1-OP-1 NOMAD BUSINESS MENTORING

Samen met Diana je eigen locatie-onafhankelijke bedrijf opzetten. Doe je voordeel en leer van haar 10 jaar ervaring als digitale nomade. Wekelijks contact en via een helder stappenplan samen een online bedrijf opbouwen. 

Dit programma is voor mensen die van scratch beginnen als ondernemer en als digital nomad willen werken en reizen tegelijk. Ook zeer geschikt als je al jarenlang fysiek 1-op-1 werkt, maar nu onafhankelijk van locatie wilt werken met een online aanbod en verschillende inkomstenstromen.

 

Er zijn maar een paar plekjes beschikbaar in het eerste halfjaar van 2024. Plan een gratis intake gesprek om te zien of je in aanmerking komt voor dit programma!

ZIE JE DOOR DE BOMEN HET NOMAD BOS NIET MEER? VIND JE HET NIET LEUK OM IN JE EENTJE TE PLOETEREN MET EEN BEDRIJF OPZETTEN? WIL JE GRAAG EEN EXPERT AAN JE ZIJDE? IEMAND DIE JE ACCOUNTABLE HOUDT EN TEGELIJKERTIJD HELPT BOUWEN. 

Zoek dan niet verder want dan is dit mentoring programma precies wat je nodig hebt. De afgelopen tien jaar hebben wij, Steven en Diana, de eer gehad met honderden mensen te werken die voelden dat ze vastzaten. In een baan, in hun bedrijf en soms privé.

 

Die niet tot hun recht kwamen, geen voldoening haalden uit het werk of uit de situatie zoals die was.

 

Die zelf niet konden bepalen hoe hun werkdagen eruit zagen, of hoe hun leven eruit zag.

 

Die niet voor de kids konden zorgen als dat nodig was of als ze er zelf graag wilden zijn.

 

Die een prima salaris verdienden, in een mooi huis woonden, maar toch het idee hadden niet écht te leven.

 

Het leven was een sleur geworden, een automatische piloot, een hamster rad.

 

En terwijl je dit leest en bang bent te verliezen wat je nu hebt als je stopt met die sleur, wat een heel normale angst is, zijn er mensen die de sprong maken.

 

Zij zetten een locatie onafhankelijk bedrijf op. Soms gewoon naast hun baan. In de avonduren als de partner op Netflix zit. Zij bedenken een idee dat uit hun eigen rugzak komt en daadwerkelijk een probleem oplost waar iemand voor wil betalen.

 

Zij bieden die angst het hoofd door verschillende doordachte (passieve) inkomstenstromen op te zetten en een groei mindset te ontwikkelen. Zij werken waar en wanneer ze maar willen.

 

Zij doen mee met het Nomad Business Mentoring programma. Ben jij er ook zo één?

 

Annemarie Janse
Bouwt websites voor zzp’ers

– annemariejanse.nl-

Steven en Diana hebben me met hun lessen ontzettend geholpen om me bewust te worden van wat ik graag wil, waar ik goed in ben en onder welke voorwaarden ik mijn werk wil doen. Dat motiveerde me enorm om mijn leven anders in te richten. Het gaf me het zetje wat ik nodig had om niet alleen gemotiveerd te blijven maar om ook daadwerkelijk mijn leven en werken anders in te richten

 

 

De academy heb ik doorlopen plús een geweldige business bootcamp op Tenerife en heb nu een bedrijf dat goed staat, een website voor mijn bedrijf én daadwerkelijk klanten die betalen voor mijn diensten. Dat concrete resultaat maakte dat ik mijn wensen kon omzetten in actie.

Annemarie bouwt WordPress websites voor zzp’ers

annemariejanse.nl

Nomad Business Academy | Annemarie

“Kom leren van mensen die al bijna 10 jaar reizen en ondernemen, een maand of 7 per jaar in Midden Amerika zijn, terwijl ze bijna al hun tijd doorbrengen met hun kinderen en hun online bedrijven gewoon doordraaien.”

Business Coaching | Wonderlijk Werken | Diana Vermeij

Hoi, ik ben Diana, digital nomad mama van 3 en partner van Steven, die het bedrijf Ademwinst runt. Als geen ander begrijp ik dat bovenstaande onmogelijk klinkt. Toch zijn wij het bewijs dat het écht kan.

