DIGITAL NOMAD SECRETS

Leer hoe je met jouw ervaring, expertise en kennis geld kunt verdienen onafhankelijk van locatie met een online programma en hoe je kunt reizen zonder eind.

 

Geen ‘copy-paste’ van wat anderen doen. Het gaat om jouw unieke bijdrage. Het moet bij je passen en je moet er blij van worden. Alles wat je in je rugzak hebt zitten, gebruik je als kruiwagen.

 

In deze cursus delen we al de geheimen waardoor digital nomads eindeloos kunnen blijven reizen én pas je die lessen zelf toe. Je legt het fundament voor je eigen systeem om op reis te kunnen en te blijven.

 

Doe mee met Digital Nomad Secrets en begin vandaag nog! En dat voor een ‘no-brainer‘ prijs voor de waarde die je ervoor krijgt! Nu voor een prijs van slechts €97,- (mét 45 minuten 1-op-1 sparren in een videogesprek!)

JE WILT GRAAG LOCATIE ONAFHANKELIJK WERKEN OP JE EIGEN VOORWAARDEN, MAAR…

   … je merkt dat je je regelmatig in bochten wringt om aan het tijdsstramien van een ander te voldoen. Je bent iedere dag aan het rennen en vliegen en hebt weinig regie daaroverJe wordt geleefd, en dat is niet waar je wilt zijn.

   …je wilt zelf graag bepalen waarvandaan je werkt. Gewoon op maandagmorgen om 10 uur je laptop open klappen vanuit dat leuke strandtentje, of eens lekker erop uit gaan, een langere reis maken en onderweg geld verdienen.

   …er moet wel genoeg geld binnenkomen anders kun je je hypotheek of je huur niet meer betalen. Je hoeft geen miljonair te worden, maar je wilt wel financiële vrijheid.

   …je hebt al wel tien sites bekeken van digitale nomaden maar nog steeds heb je geen idee hoe jij interessant werk kan doen onafhankelijk van locatie. Dit zorgt voor gedachten als: ‘past dit wel bij mij?‘ en ‘heb ik wel genoeg (waardevolle) kennis?

   … je weet niet waar je moet beginnen en ik durf eigenlijk de sprong niet te wagen voordat je weet dat het gaat lukken, of tenminste iets van een plan heb. Dit is ook een reden dat je het voor je uitschuift.


Blijf jij graag in andermans stramien lopen?
Of ga je een goed bedrijfsidee bedenken,
zodat je kan werken waarvandaan je wilt en
daar een goede boterham mee verdienen?

Je kunt het namelijk ook op deze manier ervaren:

 

Je weet waar je voor staat, hebt ontzettend veel geleerd de afgelopen jaren en jezelf ontwikkelt als mens. Je hebt heel wat in je rugzak zitten dat je kunt gebruiken als kruiwagen voor een gaaf bedrijfsidee. Laat de tijd niet wegglippen! De tijd is nu.

 

Diep in je hart weet je wel wat jou in een ‘flow‘ brengt, waardoor je de tijd vergeet. Datgeen waardoor je in je element bent. Het is het startpunt van jouw Nomad Startup, want je kunt net zo ongelukkig zijn onder een palmboom als op de Zuidas als je werk moet doen waar je geen vonk bij voelt.

 

Met jouw bedrijfsidee los je daadwerkelijk een probleem voor mensen op en daardoor hoef je niet te leuren om klanten. Je weet precies met wie je wilt werken en wat voor mindset deze klanten moeten hebben om met jou te werken. Daardoor trek je ze feilloos aan.

In de cursus Digital Nomad Secrets leiden we je stap voor stap door het proces om zelf een systeem op te zetten dat zorgt voor een voorspelbare omzet.  Je krijgt toegang tot onze beste oefeningen die zich de laatste jaren dubbel en dwars hebben bewezen. Een vette bonus onderdeel zorgt ervoor dat je zelf verder kunt met je opgezette systeem en weer een stap dichterbij een leven als digital nomad komt.

 

 

‘Ik weet niet wat ik moet doen’ is dus vanaf nu verleden tijd.

