Jouw bedrijf. Jouw levensstijl. Level up.

UP YOUR GAME | CAMP 2020

Twee dagen volledige focus op jouw bedrijf en het opbouwen van een routine als ondernemer en levensgenieter! Onze persoonlijke aandacht, kennis en ervaring geheel tot jouw beschikking!

WAT IS UP YOUR GAME?

‘Up your Game‘ is letterlijk een training waarin je jezelf (en je bedrijf) een stapje naar het volgende niveau tilt: drie dagen lang maatwerk en focus op het uitbouwen van jouw bedrijf, jouw levensstijl en jouw voorwaarden

Nog kleinschaliger dan je al van ons gewend was. Nog meer 1-op-1 aandacht en tijd om samen te sparren. Per editie zijn er maximaal 3 deelnemers en daardoor kunnen we puur maatwerk bieden: gericht op jou, jouw zakelijke doelen en jouw levensstijl.

 

Voordat je komt, nodigen we je uit voor een gave individuele sessie op Skype en deel je je belangrijkste doelen voor het komende halfjaar. Om ook echt ‘Up your Game‘ te gaan, werk je tijdens de training in drie dagen tijd concreet aan deze doelen met hulp van specialistische sessies en bijbehorende individuele opdrachten. We nemen je werk door 1-op-1 bij elkaar aan tafel en je ontvangt feedback om de zaken op scherp te zetten. ‘s Avonds zitten we rondom het open vuur en genieten van de rust van het uitgestrekte Twentse landschap.

 

Je verblijft in je eigen stacaravan (naast de onze) op de camping in Haaksbergen. Laagdrempelig, onconventioneel en zeer persoonlijk. Deze training is bedoelt voor mensen die een bedrijf runnen: als je klanten bedient met je aanbod, je website al een tijdje in de lucht hebt en klaar bent voor de volgende stap in je leven als ondernemer.

 

 

Wanneer kun je komen?
21-23 juli (nog 0 van 2 beschikbaar)
5-7 augustus (nog 2 van 2 beschikbaar)

26-28 augustus (nog 2 van 2 beschikbaar)
14-16 september (nog 2 van 2 beschikbaar)

Passen deze data niet in jouw planning? Mail ons gerust, dan bespreken we alternatieve momenten.

 

 

Investering:
950 euro (excl. btw)
exclusief 2 overnachtingen à 50 euro per nacht p.p.
exclusief maaltijden (verzorgen we samen ter plekke)

 

HOE ZIET DE TRAINING ERUIT?

Inspirerende sessies in de ochtend gekoppeld aan individuele opdrachten waar je zelfstandig aan werkt, gezamenlijke werksessie in de middag, feedback maar ook gezelligheid rond het haardvuur in de avond. Goed eten, lekker wandelen tussendoor en het maximale uit deze dagen halen!

Inchecken: dinsdagavond / woensdagochtend
Je kunt inchecken in de stacaravan vanaf 18.00 uur op dinsdag of woensdag vanaf 08.00 uur.

 

 

Woensdag & Donderdag: aan de slag
Twee volle dagen knallen! Om 09.30 starten we met een kick-off van jouw training. Om 10.30 is de eerste sessie en ontvang je individuele opdracht(en). In de middaguren werk je zelf aan deze opdrachten. Steven of Diana komt af en toe kijken hoe het gaat. Van 15.00 tot 17.00 is er een werksessie met Steven óf Diana. ‘s Avonds ontvang je feedback en is er een evaluatie moment. We sluiten uiterlijk om 22.00 af op beide dagen zodat je aan je rust toekomt. Je gaat een hoop nieuwe kennis opdoen en ook echt concreet zichtbare voortgang maken beide dagen. En bovenal krijg je een flinke nieuwe dosis energie en zelfvertrouwen!

 

 

Vrijdag
Samen zetten we in de ochtend de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i‘ voordat je om 11.00 uit gaat checken. Dit kan een afrondende knal-sessie zijn aan je website, een verdiepende workshop over een bepaald thema. Het komt allemaal in overleg met jou tot stand.

