WONDERLIJKE COACHES | LONNEKE BOONS

LONNEKE BOONS

Stress, Burn-out, Vitaliteit, Organiseren, Minimalisme, Keuzes maken

Zoveel mensen lopen vast en ervaren een hele hoge druk. Van alles moeten, lichamelijke klachten, niet lekker in je vel. Dit zijn signalen van stress. Je bent uit balans geraakt. Zo doorgaan is niet de oplossing. Het moet anders.

Ik geloof erin dat het helpt om op zoek te gaan naar wie je bent en wat bij je past. Dat je in actie moet komen om jezelf te bevrijden van stress. Antwoorden vinden op jouw vragen. Ruis uit de weg ruimen. Keuzes maken om dichter bij jouw dromen en doelen te komen.

Tijdens het coachingsgesprek starten we samen jouw ontdekkingsreis. Jij bent uniek, dus ook die weg die je volgt en de obstakels die je tegenkomt. Door te ontdekken wat je wilt, te leren hoe stress te verminderen en door te weten hoe jij het beste om kunt gaan met stress, kun je al jouw talenten gaan benutten en floreren tot de persoon die altijd al in jou heeft gezeten. Zet nu de eerste stap.

Werkwijze van Lonneke
Na een gesprek met mij heb je inzichten gekregen waarmee je verder kunt en handvatten die je gelijk kunt toepassen om stress in jouw leven te verminderen.
Het is mijn passie om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Ik hou ervan om te activeren, motiveren en enthousiasmeren. Ik ben praktisch ingesteld en draai er niet graag om heen. Ik vind ieder levensverhaal interessant en kan niet wachten om je te leren kennen.

HOE WERKT HET?

 • Je weet wat je wilt vragen: kies een losse sessie (1 uur);
  • Een losse sessie bedraagt 65,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
 • Je wilt wat vaker sparren:  kies een strippenkaart van 3 losse sessies;
  • Een strippenkaart van 3 sessies bedraagt 179,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
  • Sessies door jou in te plannen wanneer je er behoefte aan hebt;
 • De sessie zal verlopen via Skype of de telefoon;
 • Je kiest de datum van de eerste sessie in het boekingsformulier;
 • Voorafgaand aan de sessie email je je drie vragen naar Annemarie;
 • Je ontvangt na afloop een email om feedback te geven op het gesprek.

BOEK DIRECT EEN SESSIE MET LONNEKE

Boek hieronder direct een uur met Lonneke

Boek Lonneke Boons
Meer lezen over de digital nomad lifestyle?? Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Wij, Diana en Steven, leven al sinds 2011 als digitale nomaden. Onafhankelijk van locatie doen we ons werk, verdienen we ons geld en leven we op onze voorwaarden. Is dit altijd makkelijk? Zeker niet. Is het de moeite waard? Helemaal! Leef met ons mee en leer van onze reis en geef jouw leven vorm op jouw voorwaarden. 

Wil je meer slimme tips over gezond leven en werken ontvangen?Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Gezond zijn, of beter gezegd: zo gezond mogelijk zijn, is cruciaal om te kunnen leven en werken op jouw voorwaarden. De vier belangrijkste vormen van gezondheid zijn volgens ons: fysieke gezondheid, emotionele gezondheid, mentale gezondheid en spirituele gezondheid.

Wil je meer tips en trucs voor ondernemers? Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Wij, Diana en Steven, ondernemen al sinds 2009 en hebben samen meer dan vijftien jaar ervaring. We nemen je graag mee in onze ondernemersaanpak (heel efficient) en werkwijze (max. vier uur per dag) en kijk op winst uit onderneming (geen geld maar jouw ideale dag). 

Wil je onze avonturen blijven volgen?Laat dan even je email achter (we gebruiken geen facebook of instagram)

Goede content, met tijd een aandacht geschreven. Verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Het is ons belangrijkste kanaal om met je te communiceren want je kunt ons niet meer vinden op FB of Insta. Daar zijn we mee gestopt. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

50% KORTING OP DE EERSTE MAAND DIGITAL NOMAD PROGRAMMABegin 2020 goed en kijk nu of het Digital Nomad Programma wat voor je is!

Overweeg jij om in 2020 locatie-onafhankelijk te gaan ondernemen? Maak dan nu met korting kennis met ons. Meld je aan voor 31 januari en je ontvang de eerste maand 50% korting! Afmelden kan op elk gewenst moment!

Aanmelden
X