WAT DE DEELNEMERS ZEGGEN:

Anja-Brouwer-Breukelman-AVS-Radiant

Ik vond het een intensieve cursus waar ik veel uit gehaald heb. Stap voor stap komen we zo bij het leven zoals wij dit willen.

 

Zonder de input van Diana en Steven had ik nooit op het idee gekomen een online academie te starten met nascholingscursussen voor tandartsen, tandartsassistenten en endoscopie verpleegkundigen. Nu kan ik mijn expertise als stralingsbeschermingsdeskundige toch locatie onafhankelijk inzetten en reis ik met mijn gezin door Spanje in een camper.

 

Anja Brouwer- Breukelman
Mede-oprichter van AVS Radiant
www.avs-radiant.nl (opgericht 2021)

TIJDENS ONZE EERSTE DIGITAL NOMAD REIS DOOR MEXICO IN 2012, GEBEURDE ER IETS BIZARS IN ONS BEDRIJF

Eind 2011 zijn wij vertrokken op onze allereerste digital nomad etappe met bestemming Mexico. Het zou een experimenteer jaar worden om te kijken of we op reis ook geld konden verdienen.

 

Gewapend met twee laptops, een goede camera en een internet verbinding vertrokken we naar Mexico. Het idee was om in een jaar tijd van Mexico naar Argentinië te reizen en al werkend voor klanten in Nederland, geld te verdienen om te kunnen blijven reizen.

 

We zijn er altijd eerlijk over; we hadden 12.000 euro spaargeld om het eerste deel van dat jaar door te kunnen komen. Al snel kwam we erachter dat als je onderweg websites en videos wilt maken voor klanten die ook nog op tijd af moeten zijn, je langer op 1 plek zult moeten blijven. Geen backpack trip dus waar je iedere zoveel dagen naar een nieuwe plek trekt.

 

Het lukte ons aardig onderweg wat geld te verdienen, maar dat was nog vrij bescheiden. Na tien maanden waren we door ons spaargeld heen. We hadden nog 128,44 op onze gezamenlijke rekening staan, nadat we een creditcard afschrijving over het hoofd hadden gezien.

 

We hebben een pot koffie gezet en elkaar aangekeken: gaan we naar huis om weer een baan te zoeken? Of zetten we onze ondernemerspet op? Let’s do this!

 

We zetten een email inspiratie lijst op waar mensen zich voor in konden schrijven. Hier deelden we content over het maken van effectieve websites en lieten we zien hoe we dat zelf deden terwijl we reisden. We maakten gerichte aanbiedingen voor een website en stuurden deze naar verschillende potentiële klanten uit ons netwerk. Een aanbod dat ze niet konden weigeren! Met ons laatste geld gingen we uit eten in een lokaal restaurant en daarna naar bed. Toen we de volgende ochtend wakker werden, hadden maar liefst 4 klanten ons aanbod geaccepteerd en de aanbetaling overgemaakt.

 

Uit onze email lijst begonnen klanten door te druppelen naar ons aanbod. Klanten vonden het leuk om als het ware ‘met ons mee te reizen‘ terwijl hun website werd gebouwd. Op Skype zagen we dan waar wij waren en luisterden ze graag naar onze avonturen. Dit was wat ons onderscheidde van de rest. En natuurlijk goede websites ;-). Wij hadden onze manier ontdekt om vanuit Mexico klanten in Nederland te vinden en bedienen en besloten na dat experimentele jaar 2012 niet terug naar huis te gaan. Wij vonden het super gaaf ons leven zo te leven!

 

Aan het einde van datzelfde jaar, begonnen mensen die ons reisblog volgden ons vragen te stellen: kan ik ook locatie onafhankelijk werken? En hoe moet ik dat aanpakken? We werden gevraagd een webinar te organiseren tijdens de ‘Week van het Nieuwe Werken‘ in oktober van 2012. Dat webinar droeg de naam ‘Wonderlijk Werken‘, want dat was wat wij deden (althans dat vonden we zelf ;-)).

 

Met dit webinar werd het bedrijf Wonderlijk Werken geboren en verwelkomden we onze eerste klanten. We bleven een aantal jaren zwerven door landen in Midden Amerika en Azië, we herhaalden het trucje wat we eerder hadden geleerd in ons bedrijf waarmee we websites bouwden om klanten naar ons toe te trekken via het internet. Het bedrijf bleef gewoon doorlopen als wij een paar dagen offline waren.

