DIGITAL NOMAD WORDEN

Leer locatie-onafhankelijk werken

Wil je vast blijven zitten op kantoor? Of trek je met je eigen bedrijf de wijde wereld in? Met deze training zet je in minder dan een jaar tijd een locatie-onafhankelijk bedrijf op en bereid je je voor op vertrek!


Prijs: vanaf €74,50 (excl. BTW) per maand

Je kunt vandaag nog beginnen!

DIGITAL NOMAD WORDEN

Locatie-onafhankelijk werken. Op jouw voorwaarden.

digital-nomad-programma-wonderlijk-werken-icon

Tijdens een gaaf, inspirerend en intensief traject van acht maanden helpen we je op weg naar een toekomst waar je locatie onafhankelijk werkt, al dan niet met je eigen bedrijf of als freelancer. In je ideale dag, zie je jezelf al zitten op een exotische locatie in de schaduw met je computer, sippend aan een goede koffie of lekker cocktailtje terwijl je je mail checkt. Of juist vanuit Nederland maar dan ergens lekker in een cafeetje, aan de keukentafel of op het terras van je favoriete strandtent. Je zoekt naar een manier om geld te verdienen en wilt graag plaatsonafhankelijk werken, terwijl je onderweg bent, of naar een manier om te reizen met je bestaande bedrijf.

 

Wellicht heb je al een bedrijf en wil je je levensstijl mobiel maken: een paar maanden reizen, een paar maanden werken. Of misschien heb je helemaal geen idee wat je eigenlijk wilt doen en ben je nieuwsgierig naar dat cadeau wat in jou zit en hoe je dat onafhankelijk van locatie tot een bedrijf kunt maken.

 

Dé digital nomad training voor nomads in spé

 

Jij wilt graag Digital Nomad worden en bent er klaar voor om stappen te zetten. In deze digital nomad training word je klaargestoomd voor een leven als locatie onafhankelijke ondernemer. Ons programma is er voor mensen die op zoek zijn naar werk doen dat energie geeft, betekenis heeft en mensen verbindt! Locatie onafhankelijk werken betekent niet dat je alles in je eentje hoeft te doen. In onze ervaring zijn digital nomads juist heel creatief in hun samenwerkingen en werken ze juist vanuit hun talenten. Die talenten gaan vaak voorbij aan de werkzaamheden die je wellicht als eerste associeert met het digital nomad leven. Je hoeft dus geen talent te hebben voor schrijven, bloggen of vloggen om aan de training deel te nemen. Het enige wat wij vragen is dat je klaar bent om stappen te gaan zetten. Samen kijken we bij elke stap of die meer of minder energie brengt.

 

In acht maanden naar plaatsonafhankelijk werken

 

Na het volgen van deze ‘Digital Nomad worden’ training weet je wat je wilt gaan doen, hoe je het gaat aanpakken, wat je wilt gaan aanbieden, hoe je daar geld mee verdient, welke klanten bij jou passen en hoe je die werft op afstand. Kortom, wij helpen je in acht maanden naar plaatsonafhankelijk werken. Ook helpen we je eventuele website bouwen en live zetten en begrijp je hoe je je verhaal inspirerend kan vertellen op internet.

De vrijheid om overal op de wereld je werk te kunnen doen

DIGITAL NOMAD WORDEN

Hoe pakken we het aan?

Om vrijheid te creëren en het avontuurlijke leven te leven waar je zo naar snakt, ga je aan de slag met drie cruciale thema’s: grip op gezondheid, lifestyle design en je eigen bedrijf starten. Om daadwerkelijk te vertrekken mét bedrijf, zul je een aantal bepalende keuzes gaan maken. Lifestyle design is een belangrijk onderdeel van de Digital Nomad training, net als alles leren over plaatsonafhankelijk ondernemen en je eigen bedrijf starten.

Grip op gezondheid

Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken | Grip op Gezondheid

Ondernemen begint echt maar met één ding en dat is een gezond koppie in een gezond lijf. Onze methodiek helpt je je daar bewust van te zijn en blijven. ‘We need to be reminded more than we need to be instructed‘, is een bekende uitspraak die je regelmatig in onze sessies hoort. Je wordt emotioneel sterker, je ontwikkelt (meer) mentale slagkracht. Je leert zorgen voor jezelf.

Lifestyle design

Lifestyle Design en meer Vrijheid

Wij gebruiken een aantal tools om te komen tot een levensontwerp op jouw voorwaarden. Je leert slim kijken naar de zaken die je vrijheid beperken: hoe kun je dat anders inrichten? Je beslissingen – op gebieden als geld en budget, maar ook wonen en werken, met wie je je omringt en waar je je tijd aan besteedt- stellen je in staat het leven op je eigen voorwaarden echt te leven.

