Digital Nomad Worden | Wonderlijk Werken

NOMAD BUSINESS ACADEMY 

Bepaal zelf weer waar, wanneer, en waar je aan werkt , door de komende zes maanden een locatie onafhankelijk bedrijf op te zetten waar je een goed inkomen mee verdient.

Dit is voor jou als je genoeg geld wilt verdienen met iets dat je onafhankelijk van locatie kunt uitvoeren. Als je werk wilt doen dat bij je past, zodat je alles wat je aan ervaring, expertise en flow in je rugzak hebt zitten, kunt inzetten als kruiwagen. Naar een nieuw leven met meer avontuur en vrijheid. Op jouw voorwaarden.

Voel je dat je vastzit in de sleur van het leven, haal je er niet het maximale uit en verlang je naar meer vrijheid, flexibiliteit en tijd?

De afgelopen tien jaar hebben wij, Steven en Diana, de eer gehad met honderden mensen te werken die voelden dat ze vastzaten in een baan.

 

Die niet tot hun recht kwamen, geen voldoening haalden uit het werk.

 

Die zelf niet konden bepalen hoe hun werkdagen eruit zagen.

 

Die niet voor de kids konden zorgen als dat nodig was of als ze er zelf graag wilden zijn.

 

Die een prima salaris verdienden, in een mooi huis woonden, maar toch het idee hadden niet écht te leven.

 

Het leven was een sleur geworden, een automatische piloot, een hamster rad.

 

En terwijl je dit leest en bang bent te verliezen wat je nu hebt als je stopt met die sleur, wat een heel normale angst is, zijn er mensen die de sprong wel durven maken.

 

Zij zetten een locatie onafhankelijk bedrijf op. Zij bedenken een idee dat uit hun eigen rugzak komt en daadwerkelijk een probleem oplost waar iemand voor wil betalen.

 

Zij bieden die angst het hoofd door verschillende doordachte (passieve) inkomstenstromen op te zetten en een groei mindset te ontwikkelen. Zij werken waar en wanneer ze maar willen.

 

Zij doen mee met de Nomad Business Academy

 

Het volgen van de Nomad Business Academy Wonderlijk Werken is precies wat ik nodig had om voor mezelf te beginnen en een locatie-onafhankelijk bedrijf op te zetten. Steven en Diana hebben me met hun lessen ontzettend geholpen om me bewust te worden van wat ik graag wil, waar ik goed in ben en onder welke voorwaarden ik mijn werk wil doen. Dat motiveerde me enorm om mijn leven anders in te richten. Het gaf me het zetje wat ik nodig had om niet alleen gemotiveerd te blijven maar om ook daadwerkelijk mijn leven en werken anders in te richten. De academy heb ik doorlopen en heb nu een website voor mijn bedrijf. Dat concrete resultaat maakte dat ik mijn wensen kon omzetten in actie. Steven en Diana geven overigens geen saaie trainingen over websites en bedrijfsadministratie. Ze inspireren met goede boeken, films en quotes en ‘dwingen‘ je om na te denken en je dromen onder woorden te brengen. En last but not least: ze zijn voor mij een voorbeeld. Ik hou van de manier waarop ze hun doelen nastreven, hun leven inrichten en anderen helpen die hetzelfde willen. Ze zijn authentiek en intrinsiek gemotiveerd.

Annemarie van annemariejanse.nl

Wonderlijke Werker | Annemarie

“Ieder jaar reizen en wonen wij een maand of 8 in Midden Amerika, terwijl we bijna al onze tijd doorbrengen met onze kinderen en onze online bedrijven gewoon doordraaien.”

Diana en Steven 2019 | Wonderlijk Werken

Hoi, wij zijn Steven en Diana en wij geloven dat het leven NU geleefd moet worden, dat je mag proberen het maximale voor jezelf eruit te halen en zo vaak mogelijk te voelen dat je echt LEEFT!

 

Kippenvel op onze armen, tranen in de ogen, het uitschreeuwen van geluk. Doen we dit echt? Leven we echt zo? Waarom doet niet iedereen dit? Toen wij in 2011 vertrokken op een reis als digital nomad, hadden we nooit durven dromen dat we ons zó ‘alive‘ zouden voelen.

 

Wat begon als experiment in 2012 met het blog Wonderlijk Werken, is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat ons anno 2021 nog steeds in staat stelt de wereld over te reizen een aantal maanden per jaar. De inkomsten lopen gewoon door als we op reis zijn.

 

Ploeng‘ een boeking terwijl we aan het zwemmen zijn met de kinderen. ‘Ping‘ een nieuwe afspraak ingepland door een deelnemer. ‘Ploeng‘ een bijschrijving van de verhuur van ons vakantiehuisje. Onze kosten zijn relatief laag, waardoor we kunnen werken wanneer we willen. Het hóéft alleen niet.

 

De afgelopen jaren bouwden we verschillende locatie onafhankelijke bedrijven op. De eerste was Wonderlijk Werken, dat als blog begonnen is in 2012. Allebei zijn wij marketeers van opleiding, en leerden we de kneepjes van het online ondernemen terwijl we reisden.

 

We wisten deze bedrijven de afgelopen jaren op te schalen tot een maandomzet van 20.000 euro. Zonder volle agenda’s en zonder veel volgers op sociale media: daar zijn we in 2018 bewust mee gestopt. Geen geschreeuw en dagelijks zichtbaar zijn, maar waarde leveren en degelijke verkoopprocessen en slimme marketing die het werk doen.

 

Als je eenmaal weet hoe, zul je dit ook voor jezelf kunnen realiseren. En dat leren we je graag in onze Nomad Business Academy.

 

DIT IS WAT DE
NOMAD BUSINESS ACADEMY INHOUDT 

Leeromgeving

Q&A

Feedback via email

In de Nomad Business Academy krijg je alle tools, kennis en expertise aangereikt om een succesvol locatie onafhankelijk bedrijf op te starten. Dit programma is zowel voor ondernemers die van scratch beginnen en voor ondernemers die al jarenlang fysiek 1-op-1 werken en dit willen aanvullen met een online aanbod en passief inkomen.

DE ONLINE LEEROMGEVING BESTAAT UIT DE VOLGENDE MODULES 

Van waarde zijn

Van waarde zijn | Wonderlijk Werken
 • Je waarde propositie ontwikkelen
 • Ideale klant bepalen
 • Aanbod logisch samenstellen
 • Je verhaal leren vertellen
 • Professionele website maken (samen met ons ;-))

Waarde ontvangen

waarde-ontvangen
 • Prijzen goed bepalen
 • Meerdere inkomstenstromen ontwikkelen
 • Je online verkoopproces inrichten
 • Email marketing inrichten
 • Basics van online adverteren leren

Waarde leveren

Waarde leveren | Wonderlijk Werken
 • Je eerste klanten aanschrijven
 • Een test-run doen met je dienst/ product
 • Eerste klanten bedienen
 • Je primaire online verkoopkanaal inrichten
 • Kneepjes leren van werken op afstand

MAANDELIJKSE Q&A

Digital Nomad Worden | Werkproces | Wonderlijk Werken

Iedere maand is er een Q&A met Steven en Diana. Dit is een call via ZOOM, we nemen deze voor je op zodat je het later nog een keer terug kunt kijken. Je kunt op voorhand vragen insturen of een document ter review aanbieden. Deze zullen we dan persoonlijk behandelen in de call behandelen.

 

Per call zijn er vier hotseats. Dat werkt zo: als je een thema te bespreken hebt, wordt je uitgenodigd voor de seat en kunt 1-op-1 sparren met Steven en Diana over jouw vraagstuk tijdens de call.

WAT LEVERT DE NOMAD BUSINESS ACADEMY JOU OP?

Digital Nomad Worden | Wonderlijk Werken

 

Je hebt een bedrijf opgebouwd dat een probleem oplost voor mensen die willen betalen voor jouw oplossen. Je hebt een solide inkomstenstroom opgebouwd waar je op kunt vertrouwen. Die inkomsten lopen door als je straks gaat reizen, of een weekendje erop uit gaat. Of op het strand ligt. Of voor de kinderen wilt zorgen.

 

Let op! In de Nomad Business Academy vul je niet alleen maar werkboeken in met opdrachten die je maakt.  Je gaat daadwerkelijk iets doen! Aan het eind van dit programma heb je een website met daarop je aanbod. Je hebt een verkoop kanaal en je email marketing op orde zodat je op een leuke, niet pushy manier, je aanbod kunt verkopen en die waardevolle email lijst gaat opbouwen.

 

Je hebt nagedacht over jouw verhaal, jouw voorwaarden en waarden. Je gaat je richten op de klanten die daarbij passen, waar je het liefste mee werkt en die voldoen aan jouw voorwaarden. Je weet aan welke knoppen je moet draaien om consistent aanmeldingen te krijgen voor je aanbod.

DE NOMAD BUSINESS ACADEMY IS GESCHIKT VOOR JOU ALS:

Je weet wat je expertise is (je hebt een bedrijfsidee)

Je daadkrachtig bent en zelf aan het roer wilt staan van je eigen leven

Waarde hecht aan echt contact en goede relaties en houdt van prettig samenwerken

Je met jouw bedrijfsidee de wereld een stukje mooier wilt maken en je een grote drive hebt deze missie te volbrengen

DE NOMAD BUSINESS ACADEMY IS NIET GESCHIKT VOOR JOU ALS:

Je nog niet weet wat jouw bedrijfsidee is

Graag wilt dat wij het werk doen om jouw bedrijf vorm te geven

Niet bereid bent te groeien als mens en je persoonlijk te ontwikkelen

Je op dit moment (nog) onder behandeling bent van een psycholoog

UITEINDELIJK IS DIT WAT JE KRIJGT

 

– individueel online kennismakingsgesprek (30 min)

– 6x een Q&A via ons online klaslokaal

– 10 modules met meer dan 40 online lessen en opdrachten

– in je eigen tempo de opdrachten doorlopen

– je opdrachten insturen via email

– feedback op je voortgang via email

Je kunt rekenen op onze tijd en aandacht, wij weten hoe fijn het is als een mentor echt naast je staat en nog weet wie je bent als je mailt ;-). Je krijgt een kijkje in ons eigen leven als digitale nomaden, want we werken zelf ook terwijl we reizen! Het kan dus zomaar gebeuren dat je ons belt en we ergens in de jungle of aan een mooi strand zitten. In dit programma is er veel persoonlijk contact: via email en via de Q&A op Zoom.

Termijnbetaling - 6 termijnen

€449
 • 1-op-1 kennismakingsgesprek via Zoom (30 min)
 • 6 live Q&A’s met Diana en Steven
 • Toegang tot de leeromgeving met 10 modules en meer dan 40 lessen
 • Feedback via email
digital nomad programma

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X