Over ons

van corporate carrière tijgers naar full-time wereldreizigers

Precies die vraag die niemand je ooit stelde, was voor ons het beginpunt van een leven op onze eigen voorwaarden. Want geen van ons beiden had in 2009 kunnen bedenken, toen we allebei in een mooie carrière bij een grote multinational zaten, dat we ooit als reizende ondernemers door het leven zouden gaan. En toch is dat gebeurd! Onder andere door onszelf de vraag te stellen: hoe ziet een ideale dag er eigenlijk uit voor ons? Zonder je teveel zorgen te maken over hoe je dat dat betaalt of wat andere mensen daarvan zouden vinden. Een ontzettend belangrijke vraag dus, die je jezelf rustig eens kunt stellen. 

 

Sinds eind 2011 reizen wij, Diana en Steven, als ondernemers rond. We hebben twee locatie-onafhankelijke bedrijven: met het ene bedrijf leveren we WordPress websites, video producties en met het andere bedrijf helpen we mensen zoals jij met het opbouwen van een manier van leven en werken op je eigen voorwaarden. Dat is Wonderlijk Werken! We reizen met name door de landen in Centraal Amerika, die ons hart hebben gestolen, maar ook zijn we in de VS geweest, in India en Thailand.

Naast bedenken hoe je ideale dag eruit ziet is het natuurlijk essentieel dat je in je levensonderhoud kunt voorzien met iets dat je gaaf vindt om te doen. Dat is wat je bij ons onder andere in de trainingen leert. Vaak leidt dat tot het opzetten van een eigen bedrijf. Wij helpen je bij het bedenken van het bedrijfsidee, het neerzetten van de waardepropositie naar de klant toe, het bedenken van een verdienmodel, het maken van je eerste website, bedenken met welke klanten je wilt werken en hen benaderen. Net zolang totdat je je eerste geld verdient met je bedrijf.

Neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt of gewoon informeel kennis wilt maken en wilt vertellen over jouw ideale dag! Vinden we erg leuk!

Met ondernemende groet,

 

Diana en Steven
oprichters van Wonderlijk Werken

BEKIJK ONZE PROGRAMMA’S

Werken als digitale nomade, voor jezelf beginnen of op jóúw voorwaarden terugkeren op de arbeidsmarkt

Digital Nomad Programma

Werken als digitale nomade

Digital Nomad Business Programma | Wonderlijk Werken

Dé training in Nederland als je locatie-onafhankelijk wilt gaan ondernemen. In zes maanden tijd bedenk je een idee dat bij je past en bouw je er een bedrijf omheen. Je gaat in je levensonderhoud voorzien door slimme combinaties te maken van je talenten en skills. Je leert alles wat je moet weten over leven en werken als digitale nomade. We helpen je met de voorbereiding op je vertrek: want vertrekken ga je!

Oh yeah!

Firestarter Programma

Voor jezelf beginnen

Firestarter Programma | Wonderlijk Werken

Dit unieke programma begeleidt je in zes maanden naar een eigen bedrijf dat bij je past. Je leert alle ins en outs van ondernemen en hoe je jezelf succesvol staande houdt als ondernemer. Een website, online marketing, een klantenkring. Het komt allemaal aan bod. We wijken tijdens dit programma niet van je zijde en stoppen niet voordat je geld verdient met je bedrijf.

Vertel me meer

Step Forward Programma

Outplacement en Reïntegratie

Outplacement en Reïntegratie via ondernemen | Wonderlijk Werken

Dit persoonlijke en zeer intensieve programma begeleidt je in 8 tot 12 maanden na een ontslag of vanuit de ziektewet naar een eigen bedrijf op jóúw voorwaarden en binnen jouw mogelijkheden. En je staat er niet alleen voor! Samen beginnen we helemaal bij het begin en heb je twee goede luisteraars en ervaren ondernemers aan je zijde.

Dit wil ik!