WAT IS HET UP YOUR GAME WEEKEND?

Een weekend lang je focus op het uitbouwen van je bedrijf

Up your Game‘ is letterlijk een trainingsweekend waarin je jezelf een stapje verder uitdaagt als ondernemer. Dit weekend volg je, net als de Business Bootcamp, als onderdeel van het jaarprogramma ‘Voor jezelf beginnen of als onderdeel van het Digital Nomad Programma of het Firestarter Outplacement Programma. Je kunt je dus niet ‘los‘ aanmelden voor dit weekend. Bij de start van het Up your Game weekend, heb je je website een tijdje in de lucht gehad, je eerste klant(en) bedient en ben je klaar om feedback te verwerken, je aanbod aan te scherpen en je bedrijf verder op te bouwen.

 

We werken intensief met de groep maar zitten ook 1-op-1 bij elkaar aan tafel. We nodigen je uit bij ons in Twente. ‘s Avonds zitten we rondom het open vuur, we koken en eten samen en genieten van de rust van het uitgestrekte Twentse landschap. We verblijven, net als tijdens de Business Bootcamp, met z’n allen samen op de camping in Haaksbergen. Laagdrempelig, onconventioneel en zeer persoonlijk.

 

Wanneer:
28,29 en 30 augustus 2020
25, 26 en 27 september 2020

WAT ZIT ER IN HET PROGRAMMA?

Deze bootcamp is een combinatie van voor jezelf zorgen en hard werken. Je leert je voorwaarden kennen en ontdekt hoe je je leven (als ondernemer) gaat vormgeven.

MINDSET & BUSINESS

Om de juiste stappen te kunnen zetten is het belangrijk dat je hoofd en je lijf in de goeie conditie zijn, daarom werken we tijdens deze bootcamp samen met een bijzondere mental coach en speciale (oer)voedingsspecialist. Sander van The Volcano en Marloes van Fuego zullen ons gedurende de hele week versterken en zorgen samen voor een flinke portie vuur en ontspanning. Ook hebben we een andere kanjer aan boord gehaald: Sander van Your Hotel Boost die je op het scherpst van de ondernemerssnede feedback geeft en coacht en tevens als echte hospitality man Marloes ondersteunt bij het koken en zorgdragen voor het eten en drinken. Samen met hen zorgen wij dat je klaar bent voor de laatste twee dagen van de training: je levensstijl en je bedrijf een dikke kickstart geven! Uit het online voorbereidingsprogramma heb je een aantal ideëen opgedaan waar je mee kunt gaan ondernemen. Dat is het startpunt van deze training en je bent klaar om te gaan bouwen.

WELKE ZAKEN KOMEN AAN BOD?

– Je duikt nog eens diep in de reden waarom je voor je idee kiest: er volledig achterstaan is essentieel om het ook echt te kunnen gaan doen;

– Je maakt een lange wandeling met één van de coaches om over je why te sparren;

– Je wordt je bewust van je eigen beperkende overtuigingen en laat deze los;

– Je stelt je eerste aanbod samen op basis van je eerder gemaakte business model canvas;

– Je zet een goede pitch neer op basis van je waarden en op basis van wat je gelooft;

– Je leert een speciale ademhalingstechniek die je tot rust brengt en klaar maakt voor wat er ook op je pad komt;

– Er zijn verschillende mindset-voor-ondernemers sessies die je de handvatten geven om te gaan ondernemen;

– Je leert over voeding en hoe je slimmer kunt eten om meer energie te krijgen en beter te slapen;

– Je maakt een eerste layout voor je one-page website die we samen bouwen;

– Je denkt na over je klantprofiel en welke klanten passen bij jouw waarden;

– Je gaat aan de slag met je online marketing content en strategie

– Als je daar behoefte aan hebt, maken we een helder plan dat je kunt volgen als je weer thuis bent

WAT TE VERWACHTEN VAN DE BUSINESS BOOTCAMP?

Informele trainingsstijl, onconventionele trainingslocatie, groeien als mens en als ondernemer

Deelnemers aan de business bootcamp Nederland kunnen het volgende verwachten:

 • voorbereidingstraject met Steven en / of Diana online
 • op de camping in een digitale nomaden basiskamp
 • eigen of gedeelde kamer om je terug te trekken
 • uniek kijkje in onze keuken: zo doen we het écht
 • dagelijkse workshops & (gast) presentaties
 • mediteren en visualiseren met Sander
 • tijd voor 1-op-1 gesprekken en begeleiding
 • kennismaken met de kracht van ademhalen
 • leren over oervoeding van en met Marloes
 • een veelgevraagde dag rust om alles te laten bezinken
 • lekker informeel borrelen, veel samen eten en wandelen
 • twee maanden nazorg via email en skype van Diana en Steven
 • intensief digitaal contact / warm bad met de groep na afloop

 

Kortom: een unieke bootcamp om zowel je bedrijf als je (digitale) levensstijl in dikke boost te geven. Een weekje ertussen uit om je volledig te focussen op het ontwikkelen van je bedrijfsidee en het zetten van de eerste stappen op het ondernemerspad. Eerdere deelnemers zeggen: ‘zelf maar niet alleen‘. Wie wil dat nou niet? Ben je erbij?