Eigen bedrijf starten

Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken | Eigen bedrijf starten

Een door de wol geverfde aanpak om te komen tot een autonoom bedrijfsidee, vanuit je eigen beweegredenen en drijfveren. Stap voor stap maak je er een aanbod van. Je richt je op je ideale klant, die past bij jouw (voor)waarden. Je zet je bedrijf financieel, online maar ook technologisch goed op. Wij blinken uit op dit onderdeel en dat helpt je ook daadwerkelijk iets te gaan DOEN.

WAT ZIT ER IN HET PROGRAMMA?

Deze digital nomad training bestaat uit vier modules die volledig online te volgen zijn. Je kunt ervoor kiezen module 3 te volgen tijdens het Business Bootcamp en module 4 tijdens het Up Your Game weekend.

MODULE 1: BASIS VOOR LOCATIE-ONAFHANKELIJK ONDERNEMEN

Een online module van drie maanden met een wekelijkse email waarin kennis, inspiratie, verhalen uit eigen koker samenkomen tot een opdracht. In deze module leg je het fundament voor een locatie-onafhankelijk bestaan.

WELKE VRAGEN KOMEN AAN BOD?

– Waarom doe je wat je nu doet?;

– Waarom wil je ondernemer worden?;

– Welke rol spelen concepten als tijd, geld, werk en bezit straks in je onderneming?;

– Welke waarden bepalen jouw pad en jouw succes?

– Welk cadeau heb je de wereld te geven? Wat wil je achterlaten als mens?;

– Hoe ziet jouw ideale dag er eigenlijk uit? En hoe groot is het gat met wat je nu hebt?;

– Welke talenten en skills zitten er in jouw rugzak?

MODULE 2: BUSINESS STARTUP

Deze module volg je ook online en bestaat uit presentaties, creatieve opdrachten, veel inspiratie en stoomt je klaar voor het echte ondernemen

DE VOLGENDE ONDERWERPEN KOMEN (ONDER ANDERE) AAN BOD:

– Wat zijn je eerste bedrijfsideeën in je ‘ondernemersboom’?;

– Experimenteren met je eerste ideeën: waar krijg je energie van en wat valt af?

– Vanuit je persoonlijke ‘why’ kies je een bedrijfsidee waar je verder mee wilt;

– Wat voor probleem denk je op te lossen met jouw product/dienst?;

– Wat wordt jouw identiteit, hoe heet jouw bedrijf?

– Je ontwerpt verschillende business modellen bedenken rondom één specifiek idee

– Wie zijn je klanten, welke klanten passen bij jouw profiel en hoe vind je ze?;

– Je zet je eerste stappen op het pad van werken als digitale nomade met alle benodigde tools op je computer;

– Je maakt een eerste opzet voor je zakelijke pitch.

MODULE 3 en 4: BUSINESS BUILDER

Na afronding van de eerste twee modules neemt de training een unieke wending: de opdrachten zijn niet meer generiek maar worden specifiek afgestemd op jouw bedrijf, jouw vragen en jouw behoeftes. Samen bouwen we verder aan je bedrijf en levensstijl en put je uit onze specifieke kennis en netwerk. Je kunt ervoor kiezen module 3 te volgen in de business bootcamp in Nederland. Module 4 is te volgen tijdens de Up Your Game weekenden. Kijk voor meer informatie over de inhoud van de modules, op de betreffende pagina’s.

ONS AANBOD

Waar kan ik op rekenen als ik dit programma met jullie doorloop?

Via een maandelijks opzegbaar abonnement met een gemiddelde looptijd van 9 tot 12 maanden bepaal je zelf de intensiteit van het (Skype) contact. We bouwen samen je reizende bedrijf op en bereiden samen je eerste reisetappe voor. We delen alle kennis die we de afgelopen (8!) jaren hebben opgebouwd over het leven als digitale nomaden. Het is mogelijk eerst even vrijblijvend kennis te maken voordat je besluit te beginnen! Kijk hieronder wat het basisabonnement inhoudt:

BASISABONNEMENT

  • individueel kennismakingsgesprek via Skype
  • 3 modules met telkens 8 trainingsopdrachten
  • feedback op je inzendingen via email
  • 30 minuten coaching via Skype per maand
  • inhoudelijk webinar in iedere module
  • stel ons je vragen via Whatsapp of Telegram
  • deelname aan onze jaarlijkse Wonderlijk Werken borrel
  • toegang tot ons besloten ondernemersplatform ‘Samen

 

PRIJS: €74,50 (excl BTW) gedurende 12 maanden (5% korting bij betaling in een keer).

