De monnik die zijn Ferrari verkocht

Is het bezit van een Ferrari het bewijs dat men geslaagd is in het leven? Topadvocaat Julian Mantle meent van wel. Tot een hartaanval hem bijna noodlottig wordt en hij, als gevolg van zijn fysieke broosheid, in een spirituele crisis belandt. Hij besluit radicaal te breken met zijn luxe maar oppervlakkig bestaan en waagt zich op een buitengewone odyssee naar een eeuwenoude cultuur in de Himalaya. Daar vindt hij de ‘tijdloze deugden’ die de mens in staat stellen de potentie van geest, lichaam en ziel ten volle te ontplooien en intenser, gelukkiger en harmonieuzer te leven.

‘De monnik die zijn Ferrari verkocht’ is een inspirerende vertelling, waarin de tijdloze spirituele wijsheid van het Oosten wordt vermengd met messcherpe zakelijkheid van het Westen. Een boek dat je stap voor stap de weg wijst naar een leven met meer moed, evenwicht, vreugde en innerlijke rijkdom.

Lezen?

Wil je het boek kopen? Dat kan hier
Wil je het boek van ons lenen? Vraag het ons hier
Heb je dit boek al gelezen? Rate het even!

DIGITAL NOMAD EXPLAINER

Graag inspireren we je met onze opgedane inzichten en kennis van 10 jaar reizen en ondernemen!

Zoek je naar een manier om onderweg geld te verdienen? Download dan onze gratis explainer waarin we vormen van reizen en ondernemen voor je verzamelden. Je leest er verhalen van mensen die met zo'n vorm geld verdienen onderweg. 

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Steven Zwerink
szwerink@gmail.com

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Hij gelooft dat ademhaling, en neusademhaling in het bijzonder, de start is van een leven waarin je leeft en werkt op jouw voorwaarden.