The Happiness of Pursuit

Find the Quest That Will Bring Purpose to Your Life

Schrijver Chris Guillebeau had een droom: voor zijn vijfendertigste alle landen van de wereld bezoeken. Deze droom werd een echte quest. Hij kreeg te maken met alle mogelijke facetten die erbij horen: twijfel (waarom doe ik dit), weerstand (waarom zou je dit doen), tegenstand (nee u komt het land niet in), geluk (hoe dichter hij bij zijn doel kwam) en nog veel meer. Tijdens deze reis kwam hij erachter dat het ware geluk niet iets is waar je achteraan jaagt (the pursuit of happiness) maar eigenlijk iets is dat vanzelf in je reis komt als je de lat voor jezelf maar hoog genoeg legt als je op je eigen quest gaat (the happiness of pursuit).  Wij lazen dit boek in een weekend uit en raden hem van harte aan! Zeker als jezelf op het punt staat iets nieuwe te proberen in je leven, hoe groot of hoe kleine jouw quest ook is.

Lezen?

Wil je het boek kopen? Dat kan hier
Wil je het boek van ons lenen? Vraag het ons hier
Heb je dit boek al gelezen? Laat je even weten wat je ervan vond door het te raten?

DIGITAL NOMAD EXPLAINER

Graag inspireren we je met onze opgedane inzichten en kennis van 10 jaar reizen en ondernemen!

Zoek je naar een manier om onderweg geld te verdienen? Download dan onze gratis explainer waarin we vormen van reizen en ondernemen voor je verzamelden. Je leest er verhalen van mensen die met zo'n vorm geld verdienen onderweg. 

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Steven Zwerink
szwerink@gmail.com

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Hij gelooft dat ademhaling, en neusademhaling in het bijzonder, de start is van een leven waarin je leeft en werkt op jouw voorwaarden.

X