Alsof je thuiskomt..

Zo voelen wij ons als we weer gaan borrelen met Wonderlijk Werken en velen die de borrel bijwonen! Alsof je thuiskomt. Jouw verhaal en jouw keuzes zijn ineens niet meer gek. Je hoeft het niet uit te leggen want er staat een groepje mensen om je heen dat ‘ja, en…’ zegt in plaats van ‘ja, maar’. Dat is heerlijk en daar kijken wij naar uit!

Want op 22 juni 2017 is het weer zover: we gaan weer even flink wonderlijk borrelen in Nijmegen met allemaal mooie mensen. Mooie mensen die nog mooiere dingen aan het doen zijn. Dik genieten om daar een avondje mee door te mogen brengen!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze borrel gaan we in een open setting, onder het genot van een hapje en een drankje, met elkaar in gesprek. Ook kun je een aantal inspirerende (gast)presentaties verwachten. We gaan het hebben over wat het voor jou betekent om te leven en te werken op je eigen voorwaarden, hoe je dat doet en wat het je oplevert. Wij geloven dat je niet je werk bent maar dat je werk een resultaat is van wie jij bent en waar je voor staat. Wonderlijk Werken is er dan ook op gericht om mensen te inspireren om te leven en werken op hun voorwaarden en niet op die van hun ouders, broers of zussen, partner, baas, leraar, grote bedrijven, overheid of wie dan ook.

Je gaat mensen inspireren en geheid geïnspireerd worden! Wil jij ook komen borrelen? Vul dan onderstaand formulier even in zodat we rekening kunnen houden met je komst en een plekje voor je kunnen reserveren 🙂 Je ontvangt een link om de betaling te voldoen en daarna is je plek gereserveerd.

Waar gaan we elkaar ontmoeten en hoe laat?

Datum:
Donderdag 22 juni 2017

 

Tijd:
18.00 – 22.00

 

Locatie:
DroomVillaLux, Nijmegen

 

Kosten:
15 euro voor mensen die een training bij ons volgen / gevolgd hebben
25 euro voor gasten

 

Inbegrepen:
Drankjes en kleine snacks, gave korte presentaties en veel mooie mensen om het hemd van het lijf te vragen over diverse onderwerpen.

 

Wij zijn er vanaf 18.00 uur. We hebben een inspirerend programma met gave presentaties dat van 19.00 tot 20.30 zal duren. Daarna is er nog genoeg tijd om te kletsen. We stellen het op prijs als je er dus vóór 19.00 uur of na 20.30 uur kunt zijn. Ben je van plan veel later te komen? Laat het ons dan even weten.

Wie komen er?

De meeste borrelaars hebben wij nog nooit in het ‘echte‘ leven ontmoet! Sommigen kennen wij via Skype, sommigen zelfs alleen via email. Sommigen kennen we weer juist heel goed omdat ze bij ons in Mexico.  Er komen mensen die hun leven volledig hebben omgegooid, uit de WW zijn geklommen, ruilend door het leven gaan, binnenkort op wereldreis gaan, op het punt staan hun leven op de kop te zetten, maar ook digitale nomaden die hun bedrijven runnen vanuit verschillende landen, en nog veel meer gave doeners. En natuurlijk een grote groep die graag wil leren hoe je dat in hemelsnaam doet: je leven omgooien. Kortom een te gekke mix van mooie mensen die de wereld een stukje mooier maken door hun hart te volgen. Dus wat gaan we doen?

Meld je aan

Borrel

Fotos’ van vorige edities