STEP FORWARD: EIGEN BEDRIJF STARTEN

BEGIN ALS EEN PION OP HET SCHAAKBORD: KLEIN MAAR MET GROTE PLANNEN

Wil jij je idee uitwerken tot een kansrijk bedrijf? Zie jij het wel voor je een eigen bedrijf te beginnen? Dan ben je een aanstomende ‘Startup’ en staat Steven voor je klaar om je te helpen starten! INCLUSIEF solide pitch, business model en WEBSITE! Beschikbaar vanaf €1150,-.

Let op: nog twee plekken beschikbaar

laatste plek! Inschrijvingen weer open in juli 2020

EIGEN BEDRIJF STARTEN

Als een pion op het schaakbord. Klein, maar vol vuur en ideeën.

Deze kortere, intensievere trainingen zijn door mij, Steven, ontwikkeld en worden ook uitsluitend door mij gegeven. Alle lessen die ik leerde bij het voor mezelf beginnen (al in 1998) en het doorontwikkelen van verschillende bedrijven daarna, heb ik hierin meegenomen. Deze training is ontworpen als een ‘snelkook-pan’. Je leert veel in korte tijd. Het wordt duidelijk waar je moet beginnen en je kunt overzien wat je moet doen om te slagen. In drie tot zes maanden ondersteunt Steven je bij je zoektocht naar een eerste klant. Die eerste klant verandert jou namelijk van een gek met een idee in een ondernemer. Als (aspirant) ondernemer is er niks zo bijzonder als iemand die wil betalen voor iets dat jij goed kunt en graag doet.

 

Samen zetten we jouw eigen bedrijf op, besteden we tijd aan het opbouwen van een slimme leef- en werkstijl en implementeer je deze werkmethoden om te slagen als ondernemer. Heb je nog niet echt een idee wat je wilt doen in je bedrijf? Dat is niet erg, eigenlijk is dat het leukste startpunt! Wat ik van je vraag is dat je nieuwsgierig bent en open staat om te zoeken naar dat cadeau wat in jou zit. Samen vormen we dat tot een solide zakelijk aanbod.

 

Dé training om te volgen als je wilt beginnen met ondernemen

 

Je begint bij het begin. Veel mensen die deze training volgen, hebben nog nooit gewerkt als ondernemer en dus is alles nieuw. Ik neem je mee in een brede oriëntatie op de voorwaarden die voor jou belangrijk zijn bij werken en ondernemen. Je legt de basis voor je eigen gezonde onderneming. Tijdens de opdrachten en skypesessies hebben we het over jouw bedrijfsidee, leer ik je over, en train ik je in, het gebruik van de essentiële tools om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Ik koppel je aan een aantal experts uit mijn netwerk en stoom je klaar voor een leven als ondernemer.

 

In drie tot zes maanden van (g)een idee naar eerste betalende klant.

 

Tijdens het volgen van deze training ‘Eigen bedrijf starten‘, heb je de problemen van je (toekomstige) klanten helder, voordat je een oplossing uitwerkt. Je gaat leren door te doen. Experimenteren, vooral fouten maken, want daar leer je van. Je leert wie je klanten zijn en wat zij nu werkelijk willen. Want laten we eerlijk zijn: ondernemers denken vaak te weten hoe dingen in elkaar steken maar de praktijk valt vaak anders uit. We denken dat we weten waar anderen behoefte aan hebben en dat wij daar het beste product of dienst voor hebben bedacht. En dat ze er ook nog voor willen betalen. Maar is dit ook echt zo? Dat ga je onderzoeken. Kortom, ik help je in drie tot zes maanden naar een volwaardig en gezond eigen bedrijf dat je op jóúw voorwaarden runt.

STEP FORWARD: DE START

Deze video vat voor mij precies samen waarom ik ben gaan ondernemen en nu anderen hiermee help: de wereld is aan het veranderen, dat is spannend maar biedt ook kansen. Er is niemand die voor je zorgt. Je zult voor jezelf moeten zorgen. En wat is nou mooier dan voor jezelf zorgen om vervolgens voor anderen te kunnen zorgen?

STEP FORWARD: AANPAK

Hoe pakken we het aan?

Drie verschillende thema’s vormen de basis voor dit traject: grip op gezondheid, lifestyle design en je eigen bedrijf starten. De nadruk ligt uiteraard op het thema ‘je eigen bedrijf starten‘ maar de andere twee zullen ook zeker aan bod komen.

Grip op gezondheid

Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken | Grip op Gezondheid

Ondernemen begint echt maar met één ding en dat is een gezond koppie in een gezond lijf. Onze methodiek helpt je je daar bewust van te zijn en blijven. ‘We need to be reminded more than we need to be instructed‘, is een bekende uitspraak die je regelmatig in onze sessies hoort. Je wordt emotioneel sterker, je ontwikkelt (meer) mentale slagkracht. Je leert zorgen voor jezelf.

Eigen bedrijf starten

Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken | Eigen bedrijf starten

Een door de wol geverfde aanpak om te komen tot een autonoom bedrijfsidee, vanuit je eigen beweegredenen en drijfveren. Stap voor stap maak je er een aanbod van. Je richt je op je ideale klant, die past bij jouw (voor)waarden. Je zet je bedrijf financieel, online maar ook technologisch goed op. Wij blinken uit op dit onderdeel en dat helpt je ook daadwerkelijk iets te gaan DOEN.

STEP FORWARD: INHOUD

Waar kan ik op rekenen als ik dit traject met Steven doorloop?

