WONDERLIJKE COACHES | MIRJAM DENNEMAN

MIRJAM DENNEMAN

Ondernemen, Online Marketing, Reisbloggen, Voor jezelf beginnen, Webshop runnen, WordPress

Heb je een goed idee, maar weet je niet hoe je concreet de eerste stap kunt zetten? Heb je juist honderd ideeën en weet je niet welk idee nu eigenlijk het beste is om uiteindelijk je nieuwe toekomst mee in te gaan? Óf heb je juist helemaal geen ideeën, maar weet je wel dat je je leven anders in wilt richten? In alle gevallen heb ik heel veel zin om met je mee te denken. Van jongs af aan ben ik al ondernemend, later kwam daar een grote interesse voor (online) marketing bij. Sindsdien heb ik hiermee veel manieren van online ondernemen uitgeprobeerd. In 2014 besloot ik al mijn passies te combineren en kwam daar dus mijn niet te stoppen reislust bij. Toen heb ik samen met mijn nichtje Annemarie ons bedrijf Ik wil meer reizen! opgericht. Sinds die tijd heeft het ondernemen en locatie-onafhankelijk werken virus mij niet meer losgelaten. De vrijheid om je eigen leven in te richten zoals jij dat wilt én de bijna verslavende werking van ondernemerschap: dat gun ik iedereen! Ik ben daardoor altijd razend enthousiast om mensen te helpen de eerste, tweede of vijftigste stap te zetten richting dat doel.

 

WERKWIJZE VAN MIRJAM
In een coachingssessie met Mirjam kun je rekenen op nuchtere, eerlijke feedback en ik help je om concrete, haalbare doelen en plannen te maken. Liefst zo concreet dat je er gelijk mee aan de slag kunt. Ik geloof heel erg in de ‘trial and error’ werkwijze, omdat iets nooit mislukt is als je ervan leert. Je kunt er op rekenen dat ik tijdens de coachingssessies zoveel mogelijk mijn kennis van (online) marketing, communicatie, (web)design & techniek, fotografie, het opbouwen en runnen van een webshop  en ondernemerschap met je deel. 

HOE WERKT HET?

 • Je weet wat je wilt vragen: kies een losse sessie (1 uur);
  • Een losse sessie bedraagt 65,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
 • Je wilt wat vaker sparren:  kies een strippenkaart van 3 losse sessies;
  • Een strippenkaart van 3 sessies bedraagt 179,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
  • Sessies door jou in te plannen wanneer je er behoefte aan hebt;
 • De sessie zal verlopen via Skype of de telefoon;
 • Je kiest de datum van de eerste sessie in het boekingsformulier;
 • Voorafgaand aan de sessie email je je drie vragen naar Annemarie;
 • Je ontvangt na afloop een email om feedback te geven op het gesprek.

BOEK DIRECT EEN SESSIE MET MIRJAM

Boek hieronder direct een uur praktische coaching!

Boek Mirjam Denneman
Meer lezen over de digital nomad lifestyle?? Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Wij, Diana en Steven, leven al sinds 2011 als digitale nomaden. Onafhankelijk van locatie doen we ons werk, verdienen we ons geld en leven we op onze voorwaarden. Is dit altijd makkelijk? Zeker niet. Is het de moeite waard? Helemaal! Leef met ons mee en leer van onze reis en geef jouw leven vorm op jouw voorwaarden. 

Wil je meer slimme tips over gezond leven en werken ontvangen?Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Gezond zijn, of beter gezegd: zo gezond mogelijk zijn, is cruciaal om te kunnen leven en werken op jouw voorwaarden. De vier belangrijkste vormen van gezondheid zijn volgens ons: fysieke gezondheid, emotionele gezondheid, mentale gezondheid en spirituele gezondheid.

Wil je meer tips en trucs voor ondernemers? Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Wij, Diana en Steven, ondernemen al sinds 2009 en hebben samen meer dan vijftien jaar ervaring. We nemen je graag mee in onze ondernemersaanpak (heel efficient) en werkwijze (max. vier uur per dag) en kijk op winst uit onderneming (geen geld maar jouw ideale dag). 

Wil je onze avonturen blijven volgen?Laat dan even je email achter (we gebruiken geen facebook of instagram)

Goede content, met tijd een aandacht geschreven. Verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Het is ons belangrijkste kanaal om met je te communiceren want je kunt ons niet meer vinden op FB of Insta. Daar zijn we mee gestopt. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

50% KORTING OP DE EERSTE MAAND DIGITAL NOMAD PROGRAMMABegin 2020 goed en kijk nu of het Digital Nomad Programma wat voor je is!

Overweeg jij om in 2020 locatie-onafhankelijk te gaan ondernemen? Maak dan nu met korting kennis met ons. Meld je aan voor 31 januari en je ontvang de eerste maand 50% korting! Afmelden kan op elk gewenst moment!

Aanmelden
X