 

Dit abonnement kun je in het aanmeldformulier verder samenstellen naar je behoefte. Het is maandelijks op te zeggen. Het is aan jou, jij staat aan het roer! Het is mogelijk om een half uur extra overleg per maand via Skype bij te boeken. Gemiddeld doen deelnemers ongeveer acht maanden over de training. Ben jij er klaar voor? Kies dan je pakket en reserveer één van die plekken!

Het bedrag kan, indien gewenst, in delen betaald worden. Als je een uitkering ontvangt of rondom het bestaansminimum leeft, ontvang je bij ons altijd tenminste 10% korting op de deelnameprijs. Maak ons dit gerust duidelijk bij je inschrijving. Wil je werkgever jouw omscholing betalen? Kijk dan eens bij het Firestarter Outplacement programma voor een programma op maat. Ook hier kan het locatie-onafhankelijk element in meegenomen worden.

MODULES

Waar ga je mee aan de slag in de verschillende modules?

In dit programma ligt de focus op de thema’s  ‘Lifestyle Design‘ en ‘Eigen bedrijf starten‘. In drie modules leg je een belangrijk fundament voor beslissingen in je leven en start je je eigen bedrijf mét een betalende klant.

Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken

MODULE 1
LIFESTYLE DESIGN

Volledig online module van 3 maanden

In deze module kun je inhoudelijk een aantal filosofische opdrachten verwachten over geld, tijd, werk en bezit. Je leert welke zaken belangrijk zijn in een leven als digitale nomade en welke beslissingen op je pad gaan komen. Je gaat aan de slag met je eigen (voor) waarden en kijkt welke daarvan belangrijk zijn in je ‘nieuwe‘ leven. Je brengt in kaart wat je nodig hebt voor je vertrek en neemt beslissingen. Het resultaat hiervan is een lifestyle design canvas waarin je de basis legt voor je nomadische bestaan de komende jaren. Ook leer je hoe je al reizend in goede gezondheid en balans werkt en leeft.

Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken

MODULE 2
IDEE UITWERKEN

Volledig online module van 3 maanden

Je kijkt naar je talenten en skills die al in je rugzak zitten, je maakt slimme combinaties tussen bestaande skills en nieuwe skills. Eén of twee van deze concepten werken we uit tot levensvatbare bedrijfsideëen die je locatie onafhankelijk kunt uitvoeren. Door te experimenteren en dingen uit te proberen, ga je voelen of het past. Je gaat kijken naar je dagindeling: hoe werk je als digitale nomade, hoeveel uren heb je nodig? Wat wordt je voornaamste inkomstenstroom? Hoeveel ga je nog sparen voor vertrek? Ook kijk je naar je voorbereiding: hoe ga je het achterlaten thuis en wat moet je daarvoor regelen?

IMG_6960

MODULE 3
OPBOUWEN EN REISVOORBEREIDING

Volledig online module van 3 maanden

In deze module werken we je gekozen bedrijfsconcept verder uit. Je gaat aan de slag met je aanbod, denkt na over je prijsstelling, leert je idee pitchen en gaat er in je omgeving over vertellen. Onder de radar vind je op deze manier je eerste (test)klant waar je je aanbod mee kunt gaan testen. Ook leer je de fijne kneepjes van online sales en acquisitie, een belangrijk element om onder de knie te krijgen als je langdurig wilt reizen met je bedrijf. We helpen je met het maken van je website en begeleiden je verder bij het praktisch voorbereiden van je vertrek en je reis.

EXTRA BIJ TE BOEKEN

Meerdaagse fysieke bijeenkomsten in Nederland en daarbuiten

In het Digital Nomad Programma organiseren we diverse fysieke trainingen die je samenbrengen met andere mensen die hun leven als locatie-onafhankelijke ondernemer aan het inrichten zijn. Intensieve, krachtige sessies doorloop je waarin je je bedrijf en levensstijl vormgeeft.

3-DAAGS DIGITAL NOMAD CAMP

13 t/m 15 juli 2020
875 EUR excl. BTW
Haaksbergen, Nederland

In samenwerking met inspirerende gastsprekers die zelf al jaren als digitale nomade leven en hun inzichten met je komen delen.

Kom je drie dagen lang onderdompelen in het leven als digitale nomade. Maak kennis met deze manier van leven en leer meer over de ins en outs van ondernemen onderweg. Je gaat niet langer op pad als toerist maar als iemand die langer blijft en soms niet meer naar huis gaat. Dat verandert de hele zaak! Tijdens deze drie dagen gaan we verder in op het locatie onafhankelijke ondernemen: aan welke zaken moet je denken bij het opzetten van zo’n levensstijl? Wat zijn de valkuilen? Wat is er moeilijk aan? Welke eigenschappen je in je karakter ga je ontwikkelen als reizende ondernemer en hoe doe je dat? Verschillende gastsprekers delen hun manier van locatie onafhankelijk ondernemen en je krijgt een echt kijkje in de keuken van het runnen van een volledig ‘remote‘ business! Dit alles ter voorbereiding op je eigen reis!