Up Your Game Camp | Wonderlijk Werken

UP YOUR GAME | BUSINESS THEMA'S

In de sessies die we hieronder beschrijven lees je waar (onder andere) onze kracht ligt en waar je mee aan de slag kunt tijdens de training. Dit zijn thema’s waar veel ondernemers ons als business coach bij inzetten om de volgende stap in hun bedrijf te zetten. Zoek je iets specifieks voor jouw zakelijke doel dat hier niet tussenstaat? We hebben een volle rugzak met expertise en kennis beschikbaar uit 10+ jaar ondernemen. Bespreek met ons wat je nodig hebt ‘to up your game‘ en we bereiden een sessie voor speciaal voor jou. Echt maatwerk dus!

De kracht van beter ademhalen | Up Your Game Business Coaching | Wonderlijk Werken

DE KRACHT VAN (BETER) ADEMHALEN
– Adem in, adem uit –


Ademhalen is het eerste wat je doet als je geboren wordt. Gek genoeg zijn veel mensen zich niet bewust van de kracht van hun ademhaling. Steven verzorgt als gecertificeerd ademcoach een sessie die je de kracht van ademhalen laat ervaren. Het ademhalen zelf maar ook een verrassing met water… Je leert over de fysiologische balans die je terugbrengt in je lichaam en voelt hoe het mentaal meer balans geeft. Je leert meer over de voordelen van goede ademhaling op momenten van stress: in je dagelijkse werk, bij het vertellen van je verhaal, of het oplossen van een geschil. Het is één van de routines die een groot verschil maken in het daadwerkelijk kunnen leven op je eigen voorwaarden.

Storytelling | Up Your Game Business Coaching | Wonderlijk Werken

STORYTELLING

– Een verhaal apart –


Eén van de belangrijkste dingen om goed te beheersen als ondernemer is het vertellen van je verhaal. Comfortabel worden met je pitch zodat je het overal kunt vertellen. Maakt niet uit of je op een podium staat, aan een lunchtafel zit naast een compleet vreemde of iemand spreekt op het station. In ieder gesprek je enthousiasme kwijt kunnen voor waarom je doet wat je doet, hoe je het aanbiedt en waar iemand je online kan boeken ;-). Het goed vertellen van dat verhaal op een manier die blijft plakken (dat wil zeggen: je toehoorder onthoudt er iets van en vertelt het aan iemand anders), is een belangrijke skill om op een losse, leuke, ongedwongen manier jezelf te verkopen. In de sessie Storytelling ga je daarmee aan de slag.

Je ideale klant bereiken | Up Your Game Business Coaching | Wonderlijk Werken

JE IDEALE KLANT BEREIKEN
– Wie wil je bedienen? Hoe bereik en overtuig je hen online? –


Veel ondernemers beginnen hun bedrijf en pakken iedere aanvraag voor hun diensten op. Het maakt niet uit wie het vraagt, als er maar betaalt wordt. Vaak, als je iets langer aan het ondernemen bent, realiseer je je dat dat misschien geld in het laatje brengt, maar dat je niet altijd evenveel enthousiasme voelt om aan de slag te gaan. In deze sessie maak je een profiel van je ideale klant en maak je aan analyse van zijn online gedrag. Dat laatste bereid je thuis, met hulp van een opdracht van ons, goed voor. Resultaat van deze sessie is het maken van een strategische keuze voor een sociaal media kanaal. Daarnaast kijk je met welke content je hen overtuigt. Je (her)schrijft stukken tekst voor op je website, die als een filter werken en precies de juiste ‘ideale‘ klant aanspreekt. Dit is input voor je content marketing strategie.

