WONDERLIJKE COACHES | ANNEMARIE KONIJN

ANNEMARIE KONIJN

Ondernemen, Online Marketing, Reisbloggen, Voor jezelf beginnen, Webshop runnen, WordPress

We zijn geneigd om ons volgens het ’standaard plaatje’ te gedragen. Maar waarom is dat plaatje de standaard? Wie zegt dat dit voor jou werkt? Wie weet kom jij in een andere levenswijze en werksituatie veel beter tot je recht. Wat houdt je tegen om iets aan je situatie te veranderen? Misschien heb je een duwtje in de rug nodig. Iemand die je aan het denken zet over wat je daadwerkelijk wilt. Iemand die je situatie met andere, objectieve ogen benadert. Een beetje inspiratie misschien? Ik help je graag dat vuurtje aan te wakkeren. Jouw dromen tot realistische doelen te maken. En je te inspireren die doelen te behalen.

In 2014 startte ik samen met mijn nichtje Mirjam het bedrijf ikwilmeerreizen.nl en toen dit een serieuze business werd waar ik 100% voor wilde gaan, nam ik begin 2015 ontslag bij het communicatiebureau waar ik jarenlang als adviseur online communicatie werkte om als digital nomad een werkend en reizend leven te gaan combineren. Hiermee maakte ik een flinke sprong in het diepe, maar het was de beste beslissing die ik ooit kon nemen! Het leven als digital nomad blijkt me beter te passen dan ik me ooit had kunnen voorstellen.

 

WERKWIJZE VAN ANNEMARIE
Je kunt tijdens een coachingssessie met Annemarie een directe, maar positieve benadering verwachten. Een sessie waarin jij zelf tot actie wordt aangezet. Vanuit haar achtergrond kan ze je daarnaast helpen met een stukje SEO, online marketing, positionering en (online) communicatie. Ze helpt je hier graag een stukje mee op weg. Bovendien kan ze vanuit haar ervaring als reizende ondernemer helpen met het vinden van balans tussen werk en reizen. Met praktische tips en handige tools. En vooral met een flinke dosis enthousiasme.

HOE WERKT HET?

 • Je weet wat je wilt vragen: kies een losse sessie (1 uur);
  • Een losse sessie bedraagt 65,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
 • Je wilt wat vaker sparren:  kies een strippenkaart van 3 losse sessies;
  • Een strippenkaart van 3 sessies bedraagt 179,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
  • Sessies door jou in te plannen wanneer je er behoefte aan hebt;
 • De sessie zal verlopen via Skype of de telefoon;
 • Je kiest de datum van de eerste sessie in het boekingsformulier;
 • Voorafgaand aan de sessie email je je drie vragen naar Annemarie;
 • Je ontvangt na afloop een email om feedback te geven op het gesprek.

BOEK DIRECT EEN SESSIE MET ANNEMARIE

Boek hieronder direct een coaching door Annemarie

Boek Annemarie Konijn
Meer lezen over de digital nomad lifestyle?? Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Wij, Diana en Steven, leven al sinds 2011 als digitale nomaden. Onafhankelijk van locatie doen we ons werk, verdienen we ons geld en leven we op onze voorwaarden. Is dit altijd makkelijk? Zeker niet. Is het de moeite waard? Helemaal! Leef met ons mee en leer van onze reis en geef jouw leven vorm op jouw voorwaarden. 

Wil je meer slimme tips over gezond leven en werken ontvangen?Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Gezond zijn, of beter gezegd: zo gezond mogelijk zijn, is cruciaal om te kunnen leven en werken op jouw voorwaarden. De vier belangrijkste vormen van gezondheid zijn volgens ons: fysieke gezondheid, emotionele gezondheid, mentale gezondheid en spirituele gezondheid.

Wil je meer tips en trucs voor ondernemers? Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Wij, Diana en Steven, ondernemen al sinds 2009 en hebben samen meer dan vijftien jaar ervaring. We nemen je graag mee in onze ondernemersaanpak (heel efficient) en werkwijze (max. vier uur per dag) en kijk op winst uit onderneming (geen geld maar jouw ideale dag). 

Wil je onze avonturen blijven volgen?Laat dan even je email achter (we gebruiken geen facebook of instagram)

Goede content, met tijd een aandacht geschreven. Verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Het is ons belangrijkste kanaal om met je te communiceren want je kunt ons niet meer vinden op FB of Insta. Daar zijn we mee gestopt. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

50% KORTING OP DE EERSTE MAAND DIGITAL NOMAD PROGRAMMABegin 2020 goed en kijk nu of het Digital Nomad Programma wat voor je is!

Overweeg jij om in 2020 locatie-onafhankelijk te gaan ondernemen? Maak dan nu met korting kennis met ons. Meld je aan voor 31 januari en je ontvang de eerste maand 50% korting! Afmelden kan op elk gewenst moment!

Aanmelden
X