Als jij niet weet hoe je leven eruit zou moeten zien dan is de kans groot dat iemand anders het voor je bepaalt. En wij geloven dat je gelukkiger bent als je jouw leven in kunt richten op jouw manier. En dat het héél erg helpt als je jezelf niet telkens uit hoeft te leggen, als je dat steuntje in de rug voelt dat zegt: ‘ja dat kún jij, go for it!‘ Het goede nieuws? Je hoeft het niet in je eentje voor elkaar te boksen want er staan twee ervaren ondernemers als business side-kicks aan je zijde! Lijkt dat je wat? Bekijk onze drie programma’s eens.

PROGRAMMA’S MET IMPACT

Werken als digitale nomade, voor jezelf beginnen of op jóúw voorwaarden terugkeren op de arbeidsmarkt

DIGITAL NOMAD PROGRAMMA

in zes maanden locatie-onafhankelijk

wonderlijk werken - digital nomad programma

Dé training als je locatie-onafhankelijk wilt gaan ondernemen. In zes maanden tijd bedenk je een idee dat bij je past en bouw je er een bedrijf omheen. Je gaat in je levensonderhoud voorzien door slimme combinaties te maken van je talenten en skills. Je leert alles wat je moet weten over leven en werken als digitale nomade. We helpen je met de voorbereiding op je vertrek: want vertrekken ga je!

Prijs: vanaf €49,50 per maand

Duur: nee niet echt (geintje: zes maanden)

Start: 15 januari 2018

Plekken: 2/8 bezet

FIRESTARTER PROGRAMMA

succesvol voor jezelf beginnen

Dit unieke programma begeleidt je in zes maanden naar een eigen bedrijf dat bij je past. Je leert alle ins en outs van ondernemen en hoe je jezelf succesvol staande houdt als ondernemer. Een website, online marketing, een klantenkring. Het komt allemaal aan bod. We wijken tijdens dit programma niet van je zijde en stoppen niet voordat je geld verdient met je bedrijf.

Prijs: vanaf €38,50 per maand

Duur: 6 maanden

Plekken: VOL

STEP FORWARD PROGRAMMA

reïntegratie & outplacement

Business Bootcamp Training - Lifestyle Design Edition - Mexico Augustus 2014

Dit persoonlijke en zeer intensieve programma begeleidt je in 8 tot 12 maanden na een ontslag of vanuit de ziektewet naar een eigen bedrijf op jóúw voorwaarden en binnen jouw mogelijkheden. En je staat er niet alleen voor! Samen beginnen we helemaal bij het begin en heb je twee goede luisteraars en ervaren ondernemers aan je zijde.

Prijs: op aanvraag

Duur: 6-12 maanden

Plekken: 3/3 bezet