Online Business Programma

DIGITAL NOMAD WORDEN

Leer locatie-onafhankelijk werken en begin je eigen bedrijf

De manier waarop we leven en werken is aan het veranderen. Vrij zijn om zelf te beslissen waaraan je werkt en voor wie, flexibel zijn waarvandaan je werkt en voelen dat je lééft. Met deze training zet je in minder dan een jaar tijd een locatie-onafhankelijk bedrijf op en bereid je je voor op vertrek!

Let op: deze training is niet voor jou als je snel veel geld wilt verdienen. Wij geloven in een ander soort ondernemerschap. Geld verdienen is belangrijk maar jouw tijd, energie en gezondheid staan daar boven.

looptijd: 8 maanden
prijs: €64,50,- (excl. BTW) per maand
Je kunt vandaag nog beginnen!

DIGITAL NOMAD WORDEN

Locatie-onafhankelijk werken en reizen. Op jouw voorwaarden.

digital-nomad-programma-wonderlijk-werken-icon

De wereld waarin we zijn opgegroeid gaat op de schop en gelukkig maar want veel (jonge) mensen voelen zich verloren en verdwaald. We hebben niet echt geleerd om keuzes te maken vanuit onszelf, vanuit onze eigen intrinsieke motivatie te werken. Dat leidt dan tot een leven waarin je het ‘ok‘ hebt (vooral in de weekenden), maar waarin je niet echt voelt dat je lééft of bijdraagt met iets waar je veel energie van krijgt.

Je verlangt naar meer vrijheid: werken waarvandaan je wilt, niet meer úren in het verkeer of de trein op weg naar je werk. Je snakt naar een flexibeler leven: kunnen werken wanneer en waaraan jij wilt. Wat zou het gaaf zijn als je leven wat avontuurlijker was: langer op reis of af en toe korte uitstapjes maken terwijl je gewoon kunt werken. Wat zou het gaaf zijn om te leven als digital nomad.

Maar hoe pak je zoiets aan? Wij goten alle kennis die we hebben in een gaaf en inspirerend online programma van ongeveer 8 maanden gemaakt. Een programma vol met relevante opdrachten en vragen waarbij we je stap voor stap door het hele proces leiden. We zetten je regelmatig tot nadenken zetten via 1-op-1 Skype contact en kun je ons het hemd van het lijf vragen.

 

Dé digital nomad training voor nomads in spé.

 

Hoe zorg je ervoor dat je niet terug naar huis hoeft aan het einde van je spaargeld? Hoe vind je een goed bedrijfsidee dat voortkomt uit je eigen motivatie? Hoe maak je van dat idee een waardepropositie en bedenk je een goed verdienmodel? Hoe trek je in eerste instantie je klanten aan? Wanneer ben je klaar om op reis te gaan als ondernemer? Hoe bereid je je voor op vertrek en waar moet je dan allemaal aan denken? Hoe maak je de keus voor een goede bestemming voor je eerste etappe als digital nomad? Hoe zorg je ervoor dat je op je bestemming ook nog aan werken toekomt? Hoe werf je klanten terwijl je in het buitenland zit? Deze training digital nomad worden leidt je naar antwoorden op al deze vragen. Het is geen quick fix, geen manier om snel geld te gaan verdienen op internet. Deze training leidt tot een hele ommezwaai, een andere manier van leven letterlijk en figuurlijk want je gaat digital nomad worden. Een proces waar je idealiter de tijd voor neemt om goed op te zetten en het te laten slagen.

 

In acht maanden naar plaatsonafhankelijk werken

 

Is de tijd aangebroken om iets te doen met je drang naar meer vrijheid, kunnen reizen en op een manier geld verdienen die bij jou past? Lees dan gerust verder op deze pagina en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Zo kun je eerst eens kennis maken met ons, kijken of wij als mentor en coach bij je passen en maak je een bewuste keuze om dit pad te gaan bewandelen. We hebben beperkt plek in deze training want we willen je onze onverdeelde aandacht kunnen geven. Lijkt het je wat? Plan dan een gesprek met ons in via deze link.

De vrijheid om overal op de wereld je werk te kunnen doen

DIGITAL NOMAD WORDEN

Hoe pakken we het aan?

Om vrijheid te creëren, te leven als digital nomad en het avontuurlijke leven te leven waar je zo naar snakt, ga je aan de slag met drie cruciale thema’s: grip op gezondheid, lifestyle design en je eigen bedrijf starten. Om daadwerkelijk te vertrekken mét bedrijf, zul je een aantal bepalende keuzes gaan maken. Lifestyle design is een belangrijk onderdeel van de Digital Nomad training, net als alles leren over plaatsonafhankelijk ondernemen en je eigen bedrijf starten.

Grip op gezondheid

Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken | Grip op Gezondheid

Digital nomad worden lukt pas echt goed met een zo gezond mogelijk koppie en lijf. Onze methodiek helpt je je daar bewust van te zijn en blijven. ‘We need to be reminded more than we need to be instructed‘, is een bekende uitspraak die je regelmatig in onze sessies hoort. Je leert over de kracht van ademhaling en over oer-voeding. Je wordt emotioneel sterker, je ontwikkelt (meer) mentale slagkracht. Je leert zorgen voor jezelf. Oók als je straks onderweg bent. Je denkt na over een persoonlijk werksysteem en je ideale dag waarin er balans zal ontstaan tussen werken en reizen.