 

De kunst van het bedenken van een goed bedrijfsidee is terecht gekomen in onze cursus Digital Nomad Secrets en daarin delen we stap voor stap hoe je hét idee bedenkt: iets dat bij je past en energie geeft én wat een probleem oplost waar mensen voor willen betalen. Die expertise is ons ‘trademark‘ geworden de afgelopen tien jaar en delen we met jou in deze cursus.

€129,-

Nu voor €97,- (incl. BTW)

Cursus Digital Nomad Secrets

De afgelopen maanden werkten we hard aan onze videocursus ‘Digital Nomad Secrets‘ om je te leren hoe je geld kunt verdienen onafhankelijk van locatie.

 

Er zit zo ongelofelijk veel waarde in deze cursus, want we hebben een deel van de content uit onze Nomad Business Academy losgetrokken en in deze cursus gezet. Graag willen we het voor iedereen bereikbaar houden en kun je voor een spotprijs mee doen.

 

Je zet met deze cursus de eerste stap naar meer vrijheid en de flexibiliteit om je eigen dagen in te delen. Een leven op je eigen voorwaarden! Nog tijdelijk in de softlaunch periode.

AAN HET EINDE VAN DE CURSUS
HEB JE DIT BEREIKT:

Je hebt een bedrijfsidee bedacht

Een kernactiviteit die uit je eigen rugzak komt, aangevuld met zaken die je nog moet leren. Het lost een probleem op. Mensen willen ervoor betalen. En je krijgt er energie van. Je handen jeuken om het verder op te bouwen.

Je hebt jouw ‘signature’ aanbod ontworpen en je instapproduct gelanceerd

Je hebt van je idee een signature dienst gemaakt dat je volledig online kunt uitvoeren. Je hebt bedacht wat er in je kennismakingsproduct komt en een eerste softlaunch gedaan om het idee te testen in de markt.

Je hebt een fundament als digital nomad gelegd

Je weet op welke voorwaarden jij het beste tot je recht komt. Je weet wat de verschillende nomad werkstijlen zijn en hoe je een reisetappe moet inrichten. Je weet wat je te doen staat om dit idee daadwerkelijk tot een bedrijf te maken.

WAAROM DEZE CURSUS UNIEK IS:

outplacement-naar-ondernemerschap-wonderlijkwerken-diana-en-steven

Je leert van mensen die zelf al bijna tien jaar locatie onafhankelijk ondernemen en daarbij ook een groot deel van het jaar reizen. De afgelopen jaren runden we een webdevelopment bedrijf op afstand, Wonderlijk Werken natuurlijk en recentelijk het nieuwe bedrijf van Steven, ademwinst.nl volgens dezelfde methodes opgezet als die je bij ons gaat leren. Dat maakt deze cursus absoluut uniek.

Wordpress Website bouwen

Met deze cursus ga je een heel eigen idee bedenken en een goede, passende doelgroep uitzoeken. Dus niet een kopietje draaien van wat anderen online doen of van wat je ergens hebt gezien en ‘je wel wat lijkt‘. Het is authentiek van jou, het komt uit jouw rugzak, het sluit aan bij wat jij gaaf vindt om te doen en waar je voldoening uit haalt. Jíj als mens maakt jouw aanbod uniek en we testen dat gelijk al in de markt. 

Eigen bedrijf starten | Opleiding volgen | Wonderlijk Werken

Het door jou bedachte idee zet je in deze cursus daadwerkelijk om in een concreet aanbod. Dan heb ik het over een ‘versie 0.1‘ van jouw aanbod. Een vorm waarin je je dienst kunt leveren en dat onafhankelijk van locatie. Je draait je eerste advertentie en je doet een softlaunch van je instapproduct. TIJDENS deze cursus. Je gaat niet naar huis met alleen een idee, je zet de eerste stap in de uitvoering al en dat vind je bij niemand anders.

