Ontdek de kracht van je eigen adem.
Controle | Focus | Rust

Training: De kracht van ademhalen

Leer in één dag hoe je door je eigen ademhaling te veranderen beter slaapt, beter presteert, stress de baas bent en nog veel meer. 

8 oktober | 10.00 – 15.30 | Enschede

Nog 2 plekken beschikbaar

DE KRACHT VAN ADEMHALING
Beter ademen, lekkerder slapen energieker leven

Op donderdag 8 oktober organiseren wij de tweede trainingsdag die volledig gericht is op ademhalen. Goed ademhalen is een makkelijke manier om stress, en dan vooral je lichamelijke reactie op stress, te controleren. En voor iedereen die onderneemt, een drukke baan heeft, druk is met de kinderen of gewoon in de westerse wereld woont geldt dat stress een belangrijke constante is in je leven. En hoe fijn zou het zijn als je deze stress wat makkelijker onder controle zou hebben? We schreven al eerder over de kracht van ademhalen en waarom je zoveel mogelijk met je mond dicht moet ademen. En onlangs plaatsten we onze eerste podcast gettiteld: Relax, I got this..

 

LANGER UIT DAN IN ADEMEN 

Wist je bijvoorbeeld dat door dubbel zo lang uit te ademen als in je tegen je lijf en je hoofd zegt: er is niks aan de hand, ik heb het onder controle. Probeer het maar eens als je gestresst bent: adem 3 seconden in, en 6 seconden uit. Herhaal dit vijf keer en je zult voelen dat je lijf zich begint te ontspannen en dat wat de stress veroorzaakte ineens een stuk minder is.

OEFENINGEN, THEORIE & RUST
De afgelopen jaren hebben wij, Steven en Diana, allebei ervaren wat het effect is van een paar simpele ademhalingsoefeningen op onze kwaliteit van leven, ondernemen en creatieve ideeën generen. De hoeveelheid stress die hoort bij reizend ondernemen met je gezin (in corona tijd) is serieus te noemen. Doordat we vooraf echter de kennis hebben opgedaan over de kracht van ademhalen vinden we rust in de meest bizarre omstandigheden. Begrijp ons goed, we zijn geen zen monniken maar we verbazen onszelf in hoe we de rust weten te bewaren in een levensstijl waarin verandering eigenlijk de enige constante is. En die tips en trucs  delen we graag met jou. Dus wat gaan we doen?

8 OKTOBER: Introductie in de kracht van ademhalen
We gaan van 10.00 – 15.30 aan de slag met de kracht van ademhalen. Je leert wat goed ademhalen is. Je leert ook wat minder goed ademhalen is. We kijken naar het verschil tussen mond- en neusademhaling. Je leert over de kracht en O2 maar vooral ook de kracht van CO2. We behandelen de Wim Hof ademmethode. We kijken naar de kracht van kou. Je leert hoe je stress de baas bent. We behandelen de Buteyko methode. Je leert hoe je makkelijker in slaap valt . Je leert zelfs hoe je een orgasme uit kunt stellen en nog veel meer. Kortom door een bijzondere mix van theorie en praktijk leer gezonder en beter adem en ben je als resultaat weerbaarder, wendbaarder en stress de baas. Je zult na een dag al het verschil zien en voelen. Dus ben je er bij? We hebben maximaal tien plekken voor deze training dus reserveer nu je plek!

PRAKTISCH
Datum: 8 oktober
Tijd: 10-15.30 uur (ontvangst vanaf 09.30)
Locatie: Enschede
Aantal deelnemers: maximaal 10, nog 6 beschikbaar
Prijs: € 115,- (inc btw, zakelijke factuur mogelijk)
Door: Steven
Inbegrepen: deelname, lunch, presentaties na afloop, audio bestanden van de verschillende oefeningen, foto’s en video van de training (optioneel)
Voor wie: Mensen met vermoeidheidsklachten, burn out, stress en slaapproblemen maar ook (top)sporters, ondernemers en professionals die een stap in hun gezondheid willen zetten.

REACTIES VAN EERDERE DEELNEMERS:
“Vroeger lachte ik mensen uit die naar een training ademhalen gingen. Nu ik heb ervaren wat goed ademhalen met me doet, wil ik alleen maar meer leren en oefenenen. Dank voor het openen van mijn ogen (en dicht doen van mijn mond;)”


“Vooral bij het slapengaan probeer ik de 4/7/8 methode, en die lijkt tot nu toe goed te werken, dus daar ben ik enorm blij mee!!! Echt een opluchting als dit voor langere termijn werkt. En natuurlijk ’s ochtends koud douchen. Ben dan goed wakker en krijg direct respect van de kids met deze koude douche” 


“Nooit gedacht dat beter slapen en minder stress voelen zo gemakkelijk zou zijn. De combinatie van Wim Hof ademhalen en de rest van de dag door mijn neus ademenen zijn een grote boost voor mijn energie niveau”

“Mondje dicht. Zo simpel en toch zo lastig. Dank voor het aanleren van deze en andere technieken”

Foto's van eerdere edities