Een samenwerking met een looptijd van ongeveer 3 tot 6 maanden, voor een vast bedrag, in een traject speciaal door Steven samengesteld. Hij begeleidt je graag 1-op-1 in een fysieke sessie of via Skype. In deze training minder de focus op trainingsopdrachten via email en wat meer persoonlijk contact.

EENMALIGE INVESTERING

  • individueel kennismakingsgesprek via Skype
  • maandelijks een uur coaching via Skype
  • feedback op je voortgang via email
  • een professionele website
  • stel mij je vragen via Whatsapp of Telegram
  • deelname aan onze jaarlijkse Wonderlijk Werken borrel
  • toegang tot ons besloten ondernemersplatform ‘Samen

 

PRIJS: vanaf €1150,- (excl BTW)

Samen formuleren we een plan en een prijs die bij jou past. Het bedrag kan, indien gewenst, in delen betaald worden. Als je een uitkering ontvangt of rondom het bestaansminimum leeft, ontvang je bij ons altijd tenminste 10% korting op de deelnameprijs. Maak ons dit gerust duidelijk bij je inschrijving.

Steven met zijn klant Wendy de Boer in New York voor haar bedrijf in wording ‘Shoot with a Local’

EXTRA BIJ TE BOEKEN

1-op-1 sessies met Steven en andere fysieke bijeenkomsten in Nederland

Onze online programma’s zijn best krachtig, maar er gaat niks boven elkaar fysiek ontmoeten, samen aan tafel zitten, met elkaar praten en samen werken. Deze kans bieden we je in het Step Forward programma. 1-op-1 samenwerken met Steven aan je bedrijf: hoe vet is dat?

1 DAAGSE STEP FORWARD SESSIE

meerdere sessies mogelijk
data in overleg
450 EUR excl. BTW

Je komt een hele dag langs in het digitale nomaden basiskamp van Wonderlijk Werken in Haaksbergen. Je werkt 1-op-1 met Steven in verschillende sessies. Tussendoor werk je opdrachten uit en presenteert je resultaat terug. Ook blijf je overnachten in je eigen accommodatie met een bizar mooi uitzicht: als je creativiteit hier niet begint te stromen! Een unieke kans om met volledige focus stappen te zetten in je bedrijf!

Rianne werkt met Steven aan haar website tijdens het Digital Nomad Programma
Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken

6-DAAGS BUSINESS BOOTCAMP

20 t/m 25 juli 2020
1925 EUR excl. BTW

In samenwerking met orthomoleculair voedingsspecialist Marloes Mulder (Fuego.nl) en mind(fulness) specialist Sander Nieland (thevolcano.nl)

Als onderdeel van het Step Forward programma, ben je van harte welkom om mee te komen doen aan het 6-daagse Business Bootcamp. Wederom vindt dit plaats in het digitale nomaden basiskamp van Wonderlijk Werken in Haaksbergen. Nu ben je niet alleen maar met zes net zo gemotiveerde ondernemers in spé en heb je de kans ook met Diana te werken. Dit bootcamp is een snelkook pan voor ondernemers, net als je eerdere traject, maar dan wel met fijne rustmomenten ingebouwd en tijd om echt te praten en te ontspannen. Gegarandeerd grote stappen zetten in je bedrijf en levensstijl als ondernemer!

ONDERNEMEN KUN JE LEREN

Maar waarom bij Steven?

Wij geloven dat er een klik moet zijn tussen jou en Steven om met zijn hulp je eigen bedrijf te beginnen en een ander leven te gaan opbouwen. De kenmerken die hij bezit maakt hem (denken wij) bijzonder geschikt om het werk te doen dat hij doet.

Steven is een campagnevoerder (ENFP-A). De Campagnevoerder is een echte vrije geest. Ze vormen het hart van het feest, maar ze zijn minder geïnteresseerd in de pure opwinding en het plezier van het moment dan in het genieten van de sociale en emotionele banden die ze met anderen aangaan. Charmant, onafhankelijk, energiek en barmhartig maken ze 7% van de bevolking uit. Hun bestaan wordt in de menigte zeker opgemerkt. Ze worden gevormd door hun visionaire karakter, waardoor ze met nieuwsgierigheid en energie tussen de regels door kunnen lezen. Een kei in het bedenken en conceptualiseren van ideeën. Steven heeft echte ‘people skills‘ en kan goed communiceren, daarnaast heeft hij véél energie. Als je het even niet meer trekt, mag je even energie tanken bij pomp Steven ;-). Steven kan een training echt drágen, heeft in één oogopslag gezien hoe iedereen erbij zit en smeedt een groep bij elkaar. Als individu kan hij naast je staan, je vertrouwen geven en dat vertrouwen opbouwen. Een unieke kans om zijn opbouwende, can-do mentaliteit tot je beschikking te hebben. Praktisch gezien bouwt hij in een handomdraai mooie en effectieve websites, en weet hij veel van het opbouwen van de juiste mindset die hoort bij een leven als ondernemer. Steven’s valkuil is door, door, door te willen gaan. Als hij zich hier bewust van blijft en af en toe kijkt of je er nog bent, is het een heerlijke energie om naast je te hebben.

 

steven-profiel-2019

VRIJBLIJVEND EVEN KENNISMAKEN MET STEVEN

Heb je interesse voor dit traject en wil je Steven een keer spreken om te kijken of het past? Maak dan via zijn kalender hieronder een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


digital nomad programma
Gratis inspiratie ontvangen over leven en werken op jouw voorwaarden?Laat dan even je email achter (we gebruiken geen facebook of instagram)

Goede content, met tijd een aandacht geschreven. Verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Het is ons belangrijkste kanaal om met je te communiceren want je kunt ons niet meer vinden op FB of Insta. Daar zijn we mee gestopt. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X