Boven het maaiveld

In onze maatschappij geldt nog vaak het aloude gezegde: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Met als gevolg dat veel mensen een nagenoeg ‘gewoon’ leven leiden. En dat terwijl het leven vaak zoveel mooier is ‘met je kop boven het maaiveld. Ondanks dat het soms een beetje extra energie vergt kan het leven boven het maaiveld vaak zoveel leuker en uitdagender zijn.

Allereerst kun je vrij om je heen kijken als je boven het maaiveld uitsteekt. Doordat je ‘zicht’ niet belemmerd wordt door anderen kun je je eigen keuzes maken, gebaseerd op jouw passie en jouw dromen. Je kunt per slot van rekening geen licht aan de horizon zien zonder dat je horizon kunt zien:)

Daarnaast bloei je harder als je eenmaal boven de rest uitstijgt. Doordat je ruimte en kansen creëert voor jezelf gaat er een wereld voor je open. En het is ook nog eens biologisch bewezen: zij die boven de rest uitsteken pakken meer zon en groeien en bloeien harder:)

Als laatste is het voordeel van je kop boven het maaiveld uitsteken dat je kunt zien wie dat nog meer gedaan heeft. Je gaat mensen vinden die dezelfde stappen hebben gezet als jij (of aan het zetten zijn) en er is niks lekkerder dan samen leren en bloeien, toch?

dianamaaiveld

stevenmaaiveld

 

 

 

 

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Steven Zwerink
szwerink@gmail.com

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Hij gelooft dat ademhaling, en neusademhaling in het bijzonder, de start is van een leven waarin je leeft en werkt op jouw voorwaarden.

Download de gratis explainer ‘Hoe kom je aan een Nomad bedrijfsidee?‘

Wil je ook de eerste stap zetten op het pad van locatie onafhankelijk werk? In de gratis 'explainer' vind je vijf vragen die helpen om je eigen manier van locatie onafhankelijk werken vorm te geven. Ook lees je verhalen van mensen die bij Wonderlijk Werken een training volgden en via één van de vijf vormen van locatie onafhankelijk werken aan de slag gingen. 

X