WAT ZIJN EERDERE DEELNEMERS GAAN DOEN?

De beste manier om te weten te komen of een training resultaat oplevert, is door te kijken naar de stappen die eerdere deelnemers hebben gezet.

 • SANDER EN DEBORA

  KRACHTEN BUNDELEN EN SAMEN HOTELS ONTZORGEN OVER DE HELE WERELD (2018). MOMENTEEL AAN HET REIZEN EN WERKEN IN COSTA RICA MET HUN 2-JARIGE DOCHTER(2019)

 • MARIANNE

  EEN PSYCHOTHERAPEUTE DIE LOSKWAM VAN DE BIG REGISTRATIE EN DE VERZEKERAAR: BIJ DEZE POWERHOUSE BETAAL JE JE CONSULT ZELF! (2017)

 • ANNEMARIE

  NA HAAR ONTSLAG BEGON ZE ALS VIRTUAL ASSISTENT EN REISDE TIJDENS HAAR EERSTE DIGITALE NOMADE ETAPPE DOOR NAAR ZUID-AMERIKA (2017)

 • NICOLE

  KLOM UIT DE WW, KOCHT MET HAAR SPAARGELD EEN ANTIEKE VW BUS EN STARTTE HAAR VERHUURBEDRIJF (2014)

 • MARLOES

  GING DRIE DAGEN WERKEN, STARTTE EEN OPLEIDING TOT PILATES DOCENT EN STARTTE HAAR EIGEN PEPSESSIE BEDRIJF LOESENUP (2014)

 • CHRISTIAAN

  GING MINDER WERKEN VOOR CORPORATE KLANTEN, STARTTE EEN NIEUW BEDRIJF EN ONTWIKKELDE EEN FYSIOTHERAPIE APP (2013)

DE LOCATIE

Op de camping bij Steven en Diana in het prachtige Haaksbergen, Overijssel. Buiten zijn en buiten leven. De rust en ruimte om te doen wat je moet doen.

CAMPING SCHOLTENHAGEN

In het prachtige buitengebied rondom Haaksbergen vlakbij Enschede, neem je vijf nachten je intrek in het digitale nomaden basiskamp op camping Scholtenhagen. We werken samen aan een grote tafel onder de overkapping, zitten buiten in de tuin en werken op mooie plekjes in de buitenlucht, of in het nabijgelegen Enschede. Je hebt de beschikking over een gedeelde of eigen kamer.

We zullen veel buiten zijn en af en toe een lekkere wandeling maken. De regio staat bekend om zijn leuke kleine restaurantjes in de natuur en op deze plekken zullen we neerstrijken om te werken, praten of gewoon om lekker een drankje te drinken. Je krijgt een echt kijkje in onze keuken en ook ‘s avonds is er veel tijd om samen te eten, mee te koken met orthomoleculair dietist Marloes, om te wandelen of borrelen:) Het is zelfs mogelijk je hond mee te nemen naar deze training. Er is plek voor iedereen. Lijkt dit je iets? Kom dan meedoen: eerst online (instromen tot 5 augustus) en deelnemen aan de bootcamp!

IK BEN ERBIJ / IK HEB INTERESSE!

We snappen heel goed dat je niet zomaar een training als deze boekt. Dat je eerst even wilt kennismaken met ons via Skype. Dat kun je via het formulier laten weten.

Het kan ook zijn dat je het gewoon al zeker weet. Dan kun je je met het formulier hieronder direct aanmelden. Wacht niet te lang met inschrijven. Dit is de laatste business bootcamp die we organiseren in Nederland dit jaar!

Je voornaam (*)

Je achternaam (*)

Je email (*)

Je website

Je telefoonnummer (*)

Zou je het leuk vinden een business case te presenteren?
Ja, ik heb wel een leuke case!Nee, dank je

Wil je een 1-op-1 business sessie met Diana of Steven bijboeken? (125 EUR excl BTW (*)
Ja, met DianaJa, met StevenNee, dank je


digital nomad programma
Gezondheid | Lifestyle Design | OndernemenGraag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X