 

Samen met mijn man Steven vertrokken wij in 2011 op reis. Waarom vertrokken wij destijds en lieten we alles achter? Wij geloofden (en geloven nog steeds) dat het leven NU geleefd moet worden, dat je mag proberen het maximale voor jezelf eruit te halen en zo vaak mogelijk te voelen dat je echt LEEFT!

 

Kippenvel op onze armen, tranen in de ogen, het uitschreeuwen van geluk. We vroegen ons vaak af: leven we écht zo? Is dit echt? Waarom doet niet iedereen dit? Toen wij in 2011 vertrokken op een reis als digital nomad, hadden we nooit durven dromen dat we ons zó ‘alive‘ zouden voelen.

 

Wat begon als experiment in 2012 met het blog Wonderlijk Werken, is uitgegroeid tot meerdere ‘remote‘ bedrijven die ons anno 2023 nog steeds in staat stellen de wereld over te reizen voor een aantal maanden per jaar. Of een langere periode in Nederland te zijn zoals nu. De inkomsten lopen gewoon door als we op reis zijn of krijgen een extra boost als we in Nederland zijn.

 

Ploeng‘ een boeking terwijl we aan het zwemmen zijn met de kinderen. ‘Ping‘ een nieuwe afspraak ingepland door een deelnemer. ‘Ploeng‘ een bijschrijving van de verhuur van ons vakantiehuisje. ‘Ploeng‘ een nieuwe online cursus geboekt voor Stevens bedrijf. Onze kosten zijn, zeker tijdens een reisetappe, relatief laag, waardoor we kunnen werken wanneer we willen.

 

De afgelopen jaren bouwden we verschillende locatie onafhankelijke bedrijven op. Allebei zijn wij traditionele marketeers van opleiding, en leerden we de kneepjes van het online ondernemen terwijl we reisden.

 

We wisten deze bedrijven de afgelopen jaren op te schalen tot een maandomzet van ruim 10.000 euro. Zonder volle agenda’s en zonder veel volgers op sociale media: daar zijn we in 2018 grotendeels mee gestopt. Niet meer persé dagelijks zichtbaar zijn, maar waarde leveren en degelijke verkoopprocessen en slimme marketing die het werk doen.

 

Als je eenmaal weet hoe dit moet, zul je dit ook voor jezelf kunnen realiseren. En dat leer je 1-op-1 van Diana tijdens de Nomad Business Mentoring.

working hard

DIT HEB JE AAN HET EIND VAN DE 1-OP-1 MENTORING

Je hebt een gevalideerd bedrijfsidee en een droomdoel

Op basis van je bedrijfsidee heb je het ultieme resultaat helder dat jouw klant bij jou gaat bereiken. Je hebt deze beloofde transformatie gevalideerd bij je ideale klant. Je weet dat dit idee je energie geeft en welk doel je wilt bereiken.

Je hebt een opeenvolgend aanbod

Je hebt een logisch aanbod gemaakt waar klanten doorheen lopen. Ze beginnen met een laagdrempelige kennismaking, dan een instapproduct, een hoofd- en soms een premium product. Inspringend op de uitdagingen en de verlangens van je ideale klant.

Je hebt een converterende verkooppagina

Je krijgt van ons een complete website omgeving (WordPress). Je hebt een homepage, een over mij pagina, en goed converterende verkooppagina’s voor je producten. Wat je precies moet schrijven leer je met onze invul instructies op de pagina’s zelf.

Je hebt een eigen online cursus omgeving

Je krijgt van ons een geheel werkende online cursus platform (Learndash) (op je eigen WordPress website). De modules, lessen en onderwerpen staan al klaar! We leiden je met een video stap voor stap door het invulproces.

Je hebt je eigen online cursus

Je hebt een eigen online cursus ontworpen. Je hebt geleerd over online werkvormen en je weet op welke manier jij je klanten het beste van A naar B krijgt en hen het resultaat laat halen dat je belooft.

Je hebt eigen video’s gemaakt

We helpen je met het maken van eigen videos voor in je online training. Je leert alles over laagdrempelig filmen, geluid opnemen en editen. Je leert hoe je die videos in je eigen online cursus kunt zetten.

