Relax, I got this… (een podcast over ademhalen)

Stel je dit beeld eens voor: je wordt geconfronteerd met de leeuw hierboven. Je loopt nietsvermoedend door het bos en plotseling staat hij voor je. Hij kijkt je aan, hij gromt zachtjes en zet een stap jouw kant op. Wat ga je doen? Hoe bereid je je in vredesnaam voor op een confrontatie met een leeuw? Dit is een beslissing die je in dit geval niet zelf hoeft te maken. Dankzij duizenden jaren evolutie regelen jouw hersenen in een fractie van een seconde dat je klaar bent voor wat er ook komen gaat. In deze podcast heeft Steven het over de voordelen van het controleren van je adem. Je adem is namelijk de enige manier om tegen je oerbrein te praten en daarmee de respons van je lijf en hoof op stress te beinvloeden. Er komen slimme tips en trucs aan bod zodat je stress beter de baas bent.

Meer leren over ademen? Kom naar onderstaande training:

DIGITAL NOMAD EXPLAINER

Graag inspireren we je met onze opgedane inzichten en kennis van 10 jaar reizen en ondernemen!

Zoek je naar een manier om onderweg geld te verdienen? Download dan onze gratis explainer waarin we vormen van reizen en ondernemen voor je verzamelden. Je leest er verhalen van mensen die met zo'n vorm geld verdienen onderweg. 

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Steven Zwerink
szwerink@gmail.com

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Hij gelooft dat ademhaling, en neusademhaling in het bijzonder, de start is van een leven waarin je leeft en werkt op jouw voorwaarden.