Content strategie maken | Up Your Game Business Coaching | Wonderlijk Werken

CONTENT MARKETING STRATEGIE MAKEN
– Content die plakt op een kanaal waar je ideale klant zich bevindt –

Met welke content straal je autoriteit uit? En waar moet je dat posten? Gewoon maar op ieder kanaal, omdat het kan? Ook dit is een valkuil voor veel ondernemers. Veel tijd kwijt zijn met berichten maken en posten voor alle sociale media kanalen. Maar hoe weet je of je klant die leest? Vaak levert blind posten likes op uit je persoonlijke netwerk van vrienden en familie, maar geen conversie: geen kliks naar je site, geen contact verzoeken, geen boekingen. In deze sessie maak je een content marketing strategie: onderwerpen die autoriteit helpen opbouwen, content die plakt (blogtitels en thema’s die blijven hangen), je maakt een keuze voor een sociale media kanaal en een concrete planning voor het maken én posten van je content voor het komende kwartaal.

Digitaal Zakelijk Wegwijs Worden | Wonderlijk Werken | Business Builder

SEARCH ENGINE OPTIMISATION (SEO)

– Met alleen Yoast ben je er (nog) niet


Je hebt de belangrijkste (sales) pagina’s op je website geoptimaliseerd met een keyword waar je op gevonden wilt worden en deze ook in je tekst voldoende gebruikt. Het basis startpunt voor SEO. Hoe maak je dan nu de volgende stap? In deze sessie doen we een (kort) zoekwoorden onderzoek met hulp van een tool die we daarvoor gebruiken. Je legt een document aan waarin deze zoekwoorden komen te staan en je leert hoe deze te analyseren en monitoren. We kijken naar de content die je al hebt geschreven op je blog en hoe we deze slim kunnen koppelen aan een nuttig keyword. Het optimaliseren van bestaande content kan veel (bezoekers aan je site) opleveren. Daarnaast kijken we welke nieuwe keywords bij je nog te schrijven content passen. Op welke keywords jouw ideale klant zoekt is een huiswerk opdracht die je van ons meekrijgt. Zo koppel je zoekwoorden aan echte zoekgedrag van je klanten en vervolgens aan je content. Wil je nog dieper op de techniek achter SEO in? Bij voldoende vraag nodigen we een SEO / SEA data expert uit.

WordPress Website Bouwen | Wonderlijk Werken | Business Builder

JE WEBSITE VERBETEREN
– van bezoeker naar gebruiker naar terugkerende klant –


Voor veel ondernemers is hun website een belangrijke verkoop tool. Een website gaat wat ons betreft verder dan dat. Het is je uitlaatklep, een plek waar je (toekomstige) klanten worden geïnspireerd en aan het denken worden gezet door je blogs, artikelen, interviews, vlogs of foto’s. Met je content bouw je autoriteit op, je deelt ervaringen die eerdere klanten hadden met je dienstverlening, platform of product, en in één of twee keer klikken kan je klant boeken én direct betalen. Een ‘funnel‘ die we tijdens deze sessies (het zijn er vaak meerdere) onder de loep nemen: hoe kun jij dit voor jouw dienst of product slim én inspirerend doen? Qua content maar ook qua techniek. Want onze kracht is dat we het gelijk samen kunnen bouwen! Steven neemt dit voor zijn rekening en jij kijkt mee (als je wilt zodat je het zelf ook leert). Conditionele formulieren, opt-ins, een integratie met email marketing platform, koppeling van je aanbod aan een betaal platform, noem maar op. Concrete stappen om als online ondernemer via je site geld te verdienen.

Up Your Game Camp | Wonderlijk Werken

WINST MAKEN ALS ONDERNEMER
– Winst maken kun je leren –


Wist je dat het grootste deel van de ondernemers in Nederland helemaal geen winst maakt? Huh? Echt? Ja, echt! Terwijl je kunt léren hoe dat moet. Toen wij dat eenmaal door hadden, werd winst maken een sport en sprongen we een gat in de lucht. We gebruiken een bestaande methodiek die we hebben ‘getweakt‘ met onze eigen ervaringen van minimalistisch(er) leven en grip krijgen op je maandelijkse kosten. In deze sessie bekijk je wat je nodig hebt om te leven zoals je wilt leven en maak je een analyse van je zakelijke kosten. Je leert een methode om op een goede manier in je zakelijke kosten te snoeien. We implementeren direct een structuur in je zakelijke bankrekeningen die je in staat stelt jezelf winst uit te gaan keren en zakelijke kosten van te betalen. Klinkt logisch, maar veel ondernemers hebben zich nog nooit winst uitgekeerd en ‘gebruiken de rekening waar op dat moment iets op staat‘ als ze een zakelijke kostenpost moeten voldoen. Niks om je voor te schamen, we’ve been there!! Samen implementeren we een structuur (op je telefoon) zodat je weet waar je geld naartoe gaat en het geen bodemloze ondernemersput meer is: je bent klaar om winst te gaan maken!