Digital Nomad Camp
Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken

6-DAAGS BUSINESS BOOTCAMP

20 t/m 25 juli 2020
1925 EUR excl. BTW
Haaksbergen, Nederland

In samenwerking met orthomoleculair voedingsspecialist Marloes Mulder (Fuego.nl) en mind(fulness) specialist Sander Nieland (thevolcano.nl)

Dit 6-daagse business bootcamp is uitermate geschikt om met volledige focus verder te bouwen aan je bedrijf. Een relaxt programma met voldoende tijd om weer op te laden. De plek van deze bootcamp nodigt uit om te reflecteren en de natuur in te gaan. Ondertussen neem je deel aan sessies waarin je in een klein groepje of soms 1-op-1 met ons werkt aan je bedrijfsidee. Een heel persoonlijke aanpak waarin we je onze volledige aandacht kunnen geven. Aan dit bootcamp doen om die reden maximaal 6 mensen mee. Onze belofte? In het gezelschap van een gave groep mede-ondernemers in spé bijna ongemerkt gigantische stappen zetten op je ondernemerspad. Sommige deelnemers verlaten de bootcamp met een eerste klant!

WIE ZIJN DE TRAINERS?

Diana Vermeij en Steven Zwerink

Het programma staat onder leiding van ervaren ondernemers Diana Vermeij en Steven Zwerink. Samen hebben wij meer dan zestien jaar bedrijfservaring als (reizende) ondernemers. Sinds 2011 runnen wij twee remote bedrijven terwijl we de wereld over reizen. Alle ervaringen, inzichten en geleerde lessen van de afgelopen jaren verwerken wij in de trainingen.

 

Wat ons kenmerkt is een aanstekelijke interesse in anderen, altijd willen meedenken met (bedrijfs)ideeën in de ‘niks is te gek‘ kijk op de wereld. Bij ons geen ‘ja, maar‘. We weten als geen ander hoe moeilijk het soms is om de verwachtingen van anderen naast je neer te leggen en toch je eigen weg te gaan. Wij zijn probleemoplossers, doorzetters, niet-bij-de-pakken-neerzitten types. Wij kunnen goed luisteren en je als het nodig is op scherp zetten. Wij zijn optimisten, opportunisten en idealisten. Wij zijn doeners.

 

Diana is een ideeën-machine en helpt je bij het bedenken van haalbare online bedrijfsconcepten. Ze bedenkt samen met jou online en offline manieren om geld te verdienen die passen bij je talenten en skills. Ze weet veel over online marketing, interactie en conversie op websites en helpt je met het bouwen ervan.

 

Steven is een business (startup) coach pur sang en houdt van lol maken en problemen oplossen. Hij weet veel van de mindset verandering die nodig is om te gaan (reizend) ondernemen en laat je gegarandeerd anders kijken naar concepten als tijd, geld, werk en bezit. Steven is bovendien een kei in het technische aspect van websites bouwen, online marketing en sociale media.

WIL JE KENNISMAKEN?

Maak nu een gratis kennismakingsafspraak

Stel ons al je vragen, we leren elkaar kennen en jij kijkt of de training bij je past.


JE GAAT DIGITAL NOMAD WORDEN!

Schrijf je hieronder in en pak één van die nog beschikbare plekken!

Digital Nomad Programma (update 21 oktober 2019)
prijs per maand (exc btw) en tevens per maand opzegbaar
Zou je mee willen doen aan een Business Bootcamp?
Dit is ter indicatie voor ons
Zou je mee willen doen aan een Up Your Game weekend?
Dit is ter indicatie voor ons
digital nomad programma
Wil je onze avonturen blijven volgen?Laat dan even je email achter (we gebruiken geen facebook of instagram)

Goede content, met tijd een aandacht geschreven. Verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Het is ons belangrijkste kanaal om met je te communiceren want je kunt ons niet meer vinden op FB of Insta. Daar zijn we mee gestopt. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

50% KORTING OP DE EERSTE MAAND DIGITAL NOMAD PROGRAMMABegin 2020 goed en kijk nu of het Digital Nomad Programma wat voor je is!

Overweeg jij om in 2020 locatie-onafhankelijk te gaan ondernemen? Maak dan nu met korting kennis met ons. Meld je aan voor 31 januari en je ontvang de eerste maand 50% korting! Afmelden kan op elk gewenst moment!

Aanmelden
X