken en vluchten.

 

Doordat de wereld in de ban is van het Corona virus, is het voor ons lastig plannen. In de eerste helft van 2021 wordt deze training mogelijkerwijs georganiseerd in Costa Rica of op Tenerife in Spanje. Dit alles onder zeer groot voorbehoud. Heb je interesse om hieraan mee te doen? Geef dat aan als je de training Ondernemer Worden gaat volgen. We zouden het natuurlijk super supervet vinden als je meegaat!

IK WIL ONDERNEMER WORDEN

Whoop Whoop!
Je bent klaar om het roer te pakken van je eigen schip.

Ondernemer worden | Ik ben er klaar voor | Wonderlijk Werken

We zijn super trots en dankbaar dat je dit avontuur met ons wilt aangaan. Als je je aanmeldt via onderstaande button en je betaling in orde maakt, lichten we de ankers en ontvang je een link om een kennismakingsgesprek in te plannen. Onze belofte aan jou is onze aandacht en tijd. Dit programma doen we namelijk bewust maar met maximaal 4 personen per kwartaal.

 

Wil je ons eerst een keer spreken over dit programma?
Maak dan vrijblijvend een afspraak via deze link.

IK PAK NÚ HET ROER!

Het bedrag kan, indien gewenst, in delen betaald worden, neem daarvoor contact met ons op via email. Als je een uitkering ontvangt of rondom het bestaansminimum leeft, ontvang je bij ons altijd 15% korting op de deelnameprijs. Met de kortingscode WAARDEVOL kun je dit direct verwerken in je betaling als je besluit te boeken. Wil je werkgever jouw omscholing betalen? Kijk dan eens bij het Firestarter Outplacement programma voor een programma voor ondernemers in spé op maat.

Heb je langer nodig dan 6 maanden? Dat is geen probleem. Het is mogelijk dit programma daarna per maand te verlengen voor een prijs van €119,75 incl BTW.

digital nomad programma
Download de gratis explainer ‘Hoe kom je aan een Nomad bedrijfsidee?‘

Wil je ook de eerste stap zetten op het pad van locatie onafhankelijk werk? In de gratis 'explainer' vind je vijf vragen die helpen om je eigen manier van locatie onafhankelijk werken vorm te geven. Ook lees je verhalen van mensen die bij Wonderlijk Werken een training volgden en via één van de vijf vormen van locatie onafhankelijk werken aan de slag gingen. 

X