WordPress Website Bouwen | Wonderlijk Werken | Business Builder

GRIP OP JE DAG
– Jouw tijd en energie zijn de meest waardevolle valuta die er zijn

 

Het gaat niet om een paar grote prestaties, het gaat om vaste rituelen en 1000 kleine stapjes. Elke dag 1 minuut een koude douche, elke ochtend 10 minuten mediteren, elke dag 10 minuten een work-out of fijne manier van bewegen, elke dag 10 minuten ademhalen. In deze sessie kijk je kritisch naar de rituelen die je hebt die blokkeren wat je wilt bereiken. Welke kleine rituelen dragen wel bij aan je doel, gebaseerd op drie pijlers: ontspanning, eetpatroon en beweging? Dit geeft je grip op je gezondheid, zoals we dat in onze trainingsmethodiek beschrijven. Ook zakelijk is het fijn om grip op je dag te ervaren. Je bedenkt hoe je werkdag als ondernemer er (idealiter) uit ziet: welke werk blokken heb je en hoe ben je zo effectief mogelijk met je tijd in die blokken? Hoe verdeel je dat slim over je week? We kijken naar je manier van werken gebaseerd op drie pijlers: werk voor klanten, werk aan je bedrijf en je zakelijke zelf, communicatie (email en sociale media). Je maakt een matrix waarin we je zakelijke doelen onderverdelen in taken en categoriseren naar belangrijkheid en relevantie. Hang het aan je muur en kijk er naar als je je weer afvraagt waar je aan moet werken morgen!

DE LOCATIE

Op de camping bij Steven en Diana in het prachtige Haaksbergen, Overijssel. Buiten zijn en buiten leven. De rust en ruimte om te doen wat je moet doen.

CAMPING SCHOLTENHAGEN IN HAAKSBERGEN

In het prachtige buitengebied rondom Haaksbergen vlakbij Enschede, neem je twee nachten je intrek in ons mini-ondernemers basiskamp op camping Scholtenhagen. We werken samen aan een grote tafel onder de overkapping, zitten buiten in de tuin en werken op mooie plekjes in de buitenlucht. Je hebt de beschikking over een eigen kamer in de naastgelegen stacaravan (mét prachtig uitzicht!). 

 

De stacaravan deel je met maximaal 2 andere ondernemers en heb je de beschikking over een keuken, eethoek, woonkamer en badkamer. Ook is er een terras buiten waar je lekker kunt werken en zitten. Je hebt de beschikking over snel (genoeg) internet tijdens deze training. In het restaurant van de camping ligt glasvezel, mocht je grote databestanden moeten verwerken.

 

Wil je liever met je eigen camper / caravan komen? Dat is per 1 juli mogelijk en overnacht je op het kampeerveld achter ons basiskamp. Daar bevindt zich ook een douchegebouw. Het is zelfs mogelijk je kinderen (of hond) mee te nemen naar deze training als je zelf voor oppas zorgt :-).

INSCHRIJVEN

Deze training is open voor alle ondernemers, ook als je nooit eerder bij ons een programma volgde. Naast de genoemde data, zijn er op verzoek andere mogelijkheden. Neem daarvoor rustig contact met ons op.

Als je op de button hieronder klikt, word je naar een inschrijfformulier geleid waar je je informatie en voorkeuren kunt achterlaten. 

 

Ook kun je de training direct via iDeal of Bancontact (België) betalen (€950,- excl. btw). Na de verwerking van de betaling ontvang je van ons een factuur en een link waar je een online Skype gesprek ter voorbereiding van de training kunt plannen.

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X