Lifestyle design

Lifestyle Design en meer Vrijheid

Wij gebruiken een aantal tools om te komen tot een levensontwerp op jouw voorwaarden en je reizen als digital nomad mogelijk te maken. Je leert slim kijken naar de zaken die je vrijheid beperken: hoe kun je dat anders inrichten? Je beslissingen – op gebieden als geld en budget, maar ook wonen: waar ga je wonen als je wel in je thuisland bent? Met wie omring je je online en offline voor support en hulp als je langer op reis bent? Als digital nomad leef je vaak uit je tas. Daar past niet zoveel in en je keuzes moeten maken wat te doen met al je spullen. Uiteindelijk omring je je met de voor jou essentiële spullen die je in staat stellen te reizen, te werken en gezond te blijven.

Eigen bedrijf starten

Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken | Eigen bedrijf starten

Dit is het ondernemersgedeelte van digital nomad worden: tot een autonoom bedrijfsidee kom en, vanuit je eigen beweegredenen en drijfveren. Stap voor stap maak je er een aanbod van met een solide verdienmodel. Je richt je op je ideale klant, die past bij jouw (voor)waarden. Je zet je bedrijf financieel en technologisch goed op. Je leert hoe je je administratie slim inricht en hoe je belastingaangifte moet doen als ondernemer. Je leert hoe je winst moet maken. Je leert je verhaal vertellen, online en offline. We helpen je met het ontwerpen van een website, tegen een meerprijs bouwen we deze samen. Wij blinken uit op dit onderdeel en dat helpt je ook daadwerkelijk iets te gaan DOEN.

ONS AANBOD

Waar kan ik op rekenen als ik de training Digital Nomad Worden met jullie doorloop?

Via een maandelijks opzegbaar abonnement met een gemiddelde looptijd van 8 maanden bepaal je zelf de intensiteit van het (Skype) contact. Kijk hieronder wat het basisabonnement inhoudt:

BASISABONNEMENT DIGITAL NOMAD WORDEN

  • individueel kennismakingsgesprek via Skype
  • 3 modules met telkens 8 trainingsopdrachten
  • feedback op je inzendingen via email
  • 30 minuten coaching via Skype per maand
  • stel ons je vragen via Whatsapp of Telegram
  • deelname aan onze jaarlijkse Wonderlijk Werken borrel
  • toegang tot ons besloten ondernemersplatform ‘Samen

 

PRIJS: €64,50 per maand

 

Dit abonnement kun je in het aanmeldformulier verder samenstellen naar je behoefte. Het is maandelijks op te zeggen. Het is aan jou, jij staat aan het roer! Het is mogelijk om een half uur extra overleg per maand via Skype bij te boeken. Gemiddeld doen deelnemers ongeveer acht maanden over de training. Ben jij er klaar voor? Kies dan je pakket en reserveer één van die plekken!

Het bedrag kan, indien gewenst, in delen betaald worden. Als je een uitkering ontvangt of rondom het bestaansminimum leeft, ontvang je bij ons altijd tenminste 10% korting op de deelnameprijs. Maak ons dit gerust duidelijk bij je inschrijving. Wil je werkgever jouw omscholing betalen? Kijk dan eens bij het Firestarter Outplacement programma voor een programma op maat. Ook hier kan het locatie-onafhankelijk element in meegenomen worden.

WIE ZIJN DE TRAINERS?

Diana Vermeij en Steven Zwerink

Het programma staat onder leiding van ervaren ondernemers Diana Vermeij en Steven Zwerink. Samen hebben wij meer dan zestien jaar bedrijfservaring als (reizende) ondernemers. Sinds 2011 runnen wij twee remote bedrijven terwijl we de wereld over reizen. Alle ervaringen, inzichten en geleerde lessen van de afgelopen jaren verwerken wij in de trainingen.

 

Wat ons kenmerkt is een aanstekelijke interesse in anderen, altijd willen meedenken met (bedrijfs)ideeën in de ‘niks is te gek‘ kijk op de wereld. Bij ons geen ‘ja, maar‘. We weten als geen ander hoe moeilijk het soms is om de verwachtingen van anderen naast je neer te leggen en toch je eigen weg te gaan. Wij zijn probleemoplossers, doorzetters, niet-bij-de-pakken-neerzitten types. Wij kunnen goed luisteren en je als het nodig is op scherp zetten. Wij zijn optimisten, opportunisten en idealisten. Wij zijn doeners.

 

Diana is een ideeën-machine en helpt je bij het bedenken van haalbare online bedrijfsconcepten. Ze bedenkt samen met jou online en offline manieren om geld te verdienen die passen bij je talenten en skills. Ze weet veel over online marketing, interactie en conversie op websites en helpt je met het bouwen ervan.

 

Steven is een business (startup) coach pur sang en houdt van lol maken en problemen oplossen. Hij weet veel van de mindset verandering die nodig is om te gaan (reizend) ondernemen en laat je gegarandeerd anders kijken naar concepten als tijd, geld, werk en bezit. Steven is bovendien een kei in het technische aspect van websites bouwen, online marketing en sociale media.

WIL JE KENNISMAKEN?

Maak nu een gratis kennismakingsafspraak voor de online training Digital Nomad Worden

Stel ons al je vragen, we leren elkaar kennen en jij kijkt of de training bij je past.


IK GA ERVOOR!

Iedere maand kunnen er maximaal vier mensen starten met deze online training. Dit doen we bewust om onze maximale tijd en aandacht aan je te kunnen geven. Schrijf je hieronder in en pak één van die plekken!

Digital Nomad Programma (update 21 oktober 2019)
prijs per maand (exc btw) en tevens per maand opzegbaar
Zou je mee willen doen aan een Business Bootcamp?
Dit is ter indicatie voor ons
digital nomad programma
Gezondheid | Lifestyle Design | OndernemenGraag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X