Step Forward Startup Programma

In drie maanden tijd ga je, met de steun van Steven, met jouw bedrijfsidee de wereld in op jacht naar die eerste klant

WAT IS HET STEP FORWARD PROGRAMMA?

Reach inward. Step forward. Wat mij betreft is er niks belangrijker in het leven dan dat: naar binnen kijken om te weten en te voelen waar je buiten naartoe moet stappen. Vanuit je eigen hart, vanuit je eigen overtuigingen en waarden stappen zetten en keuzes maken. Je koers niet door iemand anders laten bepalen. Zélf voorwaarts stappen op basis van wat je van binnen voelt en weet. Zélf bepalen wat belangrijk voor je is, weten waar je goed in bent en daarvoor durven kiezen. Ongeacht wat je omgeving daarvan denkt. De tijd nemen om dat uit te vogelen. En wel met jouw eigen bedrijf.

 

Gedurende maximaal drie maanden (want meer hebben we niet nodig) heb je een ervaren ondernemer aan je zijde. Dit traject bevat een 6-tal power sessies van 30 minuten op Skype, een online traject met een aantal, op jouw specifieke proces gerichte, email opdrachten én tegen het einde maak ik een strakke, professionele en effectieve website voor je bedrijf zodat je aan het eind van het traject een concreet resultaat hebt waarmee je nieuwe klanten kunt benaderen en bedienen. Tijdens de opdrachten en skypesessies hebben we het over je bedrijf, je website, leer en train ik je in de essentiele tools om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. We koppelen je aan een aantal  experts uit ons netwerk en stomen je helemaal klaar voor een leven als ondernemer.

 

Het Step Forward traject begint bij 1750 euro (exc btw) en hierin zit dus óók een professionele website opgenomen die we realiseren binnen een maand. Afhankelijk van jouw specifieke bedrijfsidee kan dit bedrag oplopen maar dit stemmen we altijd van tevoren goed af. Doordat je de Skype sessies zelf kunt inplannen in onze agenda, bepaal jij de snelheid waarmee je het traject aflegt maar ik denk dat we dit traject in drie tot vier maanden kunnen realiseren.

STEP FORWARD. START.

Deze video vat voor mij precies samen waarom ik ben gaan ondernemen en nu anderen hiermee help: de wereld is aan het veranderen, dat is spannend maar biedt ook kansen. Er is niemand die voor je zorgt. Je zult voor jezelf moeten zorgen. En wat is nou mooier dan voor jezelf zorgen dan voor anderen te zorgen.

WAT MEER OVER MIJ

Als je een bedrijf start, creëer je een utopie. Hier ontwerp je jouw eigen perfecte wereld. En het succes komt voort uit aanhoudend experimenteren, verbeteren en uitvinden van wat dat werkt, niet uit het blijven promoten en proberen van dat wat niet werkt.

Daarnaast geloof ik dat een bedrijfsplan nutteloos is. Je weet niet wat mensen echt willen totdat je het gaat doen. Alles wat je nodig hebt moet op een A4’tje kunnen passen. En beginnen zonder geld is een voordeel. Je hebt (bijna) geen geld nodig om mensen te helpen.

 

Sinds 2010 help ik startende ondernemers met het zo slim en efficiënt mogelijk lanceren van hun (bedrijfs)idee. Samen kijken we hoe jij zo snel mogelijk kunt leren van een eerste klant. We maken een zogeheten versie met 0.1 van jouw grote idee met als doel om erachter te komen of:

– jouw idee daadwerkelijk waarde heeft voor iemand anders
– diegene bereid is te betalen voor wat jij biedt
– jij het leuk vindt om te doen
– je idee schaalbaar is en door te ontwikkelen

 

Klaar om te beginnen?
Zijn dit de voorwaarden waaronder jij ook wilt starten? Meld je dan nu aan!

INSCHRIJVEN

Kennismaken via Skype en beginnen.

Op dit moment heb ik nog één plekje vrij in het Step Forward Programma.

Als je dit formulier invult, ontvang je automatisch een bevestigingsemail van ons met aanvullende informatie.

Step Forward Startup Training