Ondernemer Worden via Wonderlijk Werken | Marlies en Rianne van KennisConnect

Ik had echt nooit gedacht dat ik trainingen zou gaan geven als apotheker. En zeker geen online programma’s zou draaien. Eerst voor apothekers en nu zelfs op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in de zorg. Daar word ik ZO blij van! Mijn loondienst baan ga ik afbouwen en ik werk er naartoe om mijn baan helemaal op te zeggen (dat vind ik super spannend!)

 

Bijna 2 jaar geleden is dit allemaal begonnen, met jullie samen ging ik op zoek en had ik nooit gedacht dat ik ooit mijn baan op zou zeggen 😉 Ik ben jullie zo dankbaar voor wat jullie mij gebracht hebben, al die inzichten, ideeën en technische skills. Echt heel erg waardevol! Bedankt!

 

Rianne Schrijver
Mede-oprichter van
KennisConnect.nl (2019)

DIT GA JE LEREN IN DE LESSEN:

Introductie: digital nomad worden – het goede, het slechte en het lelijke

Aan het begin van de cursus laten we je zien wat een digital nomad lifestyle inhoudt. We laten je de mooie kanten zien maar maken je ook bewust van de minder leuke en zelfs lelijke kanten van een leven als digital nomad.

Les 1: Drie geheimen van digital nomads

Thuiswerken hebben veel mensen al wel onder de knie. Een heel ander verhaal is werken terwijl je over de wereld reist. Wij ontdekten de laatste tien jaar drie geheimen om succesvol te werken als digital nomad en dit te blijven doen zolang als je maar wilt (en niet naar huis hoeft als je geld op is…)

Les 2: Een gloednieuw einde ontwerpen

Met deze opdracht beantwoord je een belangrijke vraag die de basis vormt voor het zoeken naar nieuwe ideeën uit je koker. Waar wil jij een bijdrage aan leveren? Bij welk probleem jeuken je handen om het op te lossen? Welk cadeau zit er in jou dat gegeven kan worden?

Les 3: Mess = Mission

In veel gevallen komt je bedrijfsidee voort uit een ‘mess‘ die je in het verleden hebt meegemaakt en waar je sterker uit bent gekomen. In deze les zie je een aantal voorbeelden voorbij komen van digital nomads die van hun mess hun mission hebben gemaakt.

Les 4: Kennis en ervaring in jouw rugzak

Heb je niet zozeer een mess die een missie kan worden, maar wel veel kennis en ervaring die je kunt delen? In deze les komen een aantal voorbeelden voorbij van digital nomads die hun kennis en ervaring hebben omgezet in een succesvolle dienstverlening. De opdracht focust zich op de ‘sweet spot‘, het kruispunt tussen talent, kennis en ervaring, en flow. Deze zaken geven input aan het inmiddels beroemde ‘vierde kwadrant‘ van het Nomad Startup Canvas waar uiteindelijk jouw bedrijfsideeën uit gaan komen.

Les 6: Jouw waardepropositie

In deze les ga je je eigen bedrijfsidee concreter maken door er een waardepropositie bij te bedenken. Je denkt na over het ‘waarom‘ achter je idee. Waarom ga je dit eigenlijk doen? Welk probleem lost het op? En voor wie?

Les 7: waar begin je? Eerst verkopen, dan bouwen

De meest gemaakte fout bij online ondernemen ga jij niet maken. Je gaat eerst je dienst verkopen voordat je gaat bouwen aan een online omgeving. In deze les laten we je zien waarom dat de enige manier is om succesvol een bedrijf te starten.

Les 8: focus op 1

Veel ondernemers zijn ‘all over the place‘: alles komt tegelijk en er is zoveel te doen dat je bijna niet meer kan ademhalen. Wij laten je een methode zien waarmee je focust op 1 ding en op deze manier alleen aan het meest urgente en meest belangrijke werkt. We vertellen je precies wat je moet doen en in welke volgorde om snel tot inkomsten te komen uit je idee.

Les 9: kies een niche

We laten je zien waar een goede niche aan moet voldoen. Je hebt al nagedacht voor wie je een probleem oplost. In deze les maak je keuzes die ervoor zorgen dat die groep groot genoeg is, makkelijk te bereiken is en bereid is om te betalen voor jouw oplossing.

Les 10: jouw signature dienst

In deze les werk je je signature product verder uit. Dit is het hoofdproduct van je bedrijf, waarmee je de meeste inkomsten gaat vergaren. Dit product moet schaalbaar zijn en moet het beste van jouw kunnen bij de klant brengen.

Les 11: jouw versie 0.1

We gaan de focus op 1 methode nu toepassen op jouw eigen signature dienst. Wat moet je nog klaarmaken om de eerste klanten te kunnen bedienen en een eerste softlaunch te kunnen doen?

Les 12: jouw instapproduct

In deze les ga je nadenken over een manier waarop klanten voor het eerst met jou kunne samenwerken op een laagdrempelige manier. Je gaat zoveel waarde geven dat bijna alle klanten verder zullen gaan in je ‘signature‘ product. We laten je een aantal voorbeelden zien ter inspiratie.

Les 13: eerste advertentie draaien

We laten je zien hoe je een goede advertentie opzet gebaseerd op de pijnen en verlangens waar jouw klant mee loopt. Je leert heel praktisch hoe je een goede advertentie opzet die direct quitte draait en dus geen bodemloze put oplevert waar je maar advertentie geld in blijft gooien.

Les 14: eerste test met betalende klanten

Wij geloven niet zo in gratis en laten je in deze les zien waarom. Je gaat je eerste softlaunch plannen en doet een eerste try out van de dienst die je bedacht hebt in deze cursus.

Les 15: je online cursus layout maken

We delen een methode met je waarin je op een eenvoudige manier een layout maakt voor je online cursus. Content, contactmoment, opdrachten. Je maakt van alle ideeën en brei in je hoofd een serieus goede cursus.

Les 16: gave bestemmingen en jouw ticket!

Wat je écht een push gaat geven om je bedrijf snel verder te ontwikkelen, is een vertrekdatum…. We delen een aantal praktische tips met je waar je betaalbare tickets vindt en geven je een toffe website om digital nomad bestemmingen te onderzoeken.

BONUSSEN

1-op-1 gesprek via Zoom

Dé reden om deze cursus te volgen is voor veel mensen dat ze hun bedrijfsidee kunnen bespreken met ons. 45 minuten sparren over jouw plan is goud waard en geeft je een vliegende start!

Klantprofiel maken met het empathy canvas

In deze video laat ik je een methode zijn waarmee je in de huid kunt kruipen van je toekomstige klant. Dit laat je precies inzien welke klanten je wel wilt bedienen en ook vooral welke klanten niet. Perfect te gebruiken straks op je verkooppagina!

Ondernemer worden via Wonderlijk Werken - Marijn Driessen

Vorig jaar maart had ik niet durven dromen dat ik nu hier zou staan. Ik als ondernemer met mijn bedrijf! Op dit moment heb ik vier klanten waar ik de social media voor doe, blogs redigeer en ‘kleine technische dingetjes’ oppak en oplos. Ook heb ik wat aanvragen lopen. Na het doorlopen van de cursus bij Steven en Diana ben ik begonnen als virtual assistent. Mijn bedrijf ontwikkelde zich en in de jaren erna reisde ik de wereld over. Nog steeds ben ik VA. Dat had ik nooit gedacht aan het begin van die cursus. ‘Het is maar een cursus dacht ik nog…‘ Het werd een geweldig avontuur!

 

Marijn Driesen
Eigenaar van marijndriesen.nl
www.marijndriesen.nl (opgericht in 2017)

DIT ZIT ER ALLEMAAL IN DE CURSUS

18 video presentaties 

Iedere les bestaat uit een video en bevat een presentatie over het onderwerp van de les. In die presentatie zitten door ons geleerde lessen en inzichten op een effectieve en leuke manier gebundeld. Je zult je niet snel vervelen!

13 opdrachten 

Dertien opdrachten die je telkens een stap dichterbij het uiteindelijke doel brengen: een aanbod, een klant en inkomsten.

Persoonlijke feedback 

Het is prettig als er mensen meekijken die ervaring hebben met locatie onafhankelijk werken en het net iets anders doen dan wat ‘normaal’ gevonden wordt, die in mogelijkheden denken en het proces van bedrijfsideeën bedenken kennen. Wij geven je feedback op je opdrachten via email wanneer dat waardevol of nodig is. En daarnaast vinden wij de persoonlijke connectie die we zo opbouwen met onze klanten erg belangrijk. Het is niet voor niks dat klanten jarenlang met ons blijven werken, in verschillende opvolgende programma’s. De basis van dat contact vind je terug in deze cursus.

VOND JE HET NIKS?
DAN KRIJG JE JE GELD TERUG

 

Wij hebben zoveel vertrouwen in onze methode omdat de afgelopen jaren meer dan honderd mensen hun bedrijfsidee ermee gevonden hebben en daarna hebben weten uit te bouwen tot een lopend bedrijf waar ze van konden leven. Daarom kunnen we met relatief grote zekerheid zeggen dat dit voor jou gaat werken. Mocht je echter niet tevreden zijn, dan kun je binnen 14-dagen nadat je begon in onze online omgeving je geld terug vragen. Zonder gedoe storten we direct het hele bedrag terug.

IS DEZE CURSUS VOOR JOU GESCHIKT?

JA als

je graag de komende maanden minder wilt gaan werken in je huidige baan, of deze zelfs opzeggen omdat je iets hebt waar je geld mee verdient. Het is heel goed te doen om naast je baan tijd te besteden aan deze cursus en dat idee uit te werken en te vormen tot een aanbod.

JA als

een vrijer leven met een meer flexibele agenda iets is waar je op dit moment in de tijd prioriteit van wilt maken.

JA als

je al een beetje na hebt gedacht en misschien rond hebt gekeken op internet naar mogelijke bedrijfsideeën maar als het steeds niet goed voelt. Eigenlijk heb je niet echt een idee en je daardoor durf je de sprong niet te wagen. Wij delen onze methode waardoor je bij een idee en een aanbod uitkomt dat al in je eigen rugzak zit en dus ‘van jou‘ is en wel bij je past.

JA, MAAR…

Hoe lang houd ik toegang?

Je behoudt 2 jaar toegang. Je kunt hem dus ook nu kopen en later volgen. Al raden we je wel aan om er direct mee aan de slag te gaan. Hoe eerder je met je ideeën begint, des te sneller je echte vrijheid gaat ervaren.

Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?

Een opdracht kijk je gemiddeld in 15 minuten door. Het goed uitwerken van iedere opdracht kost tussen 30-45 minuten. In totaal is je tijdsinvestering voor de hele cursus ongeveer 8 uur. Eén lange werkdag om een nieuw recept voor vrijheid voor jezelf uit te werken! We moeten er wel eerlijk bij zeggen dat de opdrachten je tot denken aanzetten. Je zult merken dat je over de vragen na moet denken en misschien niet meteen een antwoord op de vraag weet. We horen van deelnemers dat het ze niet meer los laat! In de goede zin van het woord.

Ik sta nog onder behandeling van een psycholoog

Dan is het in onze ervaring beter om eerst je traject met de psycholoog af te ronden en je energie en tijd te steken in het verwerken van wat er in de weg zit. Maak een bookmark van deze pagina en kom nog eens terug als je er klaar voor bent! Wij zijn er nog wel als je zover bent..

Steven en Diana in India (2014)

Wij reizen inmiddels al bijna tien jaar de wereld over als locatie onafhankelijk ondernemers. We hebben verschillende ideeën zelf uitgewerkt tot succesvolle bedrijven en diensten binnen die bedrijven. Kom bij ons leren hoe JIJ waarde kunt toevoegen met wat er in jouw rugzak zit en geld kunt verdienen op afstand. 

IMG_6434

129,-

Tijdelijk €97,-

Cursus Digital Nomad Secrets

De afgelopen maanden werkten we hard aan onze videocursus ‘Digital Nomad Secrets‘ om je te leren hoe je geld kunt verdienen onafhankelijk van locatie.

 

Er zit zo ongelofelijk veel waarde in deze cursus, want we hebben een deel van de content uit onze Nomad Business Academy losgetrokken en in deze cursus gezet. Graag willen we het voor iedereen bereikbaar houden en kun je voor een spotprijs mee doen.

 

Je zet met deze cursus de eerste stap naar meer vrijheid en de flexibiliteit om je eigen dagen in te delen. Een leven (nog) meer op je eigen voorwaarden!