Online Business Programma

DIGITAL NOMAD WORDEN

Zet een locatie-onafhankelijk bedrijf op en ontwerp je eerste reisetappe als digital nomad

Langer op reis gaan en niet terug hoeven naar huis omdat je geld op is, daar droom je van. Met deze training start je een locatie onafhankelijk bedrijf, leer je alles over ondernemen op afstand en geld verdienen via internet en weet je hoe je gezond en (mentaal) sterk blijft als (reizende) ondernemer.

Let op: deze training is niet voor jou als je snel veel geld wilt verdienen. Wij geloven in een ander soort ondernemerschap. Geld verdienen is belangrijk maar jouw tijd, energie en gezondheid staan daar boven.

looptijd: 9 maanden
prijs: €99,- (excl. BTW) per maand
Je kunt vandaag nog beginnen!

DIGITAL NOMAD WORDEN

Locatie-onafhankelijk werken en reizen. Op jouw voorwaarden.

digital-nomad-programma-wonderlijk-werken-icon

De wereld waarin we zijn opgegroeid gaat op de schop en gelukkig maar want veel (jonge) mensen voelen zich verloren en verdwaald. We hebben niet echt geleerd om keuzes te maken vanuit onszelf, vanuit onze eigen intrinsieke motivatie te werken. Dat leidt dan tot een leven waarin je het ‘ok‘ hebt (vooral in de weekenden), maar waarin je niet echt voelt dat je lééft of bijdraagt met iets waar je veel energie van krijgt.

Je verlangt naar meer vrijheid: werken waarvandaan je wilt, niet meer úren in het verkeer of de trein op weg naar je werk. Je snakt naar een flexibeler leven: kunnen werken wanneer en waaraan jij wilt. Wat zou het gaaf zijn als je leven wat avontuurlijker was: langer op reis of af en toe korte uitstapjes maken terwijl je gewoon kunt werken. Wat zou het gaaf zijn om te leven als digital nomad.

Hoe zorg je ervoor dat je niet terug naar huis hoeft aan het einde van je spaargeld? Hoe vind je een goed bedrijfsidee dat voortkomt uit je eigen motivatie? Hoe maak je van dat idee een waardepropositie en bedenk je een goed verdienmodel? Hoe trek je in eerste instantie je klanten aan? Wanneer ben je klaar om op reis te gaan als ondernemer? Hoe bereid je je voor op vertrek en waar moet je dan allemaal aan denken? Hoe maak je de keus voor een goede bestemming voor je eerste etappe als digital nomad? Hoe zorg je ervoor dat je op je bestemming ook nog aan werken toekomt? Hoe werf je klanten terwijl je in het buitenland zit? Deze training digital nomad worden leidt je naar antwoorden op al deze vragen. Het is geen quick fix, geen manier om snel geld te gaan verdienen op internet. Deze training leidt tot een hele ommezwaai, een andere manier van leven letterlijk en figuurlijk want je gaat digital nomad worden. Een proces waar je idealiter de tijd voor neemt om goed op te zetten en het te laten slagen.

 

In acht maanden naar plaatsonafhankelijk werken

 

Is de tijd aangebroken om iets te doen met je drang naar meer vrijheid, kunnen reizen en op een manier geld verdienen die bij jou past? Lees dan gerust verder op deze pagina en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Zo kun je eerst eens kennis maken met ons, kijken of wij als mentor en coach bij je passen en maak je een bewuste keuze om dit pad te gaan bewandelen. We hebben beperkt plek in deze training want we willen je onze onverdeelde aandacht kunnen geven. Lijkt het je wat? Plan dan een gesprek met ons in via deze link.

WAT HEEFT EEN DIGITAL NOMAD VOOR ELKAAR?

Wat moet je leren, doen en regelen?

Als je aan het begin staat van een leven als digitale nomade, komt er veel op je af. Wat moet een digital nomad voor elkaar hebben voor vertrek? Dat is het startpunt van deze training. Je neemt 9 maanden de tijd om je locatie onafhankelijke bedrijf op te zetten, klanten te vinden en je eerste geld te verdienen (voor je vertrekt!). Je besteedt tijd aan je manier van werken als reizende ondernemer en maakt een zakelijk plan voor je eerste reisetappe.

Grip op gezondheid

Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken | Grip op Gezondheid

Digital nomad worden lukt pas echt goed met een zo gezond mogelijk koppie en lijf. Je leert over de kracht van ademhaling en over oer-voeding. Je wordt emotioneel sterker, je ontwikkelt (meer) mentale slagkracht. Je leert zorgen voor jezelf. Oók als je straks onderweg bent. Je denkt na over een persoonlijk werksysteem en je ideale dag waarin er balans kan ontstaan tussen werken en reizen.