Je hebt een goede e-mail funnel

Je maakt gebruik van onze templates en copywriting skills om goedlopende e-mails te maken die je stuurt naar mensen die zich aanmelden op je site voor je kennismakingsproduct. Met als doel je instapproduct te verkopen.

Je hebt een goedlopende advertentie

We helpen je met het maken van een advertentie voor Instagram of LinkedIn. Aan het eind van de mentoring, heb je een advertentie die goed loopt (= net zoveel oplevert als hij kost) en die je kunt gaan opschalen.

Je weet hoe je winst moet maken

Je hebt de Profit First methode geïmplementeerd in je bedrijf. Je weet wat je moet doen om winst te maken als ondernemer. Je hebt alleen de software waar je niet zonder kunt. Je hebt je prijzen getest en op het goede niveau ingezet.

Je hebt een digitaal kantoor

Je hebt alle tools en software geïnstalleerd om je gehele administratie en bedrijfsvoering online af te handelen. Van online boekhouden, aangifte doen, online postverwerking, automatisch facturen sturen tot bestanden online veilig opslaan en een veilige internet verbinding hebben.

Je hebt je tas ingepakt 🙂

Je weet wat er thuishoort in een tas van een digitale nomade. We delen een keigoede packing-list met je. Je weet welke spullen je werkzame leven onderweg makkelijker maken. Je weet ook wat absoluut niet werkt en wat je thuis kunt laten. Misschien heb je zelfs je tas al gepakt en je ticket geboekt!

Je hebt een plan voor komend kwartaal

Je hebt financiële doelen gesteld. Je weet wat er minimaal moet binnenkomen per maand en uit welke producten dat komt. Je weet hoeveel klanten je hiervoor moet bedienen. We helpen je grip te houden op je werktijd als je aan het reizen bent. Je weet hoe je het beste werkt onderweg en bent klaar om het te gaan proberen!

Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Aangezien er maar 4 plekken zijn in het eerste deel van 2024, wil ik je heel graag eerst even spreken om te kijken of dit past. Bij jou. Bij mij. En of er een match is! Je kunt me gelijk alles vertellen over je plannen en gelijk je meest prangende vragen stellen over de mentoring.

Digital Nomad Worden | Wonderlijk Werken

DIT IS HOE
NOMAD BUSINESS MENTORING WERKT

1-op-1 begeleiding

Business Intensive Coaching | Business Coach Diana Vermeij | Wonderlijk Werken

Puur 1-op-1 tijd voor jou. Dus niet in een groep(je). In dit proces heb je gewoon af en toe behoefte aan een motiverend gesprek. Iemand die je aan de hand neemt en door dit proces leidt. Daarom doen we iedere 2 weken een 1-op-1 gesprek van 30 minuten. Ik houd je scherp en ik houd je aan de afgesproken doelen 😉

Support via email

Opruimen moet nog even wachten..

Ik besteed veel tijd aan het beantwoorden van mailtjes die binnenkomen van deelnemers. In iedere les zit een opdracht waarvan je ons je resultaat instuurt. Ik geef je hier feedback op en helpen je aan te scherpen. Je kunt me altijd je vragen stellen via email. Ik lees alles en help je graag verder. Tijdsverschil in acht genomen 😉

Online leeromgeving

Nomad Business Academy | Online leeromgeving

Je krijgt een jaar lang toegang tot onze online Nomad Business Academy. Ook al betaal je voor zes maanden. In onze online leeromgeving loop je op je eigen tempo door de lessen en opdrachten heen. Is het niet af na zes maanden? Wij zorgen ervoor dat je verder kunt werken en dat alles wat je nodig hebt, live staat en werkt.

happy

NOMAD BUSINESS MENTORING IS GESCHIKT VOOR JOU ALS:

Als je zelf aan het roer wilt staan van je eigen leven

Waarde hecht aan echt contact en goede relaties en houdt van prettig samenwerken

Je met jouw bedrijfsidee de wereld een stukje mooier wilt maken en je een grote drive hebt deze missie te volbrengen

angry

NOMAD BUSINESS MENTORING IS NIET GESCHIKT VOOR JOU ALS:

Je een webwinkel met fysieke producten wilt opzetten en runnen

Graag wilt dat wij het werk doen om jouw bedrijf vorm te geven

Je op dit moment (nog) onder behandeling bent van een psycholoog (zonder verder oordeel)

gift

UITEINDELIJK IS DIT WAT JE KRIJGT

 

– individueel online kennismakingsgesprek (30 min) (t.w.v €45,-)

– 12x 1-op-1 coaching en voortgang bespreken (30 min) (t.w.v €960,-)

– 12 modules met meer dan 40 online lessen en opdrachten (t.w.v €3495,-)

Een eigen online cursus (jouw hoofdproduct) (t.w.v. 1950,-)

– Volgens een leerpad met geschikte werkvormen jouw online cursus gebouwd (t.w.v €895,-)

– Een eigen website met verkooppagina voor je instap – en hoofdproduct dat daadwerkelijk verkoopt (t.w.v. €1695,-)

– Het eerste jaar hosting van je website en benodigde technische plugins (t.w.v. €350,-)

– persoonlijke begeleiding bij je voortgang (onbetaalbaar)

Totale waarde €9390,- 

nu tijdelijk beschikbaar voor €995,- per maand
(zes maandelijkse termijnen)

Poeh dat is wel een hoop geld hoor‘.

 

Dit zeggen bijna alle mensen met wie we de afgelopen tien jaar een locatie onafhankelijk bedrijf hebben opgezet.

 

Maar stel jezelf eens de volgende vragen:

 

Als je in met deze mentoring daadwerkelijk fysiek een eigen online cursus ontwikkelt en technisch bouwt (dit doen wij) en dus met iets concreets in handen staat? – Is dat 995,- per maand waard?

 

Als je in deze mentoring leert denken als ondernemer, je verhaal goed kan vertellen en daarmee precies de juiste mensen kunt aantrekken en dus niet meer hoeft te sleuren en te leuren om aan klanten te komen? – Is dat 995,- per maand waard?

 

Als je met een goed online verkoopproces dat past bij jouw bedrijf en jou als mens, eindelijk die reizen als locatie onafhankelijk ondernemer kunt maken terwijl jouw inkomsten gewoon doorlopen? – Is dat 995,- per maand waard? 

 

en denk eraan: je krijgt dus een compleet werkende eigen website met shop, een eigen online leeromgeving, een complete cursus die je zo kunt gaan verkopen plus alle begeleiding om er een succes van te maken!

Termijnbetaling - 6 termijnen

€595
  • 1-op-1 kick off gesprek via Zoom (30 min)
  • 12 x een online 1-op-1 overleg om voortgang te bespreken (30 min)
  • Een jaar toegang tot de leeromgeving met 12 modules en meer dan 40 lessen
  • Je eigen online cursus concreet gebouwd en opgeleverd
  • Je eigen website met verkooppagina’s geschreven en gebouwd
  • Feedback via email

 

Wens je na de looptijd van 6 maanden nog begeleiding bij het aanpassen van je website of shop, feedback op gemaakte opdrachten of coachgesprekken, dan kan dat. Dit kost 149,- per maand (incl. BTW). Dit gaat dan om een telefonisch overleg van 30 minuten en 1,5 uur uitvoerend webwerk.

Marijn Driesen
Virtueel Assistent

– marijndriesen.nl-

Ik had niet durven dromen dat ik nu hier zou staan. Ik als ondernemer met mijn bedrijf! Op dit moment heb ik vier klanten waar ik de social media voor doe, blogs redigeer en ‘kleine technische dingetjes’ oppak en oplos. Ook heb ik wat aanvragen lopen. Na het doorlopen van de cursus bij Steven en Diana ben ik begonnen als virtual assistent (VA). Mijn bedrijf ontwikkelde zich en in de jaren erna reisde ik de wereld over. Nog steeds ben ik VA (inmiddels is het 2023) en help ik ook andere mensen bij het worden van VA. Dat had ik nooit gedacht aan het begin van die cursus. ‘Het is maar een cursus dacht ik nog…‘ Het werd een geweldig avontuur!

Marijn Driesen
Eigenaar van marijndriesen.nl
www.marijndriesen.nl (opgericht in 2017)

Marijn Driesen | www.marijn2go.com | Wonderlijk Werken