The Time Keeper

In deze prachtige roman, wordt de uitvinder van’s werelds eerste klok (The Time Keeper) gestraft voor het proberen om tijd te meten. Hij wordt eeuwenlang verbannen naar een grot en gedwongen om te luisteren naar de stemmen van allen die na hem komen op zoek naar meer of minder tijd voor zichzelf of voor anderen. Uiteindelijk, met zijn ziel bijna gebroken, wordt ‘vader tijd’ verlost en krijgt hij zijn vrijheid terug. Alleen wel tezamen met een missie: een kans om zichzelf te verlossen en zijn vrouw terug te zien en tegelijk twee aardse mensen (en daarmee de lezer) de ware betekenis van tijd bij te brengen.

Aangrijpend, simpel en gevuld met een diepe en confronterende waarheid zal dit onvergetelijke verhaal je inspireren je eigen visie op tijd doen heroverwegen en je laten realiseren hoe kostbaar het echt is.

Lezen?

Wil je het boek kopen? Dat kan hier
Wil je het boek van ons lenen? Vraag het ons hier
Heb je dit boek al gelezen? Laat je even weten wat je ervan vond door het te raten?

DIGITAL NOMAD EXPLAINER

Graag inspireren we je met onze opgedane inzichten en kennis van 10 jaar reizen en ondernemen!

Zoek je naar een manier om onderweg geld te verdienen? Download dan onze gratis explainer waarin we vormen van reizen en ondernemen voor je verzamelden. Je leest er verhalen van mensen die met zo'n vorm geld verdienen onderweg. 

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Steven Zwerink
szwerink@gmail.com

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Hij gelooft dat ademhaling, en neusademhaling in het bijzonder, de start is van een leven waarin je leeft en werkt op jouw voorwaarden.