Lifestyle design

Business Bootcamp Nederlan

Wij gebruiken een aantal tools om te komen tot een levensontwerp op jouw voorwaarden en je reizen als digital nomad mogelijk te maken. Je leert slim kijken naar de zaken die je vrijheid beperken: hoe kun je dat anders inrichten? Je beslissingen – op gebieden als geld en budget, maar ook wonen: waar ga je wonen als je wel in je thuisland bent? Als digital nomad leef je vaak uit je tas. We helpen je de voor jou essentiële spullen te kiezen die je in staat stellen te reizen, te werken en gezond te blijven.

Eigen bedrijf starten

Business Bootcamp Nederland | Wonderlijk Werken

Dit is het ondernemersgedeelte van digital nomad worden: tot een autonoom bedrijfsidee kom en, vanuit je eigen beweegredenen en drijfveren. Stap voor stap maak je er een aanbod van met een solide verdienmodel. Je richt je op je ideale klant, die past bij jouw (voor)waarden. Je zet je bedrijf financieel en technologisch goed op. Je leert hoe je je administratie slim inricht en hoe je belastingaangifte moet doen als ondernemer. Je leert je verhaal vertellen, online en offline. We helpen je met het ontwerpen van een website, tegen een meerprijs bouwen we deze samen.

ONS AANBOD

Waar kan ik op rekenen als ik de training Digital Nomad Worden met jullie doorloop?

Via een maandelijks opzegbaar abonnement met een gemiddelde looptijd van 9 maanden bepaal je zelf de intensiteit van het (Skype) contact. Kijk hieronder wat het basisabonnement inhoudt:

Digital Nomad Worden | Business Bootcamp
  • individueel kennismakingsgesprek via Skype
  • 20 trainingsopdrachten
  • feedback op je inzendingen via email
  • 45 minuten coaching via Skype per maand
  • stel ons je vragen via Whatsapp of Telegram

 

PRIJS: €99 per maand (excl. BTW)

Het bedrag kan, indien gewenst, in delen betaald worden. Als je een uitkering ontvangt of rondom het bestaansminimum leeft, ontvang je bij ons altijd tenminste 10% korting op de deelnameprijs. Maak ons dit gerust duidelijk bij je inschrijving. Wil je werkgever jouw omscholing betalen? Kijk dan eens bij het Firestarter Outplacement programma voor een programma op maat. Ook hier kan het locatie-onafhankelijk element in meegenomen worden.

WIE ZIJN DE TRAINERS?

Diana Vermeij en Steven Zwerink

Het programma staat onder leiding van ervaren ondernemers Diana Vermeij en Steven Zwerink. Samen hebben wij meer dan zestien jaar bedrijfservaring als (reizende) ondernemers. Sinds 2011 runnen wij twee remote bedrijven terwijl we de wereld over reizen. Alle ervaringen, inzichten en geleerde lessen van de afgelopen jaren verwerken wij in de trainingen.

 

Wat ons kenmerkt is een aanstekelijke interesse in anderen, altijd willen meedenken met (bedrijfs)ideeën in de ‘niks is te gek‘ kijk op de wereld. Bij ons geen ‘ja, maar‘. We weten als geen ander hoe moeilijk het soms is om de verwachtingen van anderen naast je neer te leggen en toch je eigen weg te gaan. Wij zijn probleemoplossers, doorzetters, niet-bij-de-pakken-neerzitten types. Wij kunnen goed luisteren en je als het nodig is op scherp zetten. Wij zijn optimisten, opportunisten en idealisten. Wij zijn doeners.

 

Diana is een ideeën-machine en helpt je bij het bedenken van haalbare online bedrijfsconcepten. Ze bedenkt samen met jou online en offline manieren om geld te verdienen die passen bij je talenten en skills. Ze weet veel over online marketing, interactie en conversie op websites en helpt je met het bouwen ervan.

 

Steven is een business (startup) coach pur sang en houdt van lol maken en problemen oplossen. Hij weet veel van de mindset verandering die nodig is om te gaan (reizend) ondernemen en laat je gegarandeerd anders kijken naar concepten als tijd, geld, werk en bezit. Steven is bovendien een kei in het technische aspect van websites bouwen, online marketing en sociale media.

IK GA ERVOOR!

Iedere maand kunnen er maximaal 4 personen starten met dit online business programma. Dat doen we bewust zodat we aandacht kunnen besteden aan jou en het voorbereiden van je eerste reisetappe als digital nomad.

Als je op onderstaande button klikt, kun je je inschrijven en de eerste maandbetaling voor het programma doen. Je ontvangt daarna een link om een online kennismakingsgesprek in te plannen en natuurlijk de eerste email in het online digital nomad business programma. We zouden het tof vinden om met je te werken! Wil je ons eerst een keer spreken? Maak dan vrijblijvend een afspraak via deze link.

Ik doe mee!
digital nomad